livefreeordie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Απλά επιλέγεις να το παρακάνεις. (και το τσιγάρο ακόμη αν το κάνεις μια φορά την εβδομάδα/μήνα σου κάνει και καλό παρά κακό) Πως ακριβως το τσιγαρο σου κανει καλο? 1
DYEL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 τι κάνεις χωρίς υδατάνθρακα ? χαχαχαχαχαχαχααχ για το μονο μη απαραιτητο μακροστοιχειο βρήκε και το ειπε χαχαχα αν δεν ξερετε για ποιο πραγμα μιλατε μην μοιραζετε πραγματα που δεν ισχυουν! δεν υπαρχουν φαγητα που παχαινουν,περσυ εχασα 10 κιλα και ετρωγα καθε μερα παγωτο,πολυ παγωτο. το μονο πραγμα που μετραει ειναι οι θερμιδες που καιει ο οργανισμος να ειναι περισσοτερες απο αυτες που του δινεται,τιποτα αλλο,απο αποψη σωματικου βαρους.
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ειδικά με ανάδρομο Ερμή. Εκει μιλάμε για 5 κουταλιές στον καφε μίνιμουμ. , δεν ξέρω αν είναι μύθος αλλα έχουν γίνει έρευνες που το επιβεβαιώνουν για το μονο μη απαραιτητο μακροστοιχειο βρήκε και το ειπε χαχαχα πραγματικά όμως το μόνο μη απαραίτητο για την επιβίωση , καραφλιάσαμε μεσημεριάτικα
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια, δείτε λίγο τι είναι η γλυκόζη και που χρειάζεται και μετά κοροϊδέψτε. Χωρις γλυκόζη δεν ζείτε. 2
Ziguala Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια, δείτε λίγο τι είναι η γλυκόζη και που χρειάζεται και μετά κοροϊδέψτε. Χωρις γλυκόζη δεν ζείτε. άλλο γλυκόζη άλλο ζάχαρη μια οικογενεια αλλά όχι σαν την αγία τριάδα http://healthyeating.sfgate.com/difference-between-sucrose-glucose-fructose-8704.html σου συνιστώ να δεις αυτό το ντοκιμαντέρ http://www.imdb.com/title/tt3892434/
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια, δείτε λίγο τι είναι η γλυκόζη και που χρειάζεται και μετά κοροϊδέψτε. Χωρις γλυκόζη δεν ζείτε. καταρχάς δεν κοροϊδεύω , εγώ όταν γελάω κ ιδικά για τέτοια θέματα γελάω επειδή τέτοια κ χειρότερα έλεγα κ σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή στο παρελθόν , θυμάμαι τα δικά μου. Αλλα και εσύ ψάξτο λίγο παραπάνω, ποιος σου είπε πως ο οργανισμός σου μπορεί να μετατρέψει μόνο υδατάνθρακες σε ενέργεια? ποιος σου είπε πως το μόνο που μετατρέπεται σε γλυκογόνο είναι οι υδατάνθρακες? οι υδατάνθρακες πόσο μάλλον οι απλοί όπως η ζάχαρη που αναφέρθηκε είναι μια έτοιμη άμεσα κ εύκολα απορροφήσιμη πηγή , ακόμα και αν δεν ξαναέτρωγες υδατάνθρακα ούτε για δείγμα κ έτρωγες λιπαρά και πρωτεΐνη μια χαρά θα λειτουργούσε , αυτό μάλιστα χρησιμοποιείται και σαν θεραπεία εφόρου ζωής σε άτομα με επιληψία. (keto diet). Το μόνο μακροσυστατικό που αν δεν το λαμβάνει ο άνθρωπος θα πεθάνει είναι η πρωτεΐνη , το πολύ που μπορείς να ζήσεις χωρίς να λαμβάνεις πρωτεΐνη είναι 70 μέρες. διάβασε λίγο αυτό , εξηγεί που χρησιμεύει και πως ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μια ζωή με 0 υδατάνθρακα , 6 μήνες με 0 λιπαρά και 70 μέρες max χωρίς πρωτεΐνη. Γλυκογόνο φτιάχνουμε κ απο την πρωτεΐνη και απο τα λιπαρά , το σώμα προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες , αυτά που σου δίνει όμως η πρωτείνη δεν μπορούν να στα δώσουν ούτε οι υδατάνθρακες ούτε τα λιπαρά. Μην πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας να πει οτι οι χ τροφές που είναι υδατάνθρακες έχουν και πρωτεΐνη , υπάρχουν τροφές που έχουν μόνο το ένα μακροσυστατικό , μιλάμε συγκεκριμένα και φυσικά δεν λέμε αν είναι καλύτερο ή χειρότερο το ένα ή το άλλο , το ιδανικό είναι να τρως ισορροπημένα αποφεύγοντας πρόσθετες ζάχαρες κ αλάτια , αν τρως ισορροπημένα μπορείς να πάρεις ότι χρειάζεσαι απο φρούτα κ άλλες τροφές.
Apoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Η απορία προκύπτει απο το φαγητό. Αναρωτιομουν αν ή γιατι ολα τα ωραια (/νοστιμα) φαγητα ειναι και απαγορευμένα. Η αν το οτι ειναι απαγορευμενα τα κανει νοστιμα. Ειτε αυτο εχει να κανει με γλυκα, με λιπαρα κλπ. Το ιδιο ερωτημα θα μπορουσε να εχει θεση και σε αλλα θεματα (πχ το σεξ - "παραλλαγες" κλπ). Στο φαγητο μπαινει ομως το ελαφρως πιο αντικειμενικο κριτηριο της γευσης. Τι πιστεύετε; Ρε φίλε πρόσεχε τους τίτλους που βάζεις, γιατί "Ωραια και απαγορευμένα" ο συνειρμός πάει αλλού και όχι στο φαγητό..... Και ασε ρε μας ρε φίλε που υπάρχει απαγόρευση στο φαγητό. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι απαγορευμένο. Βγείτε από τις φυλακές που κλείνετε τους εαυτούς σας.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Βαπιρ το πας πολυ μακρια χωρις λογο. Εγω ενα πραγμα ειπα κι αν θες πηγαινε πισω να το ξαναδεις: ότι η γλυκόζη είναι απαραίτητη για τη ζωή και βάσει αυτού δεν μπορείς να εξισώνεις κάτι που σου δίνει γλυκόζη (ζαχαρη στην κουβεντα μας) με την κοκαϊνη. 1
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν σχολίασα για κοκαΐνες κλπ , είπες κάτι λάθος , σου εξήγησα το λάθος σου μιας κ επέμενες να μας πεις πως δεν ξέρουμε , έδωσα να διαβάσεις και γιατί κάνεις λάθος και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Καλή συνέχεια
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ρε φίλε πρόσεχε τους τίτλους που βάζεις, γιατί "Ωραια και απαγορευμένα" ο συνειρμός πάει αλλού και όχι στο φαγητό..... Και ασε ρε μας ρε φίλε που υπάρχει απαγόρευση στο φαγητό. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι απαγορευμένο. Βγείτε από τις φυλακές που κλείνετε τους εαυτούς σας. BSDM και bourdela.gr user
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω τρωω οτι θελω και οποτε θελω. Κιλα βαζω με δυσκολια οποτε δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα, αν κατι μου αρεσει θα το φαω. Συνηθως δεν πειναω τα βραδια ομως, ισως και για αυτο ειμαι παντα στυλακι :-D :-D Σοβαρα ομως, μου αρεσουν πολυ τα γλυκα. Και οι μπυρες, αλλα αλκοολ δε πινω ποτε μονος μου. Ειμαι της αποψης οτι τα γλυκα δε παχαινουν, τιποτα δε παχαινει αν εχεις μετρο. Τα γλυκα απλα εχουν περισσοτερες θερμιδες, αλλα κατσε και φαε 3 σοκολατες την ημερα και τιποτα αλλο για 2 εβδομαδες, σιγα μη βαλεις κιλα. Αυτοι που βαζουν κιλα απλα τρωνε παραπανω απο οσο πρεπει και ισως εχουν αργο μεταβολισμο. Στο κρεβατι και στο τραπεζι τιποτα δεν απαγορευεται :-D
παπι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ε τότε τι είναι αυτό που κάνει τον χυμό πιο γευστικό από ένα ποτήρι φρέσκια πορτοκαλάδα που φτιάχνεις μόνος σου; Όταν λέω συντηρητικά,εννοώ όλα τα χημικά που χρειάζονται για να φτιαχτεί το προϊον. Ποιος χυμός είναι πιο γευστικοςς από τον φυσικό; 1
Garnele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ποιος χυμός είναι πιο γευστικοςς από τον φυσικό; Aυτός. Για την ακρίβεια ο μεσαίος. Πραγματικά, έχω εθιστεί - μιλώντας για απαγορευμένα δηλαδή. Ρήον το βαρβαρικόν λέγεται το συστατικό, ορίστε, μάθαμε και κάτι καινούριο Πέμπτη βράδυ.
Kostas93 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 διαβασα τον τιτλο, διαβασα το πρωτο μηνυμα και ως εκει. απογοητευτικα κριμα και φαινοταν ενδιαφερον θεμα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει η λέξη «απαγορευμένα » στο λεξιλόγιό μου κύριε Μπέκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα