Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκεφτηκα κι εγω για 220v στο διακοπτη αλλα μπορει να την πληρωσει κανας αθωος
Καλυτερα να συνδεσει το κουδουνι

Μηπως το κανει η γρια για οικονομια ?

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δώσε μου οδό πολυκατοικίας να κάνω μια επίσκεψη να τους δώσω εγώ πληροφορίες για το ποιος κρύβεται από πίσω....

Έχεις χακάρει τις κάμερες και βλέπεις τι παίζει? Τα καλώδια πηγαίνουν μόνο στο διαμέρισμα του διαχειριστή.

Μηπως το κανει η γρια για οικονομια ?

Μπα, που να κάθεται η γριά να ανεβοκατεβαίνει στους ορόφους για να το βάζει off.

Δημοσ.

Δεν έχετε δει σε πιο όροφο το αφήνει το ασανσέρ;

Απ ότι έχω καταλάβει το αφήνει σε τυχαίους ορόφους
Δημοσ.

Αν ηταν wifi η καμερα θα την εβαζα ανα όροφο. Πρώτο δευτερο,τριτο, τεταρτο. Βεβαια θα το καταλάβαινε αλλα οκ.

Δημοσ.

Δεν έχετε δει σε πιο όροφο το αφήνει το ασανσέρ;

Οχι, στην αρχή το αφήνανε μόνο στο ισόγειο και όταν μπήκε η κάμερα στο ισόγειο το καλούσαν και το άφηναν από άλλον όροφο για να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

Δημοσ.

Σφραγίστε το ασανσέρ και γράψτε στην πόρτα του «Στοιχειωμένο».Σε κάθε όροφο βάλτε απο 1 ξύλινο σταυρό.Δεν το προκαλεί άνθρωπος αυτό,αλλιώς θα φαινόταν στις κάμερες.

• Like 3
Δημοσ.

Σφραγίστε το ασανσέρ και γράψτε στην πόρτα του «Στοιχειωμένο».Σε κάθε όροφο βάλτε απο 1 ξύλινο σταυρό.Δεν το προκαλεί άνθρωπος αυτό,αλλιώς θα φαινόταν στις κάμερες.

κάμερα έχει μόνο στο ισόγειο οπότε αυτός πάει σε άλλους ορόφους οπότε δεν το δείχνει η Κάμερα
Δημοσ.

Το κουρασατε. Μολις κατεβασει το διακοπτη, κλειδωνεται χωρις φωτα στο ασανσερ και χτυπαει το καμπανακι. Κατι σαν φακα.

Δημοσ.

Το κουρασατε. Μολις κατεβασει το διακοπτη, κλειδωνεται χωρις φωτα στο ασανσερ και χτυπαει το καμπανακι. Κατι σαν φακα.

Καλά, μπορεί πρώτα να ανοίγει την πόρτα, μετά να το πατάει και να φεύγει τρέχοντας. Εκτός αν πέφτει από τη χαραμάδα της πόρτας καμιά λαιμητόμος ξερωγώ.  :devil:

Δημοσ.

Βάψτε με ανεξίτηλο στυλό το κουμπί έτσι ώστε οταν παει να πατήσει το κουμπι να του βαφτεί το δάχτυλο .. την επόμενη μέρα μπουκάρετε σε όλα τα διαμερισματα και ελενχετε τα δαχτυλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...