vaggospro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω το εξής πρόβλημα. Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα απο χθες (απλά βγάζει αέρα), κοίταξα τις ρυθμίσεις μήπως το έχω βάλει στο heat ή στο fan, όλα ήταν κομπλέ. Σήμερα παρατήρησα πως η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού δεν δουλεύει. Τι μπορεί να φταίει? Άν το αφήσω απλά να φυσάει θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά?
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω το εξής πρόβλημα. Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα απο χθες (απλά βγάζει αέρα), κοίταξα τις ρυθμίσεις μήπως το έχω βάλει στο heat ή στο fan, όλα ήταν κομπλέ. Σήμερα παρατήρησα πως η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού δεν δουλεύει. Τι μπορεί να φταίει? Άν το αφήσω απλά να φυσάει θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά? Πολλά μπορεί να είναι. Καλύτερα θα σε κατατοπίσει κάποιος τεχνικός/ψυκτικός.Το πιο απλό θα είναι να θέλει συμπλήρωμα φρέον και καθάρισμα ή αλλαγή τα φίλτρα αέρα.Πόσα χρόνια είναι το κλιματιστικό?
Invader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν έχει φρεον και δεν ξεκινάει το κομπρεσερ για προστασία.Ατό ειναι το πιο απλό.Παίζει να έχει και ηλεκτρική ή ηλεκτρονική βλάβη. 1
vaggospro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αν το ανοίγω για να λειτουργεί στον αέρα απλά λέτε να το δημηουργήσω και άλλη ζημιά? Καθάρισα τα φίλτρα άρα δεν φταίνε αυτά.
Invader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οχι αλλα και τι νόημα έχει να το δουλευεις σαν ανεμιστήρα; 1
vaggospro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Οχι αλλα και τι νόημα έχει να το δουλευεις σαν ανεμιστήρα; Δροσίζει και αυτό κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα