frozex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πριν μου προτείνετε κάποιο φορτιστή θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια ερώτηση, όλα τα κινητά μπορούν να δεχτούν "γρήγορη" φόρτιση από 2Α φορτιστή; το καλώδιο (USB) παίζει και αυτό ρόλο; Ψάχνω που λέτε ένα φορτιστή για να φορτίζει πιο γρήγορα το κινητό μου (το κινητό μου είναι Samsung αλλά θα πάρω και ένα κινέζικο από τα καινούργια για τον αδερφό μου, δεν ξέρω πιο ακόμα και θα ήθελα να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον φορτιστή μου). Τέλος ψάχνω και ένα ποιοτικό PowerBank 8000-16000mAh. Τιμή δεν με ενδιαφέρει με την έννοια να τα αξίζουν και τα δύο όχι να έχει +10€ για ένα ledάκι που θα έχει παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2016 από frozex
Gas74 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 οχι φιλε δεν παιζει ρολο το καλωδιο για την γρηγορη φορτιση......ολα ξεκινανε απο το αν υποστηριζει το τηλεφωνο την γρηγορη φορτιση. Αν θες να φορτισεις πιο γρηγορα βρες εναν φορτιστη 2.1 Α 1
lion2486 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παίζει ρόλο και το καλώδιο, αλλά αν η συσκευή φορτίζει με μέγιστο 1Α τότε τι βάλεις 1Α, τι βάλεις 2Α, 2.1Α το ίδιο θα είναι. Αυτά που υποστηρίζουν fast-charge έχουν τάση 9V. Μερικές συσκευές δεν χρησιμοποιούν μόνο το "ρεύμα" από την USB αλλά κάνουν και μια "αναγνώριση" του φορτιστή, και αν αναγνωρίσουν τον φορτιστή τους τότε δέχονται πιο μεγάλη ένταση ρεύματος στη φόρτιση.
frozex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παίζει ρόλο και το καλώδιο, θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλεγες τι θα πρέπει να κοιτάξω ή αν μου πρότεινες κάποιο 1m+, μαζί με ένα φορτιστή αλλά αν η συσκευή φορτίζει με μέγιστο 1Α τότε τι βάλεις 1Α, τι βάλεις 2Α, 2.1Α το ίδιο θα είναι. ξέρεις που μπορώ να το δώ; ας πούμε για το Samsung Galaxy Core. Αυτά που υποστηρίζουν fast-charge έχουν τάση 9V. Οπότε θέλουν και κάποιον ιδιαίτερο φορτιστή ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 9V φορτιστή και σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν fast-charge; Μερικές συσκευές δεν χρησιμοποιούν μόνο το "ρεύμα" από την USB αλλά κάνουν και μια "αναγνώριση" του φορτιστή, και αν αναγνωρίσουν τον φορτιστή τους τότε δέχονται πιο μεγάλη ένταση ρεύματος στη φόρτιση. εννοείς πως κάθε κινητό θέλει φορτιστή από την δικιά του εταιρία ή ακόμα χειρότερα φορτιστή συγκεκριμένο για το μοντέλο του κινητού; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από frozex
lion2486 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλεγες τι θα πρέπει να κοιτάξω ή αν μου πρότεινες κάποιο 1m+, μαζί με ένα φορτιστή ξέρεις που μπορώ να το δώ; ας πούμε για το Samsung Galaxy Core. Οπότε θέλουν και κάποιον ιδιαίτερο φορτιστή ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 9V φορτιστή και σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν fast-charge; εννοείς πως κάθε κινητό θέλει φορτιστή από την δικιά του εταιρία ή ακόμα χειρότερα φορτιστή συγκεκριμένο για το μοντέλο του κινητού; Συνήθως προτείνουν πιο χοντρά καλώδια για μεγάλη ένταση ρεύματος χωρίς μεγάλη αντίσταση. Οι φορτιστές fast charge ναι λειτουργούν και στα 5V κανονικά. Δεν λέω ότι άλλος φορτιστής δεν κάνει, αλλά αν δεν είναι "συμβατός" δεν θα φορτίζει με τη μέγιστη απόδοση και λιγότερο χρόνο. (Συγνώμη δεν έχω να σου προτείνω κάτι αυτή τη στιγμή) 1
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τα Xiaomi powerbanks είναι πολύ καλά, φθηνά και υποστηρίζουν fast charging. Δες εάν μπορείς να βρεις κάτι στο skroutz, αλλιώς από Κίνα.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 To κινητό που έχεις δεν υποστηρίζει fast charging οπότε δεν θα κερδίσεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βρεις τι μέγιστο ρεύμα δέχεται το κύκλωμα τροφοδοσίας. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως μπορείς να το βρεις απ το ίντερνετ,προσωπικά έχω πάρει usb μετρητή τάσης/ρεύματος. Αν ψωνίζεις απο κίνα,δες για φορτιστές anker,blitzwolf και καλώδια απο αυτές τις εταιρίες.
frozex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τα Xiaomi powerbanks είναι πολύ καλά, φθηνά και υποστηρίζουν fast charging. Δες εάν μπορείς να βρεις κάτι στο skroutz, αλλιώς από Κίνα. ναι ξέρω To κινητό που έχεις δεν υποστηρίζει fast charging οπότε δεν θα κερδίσεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βρεις τι μέγιστο ρεύμα δέχεται το κύκλωμα τροφοδοσίας. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως μπορείς να το βρεις απ το ίντερνετ,προσωπικά έχω πάρει usb μετρητή τάσης/ρεύματος. Αν ψωνίζεις απο κίνα,δες για φορτιστές anker,blitzwolf και καλώδια απο αυτές τις εταιρίες. και αυτό το ξέρω αλλά το παίρνω και σαν μελλοντική αγορά, έτσι κι αλλιώς ψάχνομαι και για καινούργιο κινητό.
frozex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 για φορτιστές έχω βάλει στο μάτι προϊόντα της Site: Anker τα οποία όμως είναι με αμερικάνικες προδιαγραφές (εσοχή πρίζας), υπάρχει κάποιος μετατροπέας; είναι όλοι ίδιοι ή πρέπει να βρω κάποιον να υποστηρίζει το 2.1Α;
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 για powerbank παρε το asus, το εχω μισο χρονο και ειναι οτι καλυτερο εχω παρει
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 για φορτιστές έχω βάλει στο μάτι προϊόντα της Site: Anker τα οποία όμως είναι με αμερικάνικες προδιαγραφές (εσοχή πρίζας), υπάρχει κάποιος μετατροπέας; είναι όλοι ίδιοι ή πρέπει να βρω κάποιον να υποστηρίζει το 2.1Α; μόνο αντάπτορα πριζας χρειάζεσαι, 99% παίζουν 110-240V οπότε είσαι καλυμμένος. Διαφορετικά αγόρασε από κινεζομάγαζο(πχ banggood)που έχει και με ευρωπαική πρίζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα