Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα μια οθόνη Dell S2316H από το εν λόγω γερμανικό μαγαζι και μου ήρθε σήμερα μέσω DHL.Έκανα την βλακεία και δεν βιντεοσκόπησα το άνοιγμα της συσκευασίας και τελικα η οθόνη ήρθε σπασμένη στην κάτω αριστερά γωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τους έστειλα μειλ με φωτογραφίες για απόδειξη και περιμένω απάντηση.

Έχει κανείς εμπειρία από αυτο το μαγαζί? Ξέρει κανείς ποια είναι η πολιτική τους σε αυτά τα θέματα?

Έχω αγχωθεί λίγο (αν και είναι νωρίς ακόμα) γιατί διαβάζω στο δίκτυο πολυ κακές κριτικές για το customer support τους...

Δημοσ.

καλη τυχη,θα σου σπασουν τα νευρα εγω ειχα την ποιο ασχημη εμπειρια μαζι τους με ssd φυσικα δωμεσα καποιοι ενθαρυνουν αγορες απο κει απλα επειδη δεν τους ετυχε τπτ στραβο αλλα εγω εχασα 100ευρω μια και ηρθε αδειο κουτι και ακρη δεν εβγαλα μαζι τους

Δημοσ.

Σκόπευα να αγοράσω 2 συστήματα που θέλω Laptop αλλά έχω διαβάσει και εγω αρνητικές κριτικές για την υποστηριξή και για αυτό έχω τις επιφυλάξεις μου.

Δημοσ.

Άνοιξα προληπτικά κι ένα dispute στο Paypal, ώστε να υπάρχει κι εναλλακτική οδός σε περίπτωση που αρνηθούν να συνεργαστούν...

Θα ενημερώσω το thread για την πορεία του θεματος...

Δημοσ.

Άνοιξα προληπτικά κι ένα dispute στο Paypal, ώστε να υπάρχει κι εναλλακτική οδός σε περίπτωση που αρνηθούν να συνεργαστούν...

Θα ενημερώσω το thread για την πορεία του θεματος...

πολλες φορες το paypal ειτε παιζει την παπια ή δεν κατανοα την περιπτωση,στο δικο μου θεμα ηθελαν αστυνομικη δηλωση οτι ηρθε αδειο κουτι, που δεν μπορουσα να παρω γιατι ανοιχθηκε στο σπιτι το κουτι και το ταχυδρομειο δεν δεχοταν να γραψει κατι καθοτι οι αστυνομικοι ηθελαν βεβαιωση απο ταχυδρομειο,κοινως σε περιπτωση παπιας μονο αμφισβητηση συναλλαγης σε σωζει με τις αναλογες συνεπειες(δεν το εκανα εγω)

Δημοσ.

Πήγα σήμερα και το έστειλα με ACS απλο για Γερμανία. Τους έστειλα την σκαναρισμένη απόδειξη και μου απαντησαν πως δεν καλυπτουν το κόστος και θα επρεπε να το στειλω με ΕΛΤΑ. Ευτυχως δεν ειχε φυγει το πακετο μου απο τα τοπικα γραφεια της ACS και προλαβα να ακυρωσω την αποστολή. Θα την στείλω με ΕΛΤΑ αύριο...

Ταυτόχρονα, επικοινώνησα με Dell Ελλάδος, η οποία αν και εξυπηρετικοτατη με ενημερωσε πως δεν μπορει να κανει κατι αφού ηρθε σπασμενη. Επικοινώνησα και με την DHL Ελλάδος, η οποία επίσης μου απάντησε οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι απλώς θα προωθήσει το θέμα στην Deutsche Post.

Γενικά, οι ελπίδες περιορίζονται στο support του computeruniverse και αυτό μόνο θετικό δεν είναι...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα μια οθόνη Dell S2316H από το εν λόγω γερμανικό μαγαζι και μου ήρθε σήμερα μέσω DHL.Έκανα την βλακεία και δεν βιντεοσκόπησα το άνοιγμα της συσκευασίας και τελικα η οθόνη ήρθε σπασμένη στην κάτω αριστερά γωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τους έστειλα μειλ με φωτογραφίες για απόδειξη και περιμένω απάντηση.

Έχει κανείς εμπειρία από αυτο το μαγαζί? Ξέρει κανείς ποια είναι η πολιτική τους σε αυτά τα θέματα?

Έχω αγχωθεί λίγο (αν και είναι νωρίς ακόμα) γιατί διαβάζω στο δίκτυο πολυ κακές κριτικές για το customer support τους...

Αν πληρωσες με paypal μπορεις να ανοιξεις case σε περιπτωση που το μαγαζι δεν ειναι συνεργασιμο

Βλεπω οτι ανοιξες ηδη dispute...εγω θα μιλαγα πρωτα μαζι τος και μετα θα το εκανα

Η απορια μου ειναι αφου ηρθε σπασμενο δεν ειναι ασφαλισμενη η αποστολη απο DHL ;;;

Δημοσ.

Αν πληρωσες με paypal μπορεις να ανοιξεις case σε περιπτωση που το μαγαζι δεν ειναι συνεργασιμο

Βλεπω οτι ανοιξες ηδη dispute...εγω θα μιλαγα πρωτα μαζι τος και μετα θα το εκανα

Η απορια μου ειναι αφου ηρθε σπασμενο δεν ειναι ασφαλισμενη η αποστολη απο DHL ;;;

Πήρα τηλέφωνο στην DHL  και μου είπαν ότι δεν ειναι δική τους η αποστολή αλλά της Deutsche Post και οτι αυτοι απλως διεκπεραιώνουν τις αποστολές τους στην Ελλάδα. Συνεπώς, δεν φέρουν καμία ευθύνη και να απεθυνθώ στον αποστολέα, δηλαδή το computeruniverse.

Δημοσ.

Αρα την ευθυνη την εχει η deutshe post που αποτι ξερω ειναι το γερμανικο ταχυδρομειο οπως εδω τα ελτα

Ρωτα τους computeruniverse αν ηταν ασφαλισμενη η αποστολη και μεχρι τι ποσο.

Πχ με γεν.ταχυδρομικη αν στειλεις κατι ελλαδα νομιζω αυτοματως ασφαλιζεται το προιον εως 650 ευρω χωρις επιπλεον χρεωση.

Δημοσ.

Συνεχεια της περιπέτειας...

Έστειλα σημερα την οθονη πίσω μέσω ΕΛΤΑ και τους εστειλα μειλ να τους ενημερωσω και να στειλω τις σχετικες αποδειξεις.

Ταχύτατα μου απάντησαν οτι μου πιστώνουν το ποσό που πλήρωσα (49,25 ευρώ) στον λογαριασμο μου στο computeruniverse !!!

Όχι στον λογαριασμό μου στο paypal αλλά ουσιαστικά store credit...

Έχω στείλει ήδη μέιλ που ζητάω να μου επιστραφει το ποσο στο paypal. Ειδωμεν...

Δημοσ.

Παντως να την ξαναπαραγγειλεις απο αυτους και να ξαναερθει χαλασμενη στατιστικα δυσκολο (αν η ζημια εγινε στην μεταφορα ευθυνονται τα γερμανικα ταχυδρομια).Αν πουλανε σκαρτα αυτο ειναι αλλη υποθεση.

Δημοσ.

Συνεχεια της περιπέτειας...

Έστειλα σημερα την οθονη πίσω μέσω ΕΛΤΑ και τους εστειλα μειλ να τους ενημερωσω και να στειλω τις σχετικες αποδειξεις.

Ταχύτατα μου απάντησαν οτι μου πιστώνουν το ποσό που πλήρωσα (49,25 ευρώ) στον λογαριασμο μου στο computeruniverse !!!

Όχι στον λογαριασμό μου στο paypal αλλά ουσιαστικά store credit...

Έχω στείλει ήδη μέιλ που ζητάω να μου επιστραφει το ποσο στο paypal. Ειδωμεν...

θα σου βγαλουν το λαδι μεχρι να βρεις λυση ... και μαλλον δεν ... καλη υπομονη

Δημοσ.

Update: Μετά την παρατήρηση μου ότι θέλω να επιστραφούν τα χρήματα του shipping στην κάρτα μου και όχι σε store credit, μου έστειλαν σήμερα μέιλ που μου ζητούν το ΙΒΑΝ για να κάνουν την μεταφορά. Καλό πρώτο σημάδι...μακάρι να γίνει και το refund έτσι.

Δημοσ.

γιατι το IBAN ρε πατριωτη?

με paypal δεν πληρωσες? στην paypal να στα βαλουν... μην κανεις κανα αστειο και κλεισεις το despute πριν παρεις τα χρηματα στο Pp

Δημοσ.

Δίκιο έχεις γενικά αλλα στη συγκεκριμενη περίπτωση μιλάμε να μου επιστρέψουν τα έξοδα μεταφοράς της οθόνης στην Γερμανία, όχι το refund του προιόντος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...