Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πετυχα παλικάρι προχθες που έπαιξε σκρατς αξίας 75€. Να πει πω τη πήρε.... τύχη, κάρμα όπως θες πες το. Σίγουρα κερδισμένος είσαι οταν δεν παίζεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντως με φιλο (ανεργος) τον πριζωνα να παμε να παιξουμε ΚΙΝΟ. Ειχε 3 ευρω απανω του πινουμε μια φραπεδια με 2,5 και του λεω ελα ρε παμε κανα ΚΙΝΟ μετα σου πληρωνω εγω τον καφε κλαϊν.

Σαν πεφηφανος που ηταν λεει οχι, ας πιουμε καφεδακι και παμε να ριξω ενα 50λεπτο.

• Παμε λοιπον παιζει 50 λεπτα - πιανει 4/7 παιρνει 1,5 ευρω.
  • Μενει υστερα με 50 λεπτα παλι πιανει 5/8 παιρνει  5 ευρω.
  • Παιζει, παιζει χανει μενει με 2 ευρω παιζει 6 νουμερα και μου λεει το 67 ή το 70.

Του λεω παιξε 70. Παιζει το 67. Ερχεται η κληρωση πιανει τα 6/7 και ηρθε και το 70 που ενω του ειχα πει δεν το επαιξε. ΚΙΝΟ 6/7 ειναι 50 ευρω αλλα 7/7 ειναι 2.040€.

Τον βλεπεις να τρελαινεται, τον εβριζα εγω κτλπ.

Λεει δεν γαμιεται ας παιξω με 1€ δυο στυλες στην ιδια κληρωση και φυγαμε. Τα νουμερα ηταν: 1,2,3,4,5,6,7 και 1,2,3,4,5,6,8.

Σκαει η κληρωση και πριν τελειωσουν οι αριθμοι, φωναζε τα επιασα ρε. Ναι καλα του λεω. 

Παμε στο μηχανημα και λεει: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 4,080€ (920 ειναι ο φόρος  :mad: )

Τρελαθηκε εκεινο το απογευμα και εγω μαζι του.

Μου λεει ρε φιλε και σου ελεγα μην παμε να παιξουμε ΚΙΝΟ σπαταλη χρονου ειναι κτλπ.

Μου εδωσε ενα εκατοσταρικο την επομενη μερα. :-D

Η πλακα ειναι οτι περυσι με 5 μερες διαφορα του ειχαν κλεψει το αμαξι, απολυθηκε την ιδια περιοδο, χωρισε απο την 4 χρονια σχεση του και το ΚΙΝΟ το επιασε μια μερα πριν τα γεννεθλια του.

Μετα απο 20 μερες βρηκε και δουλεια και 2 μηνες αργοτερα αγορασε μεταχειρισμενο απο το car.gr 

Αυτο και αν ειναι συμπτωση.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ βρήκα 100 ευρώ στο δρόμο δυο μέρες πριν τα γενέθλια μου, εποχές που δεν ξέραμε τι πάει να πει οικονομική κρίση.

Ήταν τα καλύτερα γενέθλια μου, κέρασα από 3-4 φορές την παρέα .

• Like 1
Δημοσ.

......................Η πλακα ειναι οτι περυσι με 5 μερες διαφορα του ειχαν κλεψει το αμαξι, απολυθηκε την ιδια περιοδο, χωρισε απο την 4 χρονια σχεση του και το ΚΙΝΟ το επιασε μια μερα πριν τα γεννεθλια του.

Μετα απο 20 μερες βρηκε και δουλεια και 2 μηνες αργοτερα αγορασε μεταχειρισμενο απο το car.gr 

Αυτο και αν ειναι συμπτωση.

Αυτό το post μου θυμίζει λίγο εκείνη την ιστορία με τα mail που σου έλεγε να το κοπιάρεις και να το στείλεις σε 10 φίλους.

Και είχε "παραδείγματα" κάποιων που δεν το έκαναν και τους χτύπησαν οι 10 πληγές του Φαραώ, τους απέλυσαν, τους κάηκε το βίντεο, τους έπιασε πυτιρίδα, κλπ.

Και μετά συνετίστηκαν και το έστειλαν και αμέσως έφυγε η πυτιρίδα, κέρδισαν στο λαχείο και τους κυνηγούσε η Pamela Anderson αλλά αυτοί δεν της καθόταν :-)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό το post μου θυμίζει λίγο εκείνη την ιστορία με τα mail που σου έλεγε να το κοπιάρεις και να το στείλεις σε 10 φίλους.

Και είχε "παραδείγματα" κάποιων που δεν το έκαναν και τους χτύπησαν οι 10 πληγές του Φαραώ, τους απέλυσαν, τους κάηκε το βίντεο, τους έπιασε πυτιρίδα, κλπ.

Και μετά συνετίστηκαν και το έστειλαν και αμέσως έφυγε η πυτιρίδα, κέρδισαν στο λαχείο και τους κυνηγούσε η Pamela Anderson αλλά αυτός δεν της καθόταν :-)

Οχι αυτο ειναι αληθεια. Το '14 τον πηγε στα τεσσερα τον φιλο, το '15 του ελεγα προσεχε μην σε παει στα 5 (και με την μυτη κατω) αυτος ο χρονος και γελουσαμε. :-D

Το κερδισε και 31 μαρτιου και φαντασου εχει γεννεθλια 1 Απριλη ο τυπος.

Αλλα αληθεια γιατι ημουν διπλα του και ειναι κολλητος μου.

Δημοσ.

Ηθικο διδαγμα: Ο αρης και ο σπυρος εχουν πρακτοριο οπαπ.

Μονο 100 σου εδωσε; Και κολλητος; Και του ελεγες και νουμερα; Εσυ ποσα κερδισες την ιδια μερα;

Δημοσ.

Δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα, αλλά μου έχουν πεί ότι είμαι "κωλοφαρδος" αρκετές φορες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Στο στύλ όλα τα φανάρια ανάβουν πράσινο όταν περνάω ή το μετρό έρχεται μόλις κατέβω στην αποβάθρα για 3η συνεχόμενη φορά ή μου ήρθε πάλι αυτό που χρειαζόμουν στο Hearthstone. Αρα πρέπει είσαι τυχερός, πήγαινε παίξε τζοκερ κπλ.

Aris - Καλα ρε κερδίζεις 4100 στο ΚΙΝΟ και σου κρατάνε 920 φορο? Ακόμα και εκεί έχουμε υψηλούς φόρους?

Επίσης όσοι παίζετε ΣΚΡΑΤΣ κερδίζετε συχνά? Έχω ακούσει οτι είναι λίγο πιο δίκαιο σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ηθικο διδαγμα: Ο αρης και ο σπυρος εχουν πρακτοριο οπαπ.

Μονο 100 σου εδωσε; Και κολλητος; Και του ελεγες και νουμερα; Εσυ ποσα κερδισες την ιδια μερα;

Δεν εχω πρακτορειο. Μην το βλεπετε σαν διαφημιση. Απλα κωλος ηταν. Ειχε μια πιθανοτητα 0,003454657με αυτα που επαιξε.

Πηγαμε για φαϊ μετα μπυρες, την επομενη μερα ενα εκατοσταρι αλλα γενικα κερναγε μετα τις επομενες 4-5 μερες.

Επισης και που τα πηρε δεν σωθηκε βοηθησε να πληρωθει το ρευμα του σπιτιου, εσκασε και στους γονεις του/αδερφη του λεφτα.

Ο,τι εμεινε και τσονταρε απο δουλεια πηρε αμαξι μετα.

Aris - Καλα ρε κερδίζεις 4100 στο ΚΙΝΟ και σου κρατάνε 920 φορο? Ακόμα και εκεί έχουμε υψηλούς φόρους?

Κερδίζεις κανονικα 5.000€ με 7/7 με ενα ευρω πονταρισμα ή δυο πενηνταλεπτα.

Και παιρνεις 4,080€

Δημοσ.

Όχι, δεν πιστεύω σε συμπτώσεις.

Πιστεύω όμως στις ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή και το πόσο τις εκμεταλλεύεται ο καθένας. Και πιστεύω ότι σε όλους έρχονται ευκαιρίες, απλά τις απορρίπτουμε για x,y λόγους.

Δημοσ.

Κερδίζεις κανονικα 5.000€ με 7/7 με ενα ευρω πονταρισμα ή δυο πενηνταλεπτα.

Και παιρνεις 4,080€

Σίγουρα; Γιατι απόσο ήξερα μια φορά που είχα τσεκάρει απο περιέργεια είναι 10% για τα πρώτα χίλια ευρώ και μετά 15% για τα υπόλοιπα δηλαδή 

Οπότε θα έπρεπε να του δώσουν 4300ευρώ για για 5000 κέρδη. 

Δημοσ.

σε γενικές γραμμές δεν είμαι μοιρολάτρισσα, αλλά 2 φορές στη ζωή μου πίστεψα στη μοίρα

πρώτη φορά: πριν λίγα χρόνια πήγαινα να περάσω έναν μεγάλο κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής.Να σημειώσω είμαι πολύ προσεκτική.Μόλις έχει ανάψει το κόκκινο, πηγαίνω να περάσω, και για ένα δευτερόλεπτο κοντοστάθηκα γιατι μου ήρθε να δω την ώρα στο κινητό και το έψαξα στη τσάντα μου. Και περνάει μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής ένα γαλάζιο fiat cinquecento (ακομα το θυμάμαι), με τρελή ταχύτητα,προφανώς γιατί θεώρησε ότι προλάβαινε το πράσινο, κυριολεκτικά ένα εκατοστό μάκριά μου. Ένα βήμα να έκανα θα με είχε διαλύσει. Ακόμα θυμάμαι και τον τρόμο αποτυπωμένο στα πρόσωπα των οδηγών των γύρω αμαξιών(ένας σταυροκοπήθηκε!). Γλίτωσα από θαύμα. 

δεύερη φορά: Είμαι στο πατρικό μου, στον υπολογιστή και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο πατέρας μου, Παρατηρώ ότι εχει μια περίεργη πληγή. Τον ρωτάω τι είναι και μου λέει πως το έχει χρόνια, ειναι μια ελιά αλλά με περίεργο σχήμα. Κι είτε το πιστεύετε είτε όχι, έκείνη τη στιγμή πετάγεται απο την σελίδα με ειδήσεις που μόλις είχα ανοίξει μια φωτογραφία με παρόμοια εικόνα, από το σύλλογο δερματολόγων που προειδοποιούσε για καρκίνο του δέρματος. Πήγε το ίδιο απόγευμα στη δερματολόγο και να μην τα πολυλογώ, είμαστε πολυ τυχεροι που είναι ακόμα κοντά μας και (πλέον) υγιής. 

αυτές τις 2 στιγμές θα τις θυμάμαι πάντα, γιατί ακριβώς λόγω μιας σύμπτωσης εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά απ όσο θα μπορούσαν

Δημοσ.

Άκυρο σχόλιο με το θρεντ αλλά στεναχωριέμαι με το τελευταίο ποστ. Φίλη jennyV τέτοια πράγματα θα έπρεπε να τα ξέρουμε από μόνοι μαςκαι όχι να τα μαθαίνουμε από τύχη. Γενικά διάφορα ασυνήθιστα σημάδια ή ενοχλήσεις στο σώμα μας πάντοτε τα κοιτάζουμε. Ο καρκίνος χτυπάει παντού και θα έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση όλοι, και για τους εαυτούς μας αλλά και για τους υπόλοιπους. :) Για παράδειγμα την ελιά που λες με περίεργο σχήμα τη γνωρίζω ως πιθανό σύμπτωμα καρκίνου του δέρματος εδώ και πολλά χρόνια και είμαι αρκετά νέος. Θέλω να πω, θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα μου περνούσε από το μυαλό, και εγώ θα έπρεπε να ήμουν η νόρμα.

Τώρα όσον αφορά τη τύχη ως χαρακτηριστικό κάποιου, δεν πιστεύω, αλλά σαν ακολουθία τυχαίων γεγονότων σύμφωνα με τις πιθανότητες (που σε όλους μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή στη ζωή μας), ναι έτσι μπορώ να τη δεχτώ-ορίσω.

Δημοσ.

σε γενικές γραμμές δεν είμαι μοιρολάτρισσα, αλλά 2 φορές στη ζωή μου πίστεψα στη μοίρα

πρώτη φορά: πριν λίγα χρόνια πήγαινα να περάσω έναν μεγάλο κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής.Να σημειώσω είμαι πολύ προσεκτική.Μόλις έχει ανάψει το κόκκινο, πηγαίνω να περάσω, και για ένα δευτερόλεπτο κοντοστάθηκα γιατι μου ήρθε να δω την ώρα στο κινητό και το έψαξα στη τσάντα μου. Και περνάει μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής ένα γαλάζιο fiat cinquecento (ακομα το θυμάμαι), με τρελή ταχύτητα,προφανώς γιατί θεώρησε ότι προλάβαινε το πράσινο, κυριολεκτικά ένα εκατοστό μάκριά μου. Ένα βήμα να έκανα θα με είχε διαλύσει. Ακόμα θυμάμαι και τον τρόμο αποτυπωμένο στα πρόσωπα των οδηγών των γύρω αμαξιών(ένας σταυροκοπήθηκε!). Γλίτωσα από θαύμα. 

δεύερη φορά: Είμαι στο πατρικό μου, στον υπολογιστή και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο πατέρας μου, Παρατηρώ ότι εχει μια περίεργη πληγή. Τον ρωτάω τι είναι και μου λέει πως το έχει χρόνια, ειναι μια ελιά αλλά με περίεργο σχήμα. Κι είτε το πιστεύετε είτε όχι, έκείνη τη στιγμή πετάγεται απο την σελίδα με ειδήσεις που μόλις είχα ανοίξει μια φωτογραφία με παρόμοια εικόνα, από το σύλλογο δερματολόγων που προειδοποιούσε για καρκίνο του δέρματος. Πήγε το ίδιο απόγευμα στη δερματολόγο και να μην τα πολυλογώ, είμαστε πολυ τυχεροι που είναι ακόμα κοντά μας και (πλέον) υγιής. 

αυτές τις 2 στιγμές θα τις θυμάμαι πάντα, γιατί ακριβώς λόγω μιας σύμπτωσης εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά απ όσο θα μπορούσαν

Για το 1 θα μπορούσα να σου αναφέρω και για παραδείγματα οδηγών που σκοτώθηκαν κοιτάζοντας το κινητό. Λες κάποια "δύναμη" να τους έβαλε να σκοτωθούν; Αν και δεν ξέρω, αλλά αμφιβάλλω.Απλά ήσουν τυχερή, τίποτα παραπάνω και για κανένα λόγο.

Για το 2, ότι είπε ο παραπάνω. Πρόληψη και προσοχή στα σημάδια που δίνουν διάφορες νόσοι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και δεν πιστεύω στην τύχη, μου λένε ότι είμαι αρκετά τυχερή.

Anyway, πάμε σε ένα από αυτά τα story, που ήμουν "τυχερή".

Είμαι Παρίσι και εκείνη τη μέρα κατά τις 11 το πρωί τυχαίνει να περάσω από ένα Gap (δεν είχαμε ακόμη εδώ). Μπαίνω μέσα και ψωνιζω περίπου ρούχα αξίας 120€.

Μετά από ώρες, λοιπόν κατά τις 10 το βράδυ, γυρίζω στο ξενοδοχείο και βρίσκω στο δρόμο με διαφορά περίπου 5-6 λεπτών στην αρχή 70€(50+20) και μετά αλλά 50.

Είχα μείνει, όχι επειδή είχα βρει λεφτά αλλά επειδή ήταν ακριβώς το ίδιο πόσο με όσα είχα ξοδέψει στο Gap. Lol :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...