mylo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παρκετινη στις σκάλες και φουλ τη φωνή στη τηλεόραση. 2
xpapias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παρκετινη στις σκάλες και φουλ τη φωνή στη τηλεόραση. Πολυ σουρεαλ. Αλλα φανταζεσαι να σκασει με "πατάκια" και να γκρινιαζει οτι με παρκετινη δεν πατανε ετσι στα σκαλια;
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θυμήθηκα μια τετοια που ειχα συναντησει στο τμημα. Απο ότι κατάλαβα πήγαινε συνέχεια και κατηγορούσε εναν γειτονα (ή πολλούς) ότι την κλέβουν και ότι κάνουν διάφορα εγκλήματα. Ο αξυπ έκανε πως την άκουγε μέχρι η μανδάμ να βαρεθεί να μιλάει και να φύγει, ούτε καν διασκέδαζε πλέον με τις ιστορίες. Πάντως δεν νομίζω να τους κρατάνε σε κανένα τρελάδικο επειδή βρωμάει ο τόπος από τέτοιες περιπτώσεις και δεν υπάρχουν λεφτά. Τα παιδια της δεν μπορουν να την πανε σε κανενα γιατρο? 1
xpapias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τους κρατανε μια χαρά. Γιατι απλα πρεπει να δωσουν γνωματευση για το τι εχει -πραγμα αδυνατο σε 45λ-1ωρα- και δεν θελουν να παρουν την ευθυνη αν συμβει κατι.
παγωτό Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Η κόρη της αποτι έχω καταλάβει (μπορεί να κάνω και λάθος μεγάλο) την έχει παραμερίσει άσχημα. και δυστηχώς έχω γίνει το χόμπι της..είναι ώρες ώρες πάντως που θέλω να την ρίξω κάνα σουτι να κάνει σλάιντ στα σκαλιά. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θυμήθηκα μια τετοια που ειχα συναντησει στο τμημα. Απο ότι κατάλαβα πήγαινε συνέχεια και κατηγορούσε εναν γειτονα (ή πολλούς) ότι την κλέβουν και ότι κάνουν διάφορα εγκλήματα. Ο αξυπ έκανε πως την άκουγε μέχρι η μανδάμ να βαρεθεί να μιλάει και να φύγει, ούτε καν διασκέδαζε πλέον με τις ιστορίες. Πάντως δεν νομίζω να τους κρατάνε σε κανένα τρελάδικο επειδή βρωμάει ο τόπος από τέτοιες περιπτώσεις και δεν υπάρχουν λεφτά. Τα παιδια της δεν μπορουν να την πανε σε κανενα γιατρο? Και εγώ μια φορά που περίμενα απέξω στο Α/Τ της περιοχής μου για κάτι που ήθελα, μια κυράτσα έπριζε τους αστυνομικούς στο κουβούκλιο και έλεγε οτι κάποιοι απήγαγαν το παιδί της και πήγε εκεί και εκεί να το αναφέρει και οτι γίνονται απαγωγές στην περιοχή μαζί με κάτι άλλες γκρίνιες για το κράτος και την αστυνομία, ο αστυνομικός της είπε οτι δεν τους αφορά το περιστατικό και να πάνε σε άλλη αρχή να το καταγγείλουν, αυτή συνέχιζε τα δικά της και απλά καθόντουσαν και άκουγαν οι άλλοι έλεγαν ναι ναι εντάξει.
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το είπε καθαρά, του φώναξε "σταματά το τζατζίκι". Αν ο άλλος το τερμάτισε, πόσο να αντέξει, γριά γυναίκα. ''Σταμάτα το τζιτζίκι'' είπε. Το "σταματά το τζατζίκι" δεν βγαζει νόημα.
Vapir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θυμήθηκα μια τετοια που ειχα συναντησει στο τμημα. Απο ότι κατάλαβα πήγαινε συνέχεια και κατηγορούσε εναν γειτονα (ή πολλούς) ότι την κλέβουν και ότι κάνουν διάφορα εγκλήματα. Ο αξυπ έκανε πως την άκουγε μέχρι η μανδάμ να βαρεθεί να μιλάει και να φύγει, ούτε καν διασκέδαζε πλέον με τις ιστορίες. Πάντως δεν νομίζω να τους κρατάνε σε κανένα τρελάδικο επειδή βρωμάει ο τόπος από τέτοιες περιπτώσεις και δεν υπάρχουν λεφτά. Τα παιδια της δεν μπορουν να την πανε σε κανενα γιατρο? έτσι κ η γιαγιά μου, τα ίδια ακριβώς, την είχαν μάθει και απλά την ανεχόντουσαν Κυκλοφορούν πολλοί psycho εκει έξω πάντως, στη θέση του op θα πρόσεχα ''Σταμάτα το τζιτζίκι'' είπε. Το "σταματά το τζατζίκι" δεν βγαζει νόημα. που αν έχει το ίδιο θέμα με τη γιαγιά μου τελικά ίσως να νιώθει πάνω της έντομα κ μέσα στα αφτιά της τζιτζίκια ... η γιαγιά μου ψεκάζεται χρόνια επιδερμικά με εντομοκτόνα και ντουμανιάζει όλο το σπίτι επειδή νομίζει πως περπατάνε πάνω της έντομα απορώ με τόσα χημικά άλλος θα τα είχε τινάξει
overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ¨Ερχεται και λέει κάτι περίεργα "σταμάτα το τζιτζίκι" Διάβασα τζατζίκι και είπα από μέσα μου... ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΤΟΓΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ?
giwrgos555 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Κάνε μια αίτηση ψυχιατρικού εγκλεισμού και παρέδωσε την στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.Κατήγγειλε μάλιστα οτι κουβαλάει μαζί της σφυρί και οτι έχει προκαλέσει φθορές στην πόρτα σου προκειμένου να ενισχύσει την θέση σου.Κάνε και μια ωραία καταγραφή του περιστατικού που άνοιξε την πόρτα σου με το σφυρί στο ΒΑΣ του τοπικού αστυνομικού τμήματος και πάρε αντίγραφο. aithsh_psixiatrikis_exetasis.pdf 1
greenalex1996 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εδω υπάρχει ενας ερωτας μεγαλος Βρε τυχερουλη το τσίμπησες το πιπινι 1
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ψάχνεις στο Ημπέη, βρίσκεις τεράστιο κουρδιστό ή με μπαταρίες τζιτζίκι που τζιτζικίζει, παραγγέλνεις, έρχεται, κι όταν ξανασκάσει η γραία, το κοτσάρεις στον ώμο, ανοίγεις την πόρτα και με σχετικό ύφος της λες : "Aρ γιου τόκιν του μη;" (....μιας και θα ψαχτείς ονλάιν, μπορείς εναλλακτικά να κοιτάξεις και για μια μάσκα Μπόμπι ΝτεΝίρο. Σίγουρα θα βοηθήσει.)
παγωτό Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 σήμερα ξανά μανά τα ίδια, από τις 9 το πρωί βάραγε μέχρι τις 12.. εγώ να κοιμάμαι από βραδινό ωράριο... ε ρε γλέντια.. 1
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μήπως ροχαλίζεις; Καλά, πως την ενοχλείς στον ύπνο; Έπρεπε να ανοίξεις εκείνη την ώρα με το σώβρακο και να της πεις ότι εγώ κοιμόμουν, μπας και πάρει στροφές. Εγώ πάντως γι' αυτό λέω πάντα μακρυά από αγορά σπιτιού, όσο και να πέσουν οι τιμές. Καλύτερα νοίκι και να μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. 1
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 σήμερα ξανά μανά τα ίδια, από τις 9 το πρωί βάραγε μέχρι τις 12.. εγώ να κοιμάμαι από βραδινό ωράριο... ε ρε γλέντια.. Μια πιο ζεν αντιμετώπιση είναι η συνειδητοποίηση ότι το μέλλον σου ανήκει, ενώ σ' εκείνην όχι ιδιαίτερα (...θα μου πεις τέτοια λέγανε και για τον Παντελίδη...τεσπα...) Υπομονή πάνω απ' όλα λοιπόν, και στην πράξη ωτασπίδες για τον ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις