TheELF Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Και τι μου λέει εμένα ότι μπορεί ούτε καν να το δοκιμάσει στα pc του για να γλιτώσει τα λεφτά;; Ποια λεφτά να γλιτώσει; Το στέλνει πίσω στην εταιρία και του στέλνουν άλλο,δεν χρεώνετε τίποτα αυτός αφού έτσι κι αλλιώς οι μεταφορές θα γίνουν με τον δικό τους προμηθευτή δηλαδή κάποια φορά που θα τους φέρουν υλικό του δίνουν και τα για επιστροφή. (Για αυτό θα περιμένεις και πολύ)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Λοιπόν τους το πήγα, μου είπαν ότι θα το δοκιμάσουν στα δικά τους pc, εαν δουλέψει λέει στα δικά τους το παίρνω πίσω με λίγα λόγια.. Για αντικατασταση με είπε θα περιμένεις πάρα πολύ... Και τι μου λέει εμένα ότι μπορεί ούτε καν να το δοκιμάσει στα pc του για να γλιτώσει τα λεφτά;; ούτε καν την απόδειξη δε ζήτησε... Τι να πω σκόπευα να αγοράσω όλο το buil μου από εκεί αλλά μάλλον ούτε τις ραμ που παρήγγειλα 25 Μαΐου δεν θα πληρώσω ας τις κρατήσουν για αυτούς! Ελπίζω να είναι θέμα μητρικής ρε παιδιά τι να πω....Μιλά τους σωστά και ευγενικά εξηγώντας ότι εγώ δεν έχει καλά καλά βδομάδα που το πήρα και θέλεις κάποιο άλλο αντίστοιχο αν δεν έχουν το ίδιο
xrisxaza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το πήρα πίσω παιδιά.. Μου λέει δεν έχει κανένα πρόβλημα και μου είπε μήπως έχει βραχυκυκλωθει η μητρική ή μήπως φταίει το power button επειδή είναι παλιό το κουτί... Πάντως εγώ που άνοιξα το μπροστινό καπακι και κουνησα λίγο τα καλώδια του power όταν το άνοιξα το pc άνοιξε και το λαμπάκι του δίσκου εκτός από το led του power που άνοιγε πάντα (νόμιζα είχε καεί και δεν άνοιγε) μάλλον κάτι φταίει εκεί Πάντως σε μένα συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα
NEFTIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μαστορακο, έχεις ups? Aν έχεις, δοκίμασε να βάλεις το πισι κατευθείαν στο ρεύμα. Πιθανό να μη "συνεργαζονται" psu και ups.
xrisxaza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 οχι φιλε δεν εχω ups ..παντως τωρα που ειδα λιγο τα στατιστικα του psu μου τρεχει στα 3200 rpm μηπως ειναι πολλα για την μητρικη και δεν μπορει να τα ξεκινησει?(μπορει να ειπα και βλακεια απλα ρωταω ΜΗΠΩΣ) επειδη το προηγουμενο μου ετρεχε στα 2000-2200 rpm
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε το τροφοδοτικό σε ένα άλλο pc και στον υπολογιστή σου ένα άλλο τροφοδοτικό. Πίστευα πως έφταιγε το τροφοδοτικό καθώς όσες τέτοια θέματα έχω αντιμετωπίσει πάντα έφταιγε το τροφοδοτικό.
xrisxaza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 θα το δωσω αυριο στον φιλο μου για 2-3 μερες να δουμε αν θα του παρουσιασει καποιο προβλημα
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Φιλαρακι απο αυτα που διαβαζω λογικα αν το παρεις εχεις το παλιο τροφοδοτικο κι εχεις προβλημα.Μετα βαζεις το καινουργιο και ξανα εχεις προβλημα.Αρα το πιο πιθανο ειναι να φταιει κατι αλλο και μαλλον η μητρικη.Απλα επειδη το αλλο ηταν του χαβαλε επαιρνε μπρος και οποιον παρει ο χαρος και βαραγε επανεκκινησεις ενω το καινουργιο μαλλον δεν παιρνει καν λογο προστασιων κτλ. Το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαστει καν μερες οταν ανταλλαξεις τροφοδοτικο με τον φιλο σου για να δεις αν σε αυτον λειτουργει κανονικα αφου το δικο του δεν θα λειτουργει και παλι στο δικο σου pc.. Κι εννοειται οτι πριν αγορασεις το καινουργιο επρεπε να κανεις αυτη την αλλαγη με τον φιλο σου ωστε να δεις τι παιζεται..Οχι οτι θα παει χαμενο το καινουργιο αφου ειναι ποιοτικοτερο και θα εχεις πιο ασφαλη ρευματα.. Φυσικα ολο αυτο ειναι το πιο πιθανο να ειναι το προβλημα σου αλλιως απλα εισαι ατυχος με το καινουργιο psu
aldakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Προφανως και πριν πας το τροφοδοτικο για αλλαγη τεσταρεις και τα υπολοιπα!Χωρις να τεσταρεις τιποτα εχεις παρει αποφαση οτι ειναι το τροφοδοτικο!Και απο πλευρας πιθανοτητων να το δεις,χαλασμενο παλιο τροφοδοτικο,χαλασμενο και το καινουργιο?απιθανο οχι,αλλα πολυ δυσκολο! 1
xrisxaza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το τροφοδοτικό θα το αγόραζα ούτωσιαλος επειδή είμαι σε φαση αναβάθμισης, εχω αγοράσει ηδη μητρική, ραμ,(to psu fusika), και μαζεύω για cpu, για χαμένα λεφτά δεν τίθεται θέμα, μπορεί να φταίει και η μητρική δεν ξέρω... Πάντως να αναφέρω ότι τώρα που το έκλεισα όταν έκλεισαν τα Windows η οθόνη έσβησε κανονικά ενώ το pc λειτουργούσε για 1-2 λεπτά και μετά έσβησε μόνο του... Δεν θα βάλω του φίλου μου στο δικό μου pc, απλά θα του δώσω το δικό μου να το τεσταρει... Μακάρι να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός το τροφοδοτικό ρε παιδια ούτωσιαλος όλο το υπόλοιπο hardware για πεταμα ειναι, αν ειχα και τον καινούριο cpu που θα πάρω κστα πασσ πιθανότητα δεν θα μου έκανε αυτά τα κολπα Προφανως και πριν πας το τροφοδοτικο για αλλαγη τεσταρεις και τα υπολοιπα!Χωρις να τεσταρεις τιποτα εχεις παρει αποφαση οτι ειναι το τροφοδοτικο!Και απο πλευρας πιθανοτητων να το δεις,χαλασμενο παλιο τροφοδοτικο,χαλασμενο και το καινουργιο?απιθανο οχι,αλλα πολυ δυσκολο! Χαλαρωσε φίλε ο καθένας θα ήταν κάπως ενοχλημένος αν το pc του δεν ανοίγε.. Αλλά δεν είσαι στη θέση μου μάλλον σε καταλαβαίνω
aldakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το τροφοδοτικό θα το αγόραζα ούτωσιαλος επειδή είμαι σε φαση αναβάθμισης, εχω αγοράσει ηδη μητρική, ραμ,(to psu fusika), και μαζεύω για cpu, για χαμένα λεφτά δεν τίθεται θέμα, μπορεί να φταίει και η μητρική δεν ξέρω... Πάντως να αναφέρω ότι τώρα που το έκλεισα όταν έκλεισαν τα Windows η οθόνη έσβησε κανονικά ενώ το pc λειτουργούσε για 1-2 λεπτά και μετά έσβησε μόνο του... Δεν θα βάλω του φίλου μου στο δικό μου pc, απλά θα του δώσω το δικό μου να το τεσταρει... Μακάρι να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός το τροφοδοτικό ρε παιδια ούτωσιαλος όλο το υπόλοιπο hardware για πεταμα ειναι, αν ειχα και τον καινούριο cpu που θα πάρω κστα πασσ πιθανότητα δεν θα μου έκανε αυτά τα κολπα Χαλαρωσε φίλε ο καθένας θα ήταν κάπως ενοχλημένος αν το pc του δεν ανοίγε.. Αλλά δεν είσαι στη θέση μου μάλλον σε καταλαβαίνω Σου εξηγησα πως ημουνα στην θεση σου και ποιο ηταν το προβλημα!Σου προτεινε κοσμος στο post να δοκιμασεις το τροφοδοτικο αλλου γιατι ηταν υποπτο να εχεις δυο χαλασμενα τροφοδοτικα(και το ενα καινουργιο μαλιστα) αλλα εσυ εκανες υποθεσεις οτι θα σου φαει ο αλλος τα λευτα!! Απολυτα χαλαρος ειμαι!
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΑΦου θα το βγαλει που θα το βγαλει ο φιλος σου το δικο του, πρεπει να το παρεις εσυ να το δοκιμασεις ωστε να καταλαβεις αμεσως τι φταιει φιλτατε!Αν σου κανει κολπα και με του φιλου σου τοτε ξερεις κατευθειαν οτι ειναι η μητρικη!
xrisxaza Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 έχει card reader επάνω το κουτί;; Oχι φιλε, επίσης αλλαξα και cpu με εναν παλιό να δω μήπως φταίει ο cpu αλλά δεν ανοίξε,... Λογικά θα είναι θέμα μητρικής τι να πω δε ξέρω... Θα ενημερώσω αύριο αν λειτουργεί κανονικά στου φίλου μου
xristosxaza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια υπαρχει περιπτωση να φταιει η ενσωματομενη καρτα γραφικων της μητρικης??επειδη με το παλιο psu μπορω να εχω ανοιχτο το pc ωρες και να μην κλεισει..αλλα μολις ανοιξω οποιοδηποτε game ακομα και το need for speed most wanted(που ειναι πανπαλαιο) μου κανει restart το pc μετα απο λιγοτερο μιας ωρας gaming..και μερικες φορες ακομα και σε 10 λεπτα gaming μπορει να κανει restart...τελος παντων φευγω για δουλεια σε κατασκηνωση οταν θα επιστρεψω θα εχω ολοκληρομενο το καινουριο build να δω αν το καινουριο psu θα κανει το ιδιο προβλημα και εκει...επισης απο οτι ειδα στο net μπορει να φταινε και τα καλωδια του power button..αν και δεν νομιζω αφου στο παλιο μου psu(αυτο που χρησιμοποιω τωρα μεχρι να βαλω το καινουριο μου στο build που θα κανω) ανοιγει και κλεινει κανονικα το pc επισης μπορει να φταιει οτι εχω αυτην εδω την παστα?? http://www.skroutz.gr/s/7631949/OEM-Heatstink-Compound-0-9gr.html στον cpu..αλλα απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα ..ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ CPU με chrome ανοιχτο(3 καρτελες) --> http://prntscr.com/bh1g0w (σκληρος δισκος στους 43-45 βαθμους) λεπτομερεις spec σε καθε hardwareΜΟBO-> http://prntscr.com/bh1qebCPU-> http://prntscr.com/bh1rqeRAM-> http://prntscr.com/bh1ruwGPU(ενωματομενη της mobo) -> http://prntscr.com/bh1s43ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ-> http://prntscr.com/bh1sk3 http://prntscr.com/bh1svv(δεν χωραγε ολο σε ενα prnt) ** cpu εχει αυξησει τις θερομκρασιες του επειδη εβγαλα τον μεταχειρισμενο core 2 duo που ειχα αγορασει απο εδω μεταχειρισμενο..και εβαλα τον πρωτο cpu που ειχε το pc χωρις να αλλαξω παστα (και επισης εβγαλα το ανεμηστηρακι να δω αν ειναι θεμα overhating) αλλα το pc δεν κλεινει σε browsing φαση..επισης αν ηταν θεμα θερομκρασιας το καινουριο psu θα ανοιγε εστω και 10 δευτερολεπτα και θα εκλεινε αλλα δεν ανοιγει καν το pc μερικες φορες Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από xristosxaza
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα