Zito_H_Ergatia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπλιαξ μασχαλιλες μεσα στο λεωφορειο πετάξτε τους εξω στη πρωτη στάση τους τυροβρωμίκουλες 1
tehAllantin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Λεπον, εγω εδω(που δεν βαράει πανω απο 25) το εχω κοψει το αποσμητικό. Ο κύριος λόγος ήταν γιατί όταν πήγα μία φορά να πλυθώ με τα χέρια (ειχα ξεχάσει το σφουγγάρι σπίτι, ενω πλένομαι 5/7 στη δουλεια) οταν περασε το χέρι απο τη μασχάλη ήταν λες και είχε ΚΟΛΛΑ. Τεσπα, κανω μπανιο καθε μέρα και τις μασχάλες έχω την πολυτέλεια να τις πλενω/συμμαζεύω 5-6 φορές επίσης (πχ με καθε επίσκεψη στην τουαλέτα κλπ). Τωρα, βλεποντας αποτελέσματα μήνα++ Αναλογα το τι εχεις φάει, εχει πιο εντονη η οχι μυρωδιά. Ανάλογα το αν εχεις πιει περισσοτερο η λιγότερο νερό. Περισσότερο δε, απο τι ειδους δουλειά παίζει, το στρες κανει τις μασχάλες πηγες αμαζονίου. Οταν στρεσάρομαι πχ ενω δεν τρέχω (πλακομα στην προετοιμασια ενω η σεφ στριγγλίζει) ιδρώνω πολύ μα πολύ περισσότερο. Δεν μυρίζουν και εχω την υποψία ότι το αποσμητικό βοηθάει στο να μένουν στάμπες/πιο εντονη μυρωδιά στα ρούχα στην περιοχή της μασχάλης. Σιγουρα, τα ρουχα κρατάνε οσμές, όχι τόσο πολύ ομως. Ενας λογος που πλεον θεωρώ ΟΛΑ τα tshirts/φανελακια εντελώς disposable και δεν αγοραζω ακριβά.
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 οτι αποσμητικό και να βάλεις ο ανδρικός ιδρώτας μυρίζει λόγω ορμονών,δεν μπορείς να κάνεις για αυτό.Έτσι είναι η φύση. Δεν ισχύει. Δεν αναφέρομαι σε άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν ξέρω αν είναι τελικά πρόβλημα προσπαθώ το καλοκαίρι να μην ιδρώνω τόσο πολύ κτλ αλλά τώρα που το σκέφτομαι τις καλύτερες γκόμενες τις έριξα έχοντας πάνω μου για τον ένα ή τον άλλο λόγο ιδρωτίλα ωρών κάτω απο τον ήλιο (άσχετα αν αισθανόμουν άβολα για αυτον ακριβώς τον λόγο το έκρυβα πάντως αυτό και για κάποιο λόγο δούλευε ) Για κάποιο λόγο αν πω "γεια" σε μια γκόμενα το δικό της "γεια" ειναι πολύ πιο χαμογελαστό και ζωντανό αν είμαι ιδρωμένος μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια αλλά και σύμπτωση να είναι πάλι δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι τόσο πρόβλημα (γιατι αν ήταν όχι μόνο δεν θα τις έριχνα αλλά θα τρέχανε να ξεφύγουν! )
visualizer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Θυμάμαι περιστατικό με γέρους να βρίζονται μεταξύ τους επειδή βρώμαγε ένας γέρος και ήταν κολλημένοι σαν τα ψάρια .. σε κάποια φάση ένας πιτσιρικός με έναν φίλο του την αμόλυσαν πριν κατέβουν απο το λεοφωρειο ( το κατάλαβα επειδή γελουσαν ) και εκεί μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια οι γέροι .. 6
nomikarios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Λεπον, εγω εδω(που δεν βαράει πανω απο 25) το εχω κοψει το αποσμητικό. Ο κύριος λόγος ήταν γιατί όταν πήγα μία φορά να πλυθώ με τα χέρια (ειχα ξεχάσει το σφουγγάρι σπίτι, ενω πλένομαι 5/7 στη δουλεια) οταν περασε το χέρι απο τη μασχάλη ήταν λες και είχε ΚΟΛΛΑ. Τεσπα, κανω μπανιο καθε μέρα και τις μασχάλες έχω την πολυτέλεια να τις πλενω/συμμαζεύω 5-6 φορές επίσης (πχ με καθε επίσκεψη στην τουαλέτα κλπ). Το αποσμητικό έχει όντως αυτό το μειονέκτημα, αλλά για να εξαφανίσεις τη μυρωδιά από τον ιδρώτα είσαι αναγκασμένο να χρησιμοποιήσεις αρκετά μεγάλη ποσότητα. Μια άλλη λύση πολύ πιο υγιεινή είναι η διττανθρακική σόδα (baking soda) που έχει σε όλα τα σούπερ μάρκετ (στο τμήμα των τροφίμων βέβαια!) Ανακατεμένη με λίγο νερό (όχι πολύ γιατί σβωλιάζει) κυριολεκτικά κάνει θαύματα. Δεν υπάρχει καμιά απολύτως μυρωδιά, και μάλιστα για περισσότερο χρόνο από όλα σχεδόν τα αποσμητικά. Προσοχή όμως, δεν είναι αντιιδρωτικό και βεβαίως αφήνει σημάδια στα ρούχα (τα οποία πάντως απομακρύνονται εύκολα). Γι' αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείται εναλλάξ με κάποιο καλό αποσμητικό (όχι axe)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα αποσμητικά τα φοράμε μετά το μπάνιο, όχι για να καλύψουμε τη μπόχα ενώ είμαστε άπλυτοι... 10
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αποφυγετε τα spray αποσμητικα,ειναι καρκινογονα.
Kourkounatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εμας παλι που δεν μυριζει ο ιδρωτας αλλα ιδρωνουμε υπερβολικα πολυ στις μασχαλες να μας αγαπατε περισσοτερο 1
Norone92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μόλις είδα το αρχικό post μου ήρθαν στο μυαλό όσα είπε ο Vapir παραπάνω αλλά με πρόλαβε. Πραγματικά κι εγώ αισθάνομαι άσχημα με τέτοιες συμπεριφορές, και ας είναι ενοχλητική η άσχημη μυρωδιά. Δε μπορεί κανείς να γνωρίζει το λόγο που κάποιος μυρίζει άσχημα (συνήθως). Είναι ενοχλητικό αλλά δεν πρόκειται να πάθουμε και τίποτα. Υπάρχουν αυτοί που δεν τους απασχολεί το πώς μυρίζουν, υπάρχουν όμως και άλλοι που είτε είναι αυτή η φυσική τους μυρωδιά όταν ιδρώνουν είτε έχουν κάποιο άλλο θέμα (πχ διατροφή, ορμόνες κλπ). Επίσης κανείς από 'μας δε γνωρίζει πώς ακριβώς είναι η φυσική του μυρωδιά καθώς ζούμε χρόνια με αυτήν και δεν την αντιλαμβανόμαστε λόγω συνήθειας, οπότε προσέξτε και κόψτε αντιδράσεις μην είναι και η δική σας δυσάρεστη. 2
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 θελει και καθαρα ρουχα ομως Αμα πλυθεις και βαλεις απλυτη μπλουζα δεν κανεις τιποτα 1
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 οτι αποσμητικό και να βάλεις ο ανδρικός ιδρώτας μυρίζει λόγω ορμονών,δεν μπορείς να κάνεις για αυτό.Έτσι είναι η φύση. Εμενα παντως ο ιδρωτας μου δεν εχει τυχει να μυρισει ποτε.Παντα ελεγχω (ασχετα με το οτι κανω μπανιο πριν βγω τωρα το καλοκαιρι γιατι ιδρωνω πολυ) και οι μονες περιπτωσεις που μου εχει μυρισει λιγο στις μασχαλες ειναι οταν ειχα να κανω μπανιο 2-3 μερες λογω πυρετου κλπ.Ποτε ξανα. Ακομα και την τσαντα του γυμναστηριου ειχα αφησει κλειστη για 2 μερες με φουλ ιδρωμενη πετσετα και μπλουζα μεσα και δεν μυριζε τιποτα. Πιστευω ειναι πιο πολυ στον ανθρωπο και στη διατροφη. Εμας παλι που δεν μυριζει ο ιδρωτας αλλα ιδρωνουμε υπερβολικα πολυ στις μασχαλες να μας αγαπατε περισσοτερο Damn..i feel you
mylo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εχθες πετυχα βρωμιαρη στο γυμναστήριο ο οποίος έβγαλε την ιδρωμενη φανέλα στεγνώνει με το πιστολάκι τις μασχάλες του ξαναβαζει τη φανέλα και φεύγει κύριος. Μπλιαχ 2
Kourkounatos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εμενα παντως ο ιδρωτας μου δεν εχει τυχει να μυρισει ποτε.Παντα ελεγχω (ασχετα με το οτι κανω μπανιο πριν βγω τωρα το καλοκαιρι γιατι ιδρωνω πολυ) και οι μονες περιπτωσεις που μου εχει μυρισει λιγο στις μασχαλες ειναι οταν ειχα να κανω μπανιο 2-3 μερες λογω πυρετου κλπ.Ποτε ξανα. Ακομα και την τσαντα του γυμναστηριου ειχα αφησει κλειστη για 2 μερες με φουλ ιδρωμενη πετσετα και μπλουζα μεσα και δεν μυριζε τιποτα. Πιστευω ειναι πιο πολυ στον ανθρωπο και στη διατροφη. Damn..i feel you Αστα να πανε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα