funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η παλιά μπαταρία τα χει παίξει. Οι αυθεντικές πολύ ακριβες. Να πάρω κινέζικη ή υπάρχει κίνδυνος?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εγω θα προτιμουσα να ψαξω δευτερο χερι οριτζιναλ, μεσω αγγελιας η μαγαζιου , απο κανα λαπτοπ που εχει γινει ανταλλακτικα
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εγω θα προτιμουσα να ψαξω δευτερο χερι οριτζιναλ, μεσω αγγελιας η μαγαζιου , απο κανα λαπτοπ που εχει γινει ανταλλακτικα Δεύτερο χέρι μπαταρία δεν μου ακούγεται καλή ιδέα σίγουρα.... 7
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 ολες οι μπαταριες ειναι εν δυναμη βομβες.ολες οι μπαταριες κατασκευαζονται κινα.ολοι οι ελεγκτες τους κατασκευαζονται στην κινα.ειδικα στην ελλαδα του 2016,ολες οι μπαταριες ειναι απο κινα,ακομη και οι "ακριβες".......δουλευω μονο κινεζικες,μια χαρα δουλεια κανουν.συνηθως χαλαει ο ελεγκτης ,οχι τα στοιχεια.και αν πεσω σε σκαρτο πακ,αγοραζω αλλο,και παλι δεν ξεπερναω το κοστος την "γνησιας".επισης,δεν αφηνουμε να φορτιζουν συσκευες, οσο λειπουμε απο το σπιτι........ 2
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η παλιά μπαταρία τα χει παίξει. Οι αυθεντικές πολύ ακριβες. Να πάρω κινέζικη ή υπάρχει κίνδυνος? Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και οι εταιρίες απο τους Κινέζους τις παίρνουν τις μπαταρίες κατα πάσα πιθανότητα το ίδιο εργοστάσιο που κάνει την αυθεντική μπαταρία κάνει και τις άλλες απλά η στάμπα της μάρκας (και η εγγύηση της μάρκας) ανεβάζουν την τιμή.
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 επισης,δεν αφηνουμε να φορτιζουν συσκευες, οσο λειπουμε απο το σπιτι........ Ναι αλλα η μπαταρία σε ένα λαπτοπ είναι μόνιμα πανω του άρα φορτίζει σε ανύποπτο χρόνο αν το έχεις στο ρευμα. Πρέπει δηλαδη να θυμάσαι να το αποσυνδέεις πάντα.
taazz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πρέπει δηλαδη να θυμάσαι να το αποσυνδέεις πάντα. Ναι το laptop το συνδέουμε στο ρεύμα μόνο όταν χρειάζεται φόρτιση δεν το έχουμε μόνιμα δημιουργεί προβλήματα (τουλάχιστον μερικά χρόνια πίσω που το έψαξα).
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και οι εταιρίες απο τους Κινέζους τις παίρνουν τις μπαταρίες κατα πάσα πιθανότητα το ίδιο εργοστάσιο που κάνει την αυθεντική μπαταρία κάνει και τις άλλες απλά η στάμπα της μάρκας (και η εγγύηση της μάρκας) ανεβάζουν την τιμή.Ελπίζω όμως να είναι ίδιες και οι προδιαγραφές και οι noname να μην είναι με χειρότερες μιας και δεν αναλαμβάνει κανεις κάποια ευθύνη. Ναι το laptop το συνδέουμε στο ρεύμα μόνο όταν χρειάζεται φόρτιση δεν το έχουμε μόνιμα δημιουργεί προβλήματα (τουλάχιστον μερικά χρόνια πίσω που το έψαξα). Φόρτιση θα χρειάζεσαι ανα 2-3 ώρες με αυτόν τον τρόπο χρήσης.
taazz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ελπίζω όμως να είναι ίδιες και οι προδιαγραφές και οι noname να μην είναι με χειρότερες μιας και δεν αναλαμβάνει κανεις κάποια ευθύνη. Φόρτιση θα χρειάζεσαι ανα 2-3 ώρες με αυτόν τον τρόπο χρήσης. βάλε διακόπτη.
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μια άλλη λύσης (αν δεν μετακινείσαι συχνά) ειναι και αυτό http://www.laptopbatteryexpress.com/Universal-External-Portable-Battery-Pack-p/am-pb55.htm Είναι powerbank με βυσματάκια για να συνδέεται σε όλες τις συσκευές σου και να τις φορτίζει ή να δίνει ρεύμα (χωρίς να είναι στην μπρίζα) Ελπίζω όμως να είναι ίδιες και οι προδιαγραφές και οι noname να μην είναι με χειρότερες μιας και δεν αναλαμβάνει κανεις κάποια ευθύνη.Φόρτιση θα χρειάζεσαι ανα 2-3 ώρες με αυτόν τον τρόπο χρήσης. το ίδιο ακριβώς μόνο το αυτοκολλητάκι αλλάζει. δες και το link που σου έδωσα
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 βάλε διακόπτη. Δεν κατάλαβα σε τι βοηθάει. Αν είναι βγάζω και τι καλώδιο, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, μια κίνηση είναι. Είσαι σίγουρος όμως ότι η συνεχής χρήση της μπαταρίας είναι καλο?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεύτερο χέρι μπαταρία δεν μου ακούγεται καλή ιδέα σίγουρα.... Για ποιο λογο ? Σιγουρα παντως καλυτερη απο μια κινεζικη μαρκας μπαταρεξ με 3 Ε ξερω γω Τελωσπαντων απο Κινεζικη σε Κινεζικη εχει διαφορα , ας παρει μια οεμ ευυποληπτη στην κενωνια
taazz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν κατάλαβα σε τι βοηθάει. Αν είναι βγάζω και τι καλώδιο, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, μια κίνηση είναι. Είσαι σίγουρος όμως ότι η συνεχής χρήση της μπαταρίας είναι καλο? όταν το κοίταξα εγώ δεν υπήρχε κύκλωμα παράκαμψης της μπαταρίας όσο η μπαταρία είναι επάνω χρησιμοποιείται με αποτέλεσμα να φορτίζεται και να αδειάζει συνέχεια. Γι' αυτό το λόγο έβγαζα την μπαταρία όταν το είχα στην πρίζα, αλλά ανέβαζε θερμοκρασία το laptop και για αυτό του είχα βάση με ανεμιστήρα. Αυτά θυμάμαι, δεν βάζω το χέρι στην φωτιά για τα σύγχρονα πρέπει να το κοιτάξω ξανά. 1
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για ποιο λογο ? Σιγουρα παντως καλυτερη απο μια κινεζικη μαρκας μπαταρεξ με 3 Ε ξερω γω Τελωσπαντων απο Κινεζικη σε Κινεζικη εχει διαφορα , ας παρει μια οεμ ευυποληπτη στην κενωνια Η μεταχειρισμένη θα εχει κανει πολλους κυκλους φορτισης και εχει πεσει η αποδοση της. Η κινεζικη θα ειναι σιγουρα καλυτερη. Το θεμα ειναι η ασφαλεια. Τις διαφορες ανάμεσα στις κινεζικες δεν τις καταλαβαινω. Το laptop ειναι το hp g72 αν θέλει να προτείνει κάποιος κάποια από ebay.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Κοιτα , για να μην μιλαμε στον αερα εντελως θα πρεπει καποιος να δει τι λεει-προτεινει ο κατασκευαστης του λαπτοπ και της μπαταριας.Τις προδιαγραφες (ασφαλειας) οι οποιες προφανως θα εχουν να κανουν και με την αρχαιοτητα των διαφορων εξαρτηματων και της τεχνολογιας αυτων..Να δει δηλαδη τι λεει ο κατασκευαστης για το αν επιδρα στην μπαταρια ο χρονος φορτισης-αποφορτισης , αν εξακολουθει να φορτιζεται η μπαταρια οταν εχει φθασει στο 100 % η σταματει,αν υπαρχει περιπτωση υπερθερμανσης , τι προτεινει για την παραταση της ζωης της και τα σχετικα.Αλλιως πεφτει καποιος στην λουμπα των αστικων μυθων και ''καποιος μου ειπε ''. Εγω ας πουμε το εχω χρονια στο ρευμα επειδη το εχω σαν σταθερο-htpc και η μπαταρια (οταν την χρειαστηκα η κοπηκε το ρευμα ) παιζει αψογα.Ειναι αυτο οδηγια προς καθε ναυτιλομενο ? Οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα