Soulseeker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Έχω το εξής "πρόβλημα": Έχω 3 δίσκους στο pc. O C: είναι ssd και έχει τα windows και ο Ε και F με δεδομένα/games.Όλα ήταν καλά μέχρι που κάποια μέρα παρατήρησα ότι αφού μπω (desktop) στα windows 7 κάνει ένα μικρό delay και μετά φορτώνει από άλλο δίσκο για να ολοκληρώσει Μετά από ψάξιμο υποθέτω ότι ο F: έχει κάποιο μερίδιο στο boot γιατί 1) αν πάω να κάνω backup μέσω windows, με ερωτάει να θέλω να κάνω system image σε C και F.Και 2) στο disk management o F: έχει χαρακτηριστεί σαν Active που από ότι ξέρω αυτήν την ένδειξη την έχουν οι boot δίσκοι. Όποτε οι ερωτήσεις είναι:Πως μπορώ να δω τι "κομμάτι" φορτώνει από τον F και γιατίΑν το πρόβλημα είναι το Active μέρος , πως κάνω active τον C: Σημείωση: ο F δίσκος έχει μέσα μονό παιχνίδια, το dropbox και το Onedrive
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Αυτό έκανα όταν μου έτυχε και μένα το συγκεκριμένο θέμα: Βγάλε τους δίσκους και κάνε boot μόνο με τον C. Λογικά δεν θα μπει, οπότε βάζεις μέσα το CD των Windows και κάνεις repair. Aφού λύσεις το θέμα με το boot, ξαναβάλε πάνω τους δίσκους και αν μπορείς κάνε copy τα περιεχόμενα του F, κάν' του format και ξαναβάλ' τα μέσα. 1
Soulseeker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ για την λύση! Αλλα προς το παρόν ψάχνω για κατι λιγότερο "αναίμακτο" (Χωρις format και αποσυνδέσεις!
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σημείωση: ο F δίσκος έχει μέσα μονό παιχνίδια, το dropbox και το Onedrive Μήπως φορτώνει κάποια από αυτά? Δες στο startup του msconfig.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω μείνε με τον σκληρό που έχεις τα win για να διαπιστώσεις αν όντως αυτό το delay οφείλεται σε αυτόν ή στους άλλους δίκσους.
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει μαγικος αναιμακτος τροπος. Ενας δισκος πανω, boot και repair αν χρειαζεται. Εσυ δε κανεις τπτ, καθεσαι και κοιτας τη κλεψυδρα. 1
Soulseeker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Οκ ας πουμε οτι το κανω αυτο. Το Active θα φυγει αυτοματα απο τον F: εφοσον ξανασυνδεσω τους δισκους; Οτι εχει γινει installed σε αυτον θα λειτουργει κανονικα; Γιατι format δεν παιζει να κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα