Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα μπέρδεψες τον ssd και με τόσα λεφτά θα έβαζα στάνταρ καλύτερο κουτί.

Επίσης ram 2χ8 σε dual. Μάλλον έτρεχες για να μη σε προλάβει κανας Spiros :-D

fixed.. Thanks!

TS Έγιναν αλλαγές σε RAM, SSD

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

fixed. Για τον SSD δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. Thanks!

Λεφτά δόξα τω Θεώ έχει. Βάζεις τον 850 και τέλος ;)

fixed. Για τον SSD δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. Thanks!

TS Έγιναν αλλαγές σε RAM, SSD

Βλέπω έβαλες τον pro ε; Έτσι σκίσ'τον :-D

Δημοσ.

Αν η microsoft ανακοινωνει xbox scorpion με zen 8core cpu μονο χιλιαρικο δεν θα κανει ο επεξεργαστης αλλα τελος παντων... Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος θελει υπολογιστει για να λιωσει στη καλοκαιρινη του αδεια και ειναι και δικαιωμα του να χαλασει οσα θελει κι  οποτε θελει...Το λαθος ειναι η λογικη του μιας και το pc υπαρχει για να αναβαθμιζεται συνεχως αναλογα με τις αναγκες καθε φορα του καθενος και την αγορα οπως κινειται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η microsoft ανακοινωνει xbox scorpion με zen 8core cpu μονο χιλιαρικο δεν θα κανει ο επεξεργαστης αλλα τελος παντων... Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος θελει υπολογιστει για να λιωσει στη καλοκαιρινη του αδεια και ειναι και δικαιωμα του να χαλασει οσα θελει κι οποτε θελει...Το λαθος ειναι η λογικη του μιας και το pc υπαρχει για να αναβαθμιζεται συνεχως αναλογα με τις αναγκες καθε φορα του καθενος και την αγορα οπως κινειται.

Δεν θέλω να πιάσω το θέμα με τα νέα releases μακάρι να είναι καλά και φθηνά με ανταγωνισμό. Από εκεί και πέρα απλά ας θέσουμε την πιθανότητα να είναι το ίδιο καλά με τους Skylake έτσι λέει ή and, οπότε θα του βγει στην χειρότερη περίπτωση 100€ έξτρα για να πάρει το pc 6 μήνες νωρίτερα το λιγότερο γιατί θα καθυστερήσει αρκετά παραπάνω.

Στο 2ο θέμα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 8 ώρες την ημέρα 5 μέρες την εβδομάδα, όταν έχουν ελεύθερο θέλουν απλά να κάτσουν σε ένα λειτουργικό pc που να δουλεύει και να είναι πάντα εκεί χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χρόνος γι'αυτο. Λύσεις πληρώσεις τον χρόνο κάποιου άλλου να το κάνει για σένα, θυσιάζεις οσο το λιγότερο ελεύθερο χρόνο να το κάνεις μόνος σου, όπως πχ κάνει ο ts.

tl;dr μην κρινεις τις επιλογές κάποιου άλλου αναλόγως με τις δικές σου ανάγκες και να το αποκαλεις λάθος λογική.

Επεξ/σία από ChubbyFatBoy
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα post. Και ευχαριστώ πάλι τον cpttony για την σύνθεση. Οταν,με το καλό, σε 1,5 μήνα  φτιαχτεί θα αναρτήσω φωτογραφίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε χαβαλέ έκανα μην μου παρεξηγηθείς. Τον 850 evo θα πάρεις και με την υπόλοιπη σύνθεση του cpttony θα είσαι υπερκομπλέ.

Σε ενάμιση μήνα πρίν την αγορά ξαναδώσε σήμα μπορεί κάτι να αλλάξει ή να παίζει καμμιά προσφορά.

Good luck!

Δημοσ.

Και μια ερώτηση ( όπως είχα γράψει στο αρχικό post ) θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες και σκόνη , λόγω καλοκαιριού , ή θα είμαι εντάξει την ψύχτρα που έβαλα ?

Δημοσ.

Με την σκονη εχεις παντα προβλημα, αυτο που κανω ειναι να ανοιγω το case μια φορα τον μηνα και να ρουφαω λιγο με την ηλεκτρικη, δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο βεβαια. Θερμοκρασιες δεν θα εχεις προβλημα σε intel με αυτην.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και μια ερώτηση ( όπως είχα γράψει στο αρχικό post ) θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες και σκόνη , λόγω καλοκαιριού , ή θα είμαι εντάξει την ψύχτρα που έβαλα ?

Μια χαρά θα είσαι. Μιά φορά το μήνα βγάζεις στο μπαλκόνι το κουτάκι σου μπλοκάρεις τα ανεμιστήρια και φυσάς ΟΧΙ ρουφάς με το παρακάτω ή άλλο παρόμοιο. Τυχαίνει να είναι σε ας πούμε προσφορά http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-380watt-6330-p-TLS.040144 και είσαι τζάμι. Άν καπνίζεις πάρε και ένα πινελάκι με μαλακή τρίχα σαν αυτά που ξυρίζονται τα γερόντια ή κανονικό και τέλειωσες.

Δημοσ.

Οκ. Ευχαριστώ για τα tips.

Όπως είπε ο radiohead, ξαναγράψε σ'αυτό το νήμα όταν είσαι ένα βήμα πριν τις αγορές, ίσως έχουν αλλάξει οι τιμές.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα post. Και ευχαριστώ πάλι τον cpttony για την σύνθεση. Οταν,με το καλό, σε 1,5 μήνα  φτιαχτεί θα αναρτήσω φωτογραφίες.

Και να πως παει το θεμα που ανοιχτηκε στα σκουπιδια. Σε 1.5μηνα η αγορα(ισως και παραπανω δεν γνωριζουμε)με αλλη διαθεσιμοτητα(ειδικα στις καρτες γραφικων)και κυριως αλλες  τιμες.... Ειναι δηλαδη τοσο μα τοσο δυσκολο να καταλαβει ο αλλος οτι το νοημα των συνθεσεων ειναι μονο για αμεσες αγορες με τις τωρινες τιμες???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...