Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα απο χθες (απλά βγάζει αέρα), κοίταξα τις ρυθμίσεις μήπως το έχω βάλει στο heat ή στο fan, όλα ήταν κομπλέ. Σήμερα παρατήρησα πως η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού δεν δουλεύει. Τι μπορεί να φταίει? Άν το αφήσω απλά να φυσάει θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά?

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα απο χθες (απλά βγάζει αέρα), κοίταξα τις ρυθμίσεις μήπως το έχω βάλει στο heat ή στο fan, όλα ήταν κομπλέ. Σήμερα παρατήρησα πως η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού δεν δουλεύει. Τι μπορεί να φταίει? Άν το αφήσω απλά να φυσάει θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά?

Πολλά μπορεί να είναι. Καλύτερα θα σε κατατοπίσει κάποιος τεχνικός/ψυκτικός.Το πιο απλό θα είναι να θέλει συμπλήρωμα φρέον και καθάρισμα ή αλλαγή τα φίλτρα αέρα.Πόσα χρόνια είναι το κλιματιστικό?

Δημοσ.

Δεν έχει φρεον και δεν ξεκινάει το κομπρεσερ για προστασία.Ατό ειναι το πιο απλό.Παίζει να έχει και ηλεκτρική ή ηλεκτρονική βλάβη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το ανοίγω για να λειτουργεί στον αέρα απλά λέτε να το δημηουργήσω και άλλη ζημιά? Καθάρισα τα φίλτρα άρα δεν φταίνε αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...