Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι τα καλύτερα gaming κανάλια ? Τα μόνα που παρακολουθώ είναι unboxholics ,gramers   και μερικές φορές Zok. Υπάρχουν άλλα ποιοτικά ? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

^Κανένας από τους παραπάνω δεν είναι έστω και λίγο αστείος.

Προσπαθούν να αντιγράψουν το ηλίθιο χιούμορ πολλών streamer του στύλ "Ας παίξω νούμπικα με αστείο τρόπο" το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό αν ξες να το κάνεις. Αυτοί όμως δεν ξέρουν και ελπίζω να αλλάξουν γρήγορα στυλ.

Δημοσ.

Υπαρχουν και δυο απο εδω:

1. hackerW32   https://www.youtube.com/channel/UCPj8A6KlnB8FKy3Z_pamSLw

2. ektelion    https://www.youtube.com/user/ecthelion79 (κανει review)

τους ξέρω όπως κ άλλους Έλληνες αλλα θέλω μεγάλα κανάλια που κάνουν συχνά live streams κλπ όπως αυτά που προανέφερα 

Δημοσ.

Κανάλια για gaming πολλά.. Κανάλια για gaming για ενήλικες δυστυχως ελάχιστα.

Αν γνωρίζετε κάποιο κανάλι που να μπορεί κάποιος να δει ένα review χωρίς ο παρουσιαστής να ουρλιάζει και να λέει κρυάδες (markiplier, pewdewpie, jack septic eye και όλα τα άλλα καθυστερημενα) αλλά να έχει δομημένο λόγο και καλό χιούμορ, τότε γράφετε το εδώ αν θέλετε plz.

Ακόμα και τον francis και τον cynical brit απλώς τους ανεχομαι. Μόνο το gamesack είναι για εμένα παράδεισος, πράγμα λογικό γιατί είναι retro gaming κανάλι που το παρουσιάζουν γεροντια σαν εμένα. :)

Και για να μπω και λίγο on topic. Λίγα ελληνικά video που έχω δει τα ίδια χάλια έχουν. Πάνε να αντιγράψουν τους "star" του εξωτερικου, αλλά δεν τους βγαίνει. Λίγο το κανάλι του game over βλέπεται αν και εκεί κάνουν αρκετά λάθη στα review τους.

Δημοσ.

Johngta μην λες οτι να ναι για μια ακομα φορα, τουλαχιστον ο Ecthelion ειναι αρκετα αξιολογος..

Δημοσ.

οπότε δεν υπάρχουν άλλα Ελληνικά, cool , απλά ήθελα να μάθω μπας κ μου έχει ξεφύγει κανένας. 
Μια χαρά είναι ο Ecthelion γιαυτό που κάνει αλλα που είναι κάτι που δεν ψάχνω. ο hackerx επίσης έχει τύχει να παρακολουθώ βίντεο του και είναι ευχάριστος αλλα επίσης δεν είναι κανάλι του μεγέθους των unboxholics με events , συνεχεία lives κλπ και το ξεκαθάρισα πως κάτι τέτοιο ψάχνω.
ο 2j με εκνευρίζει σαν σύνολο, ακόμα κ ο τρόπος που μιλάει και φωνάζει και δεν θα τον παρακολουθούσα που να με πληρώνανε. 

thanks  

Ελληνες youtubers, αξιόλογοι, pick one.. :P

unboxholics ,επαγγελματική δουλειά
επίσης και οι gramers είναι ευχάριστοι 

Δημοσ.

Αν γνωρίζετε κάποιο κανάλι που να μπορεί κάποιος να δει ένα review χωρίς ο παρουσιαστής να ουρλιάζει και να λέει κρυάδες (markiplier, pewdewpie, jack septic eye και όλα τα άλλα καθυστερημενα) αλλά να έχει δομημένο λόγο και καλό χιούμορ, τότε γράφετε το εδώ αν θέλετε plz.

Ακόμα και τον francis και τον cynical brit απλώς τους ανεχομαι. Μόνο το gamesack είναι για εμένα παράδεισος, πράγμα λογικό γιατί είναι retro gaming κανάλι που το παρουσιάζουν γεροντια σαν εμένα. :)

Και για να μπω και λίγο on topic. Λίγα ελληνικά video που έχω δει τα ίδια χάλια έχουν. Πάνε να αντιγράψουν τους "star" του εξωτερικου, αλλά δεν τους βγαίνει. Λίγο το κανάλι του game over βλέπεται αν και εκεί κάνουν αρκετά λάθη στα review τους.

Ολα τα Ελληνικα ουρλιαζουν και τους εχω σιχαθει.. Νομιζουν και καλα οτι αυτο θα τους φερει κοσμο. 

Δημοσ.

Zok? :P

υποθέτω πως δεν τον προτείνεις αλλα ρωτάς ποιος είναι επειδή το αναφέρω πως τον παρακολουθώ στο αρχικό μου 

το κανάλι του λέγεται σχέδιο Β και είναι αρκετά ευχάριστος , αλλα στους top μου έχω unboxholics και μετά gramers , αυτά τα δύο τα κανάλια τα παρακολουθώ συνήθως τρώγοντας πρωινό ή βραδινό αν έχουν streaming , ιδικά οι unboxholics κάνουν κ ωραία vlog , ότι πρέπει για Κυριακή πρωί  :D 

Δημοσ.

https://www.youtube.com/channel/UC0YagOInbZxj10gaWwb1Nag/videos

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

υποθέτω πως δεν τον προτείνεις αλλα ρωτάς ποιος είναι επειδή το αναφέρω πως τον παρακολουθώ στο αρχικό μου

Παίζει να έχω διαβάσει 3-4 φορές το αρχικό σου post και σε ούτε μια από αυτές πήρα χαμπάρι ότι έγραφες Zok :P

Οπότε βάση της γκαβομάρας ήταν πρόταση κι όχι απορία. Άσε που τον ξέρω από irc (και κοντά) εδώ και 15 χρόνια περίπου. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...