DDevil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Wtf? Δεν θυμάμαι να ανέχτηκα κάτι. Δυστυχως με τα ξερα καμια φορα καιγονται και τα χλωρα θα γινει ενα ρισταρτ μη μασατε οι προγονοι μας εχουν περασει πολεμους και κακουχιες. Και αλλη φορα προσεχεις για να εχεις. 1
randomcat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δυστυχως με τα ξερα καμια φορα καιγονται και τα χλωρα θα γινει ενα ρισταρτ μη μασατε οι προγονοι μας εχουν περασει πολεμους και κακουχιες. Και αλλη φορα προσεχεις για να εχεις. Ευτυχώς δεν νιώθω ούτε ξερός ούτε χλωρός και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη ή υποχρέωση. 2
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μην τους βάζεις όλους μέσα υπάρχουν άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα που δεν φταίνε σε τίποτα, να πληρώσουν αυτοί που τα τρώγανε χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα, όχι όλοι Δεν γίνεται αυτό, ό,τι γίνει θα γίνει για όλους. Αναγκαστικά κάποιοι θα αδικηθούν, όπως κάποιοι άλλοι θα ευνοηθούν.
headbanger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 "φυγατε και δεν μείνατε να παλέψετε δειλοί" φράση που άκουσα πολλές φορές σε διάφορες εκδοχές με το ίδιο κυρίος θέμα - κανείς δεν σου στρώνει κόκκινα χαλιά - ότι κάνεις το κάνεις με την αξία σου (τουλάχιστον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) - θέλει πολύ μεγάλες μπάλες να τα μαζέψεις μόνος, με One way ticket να κάνεις την ζωή σου κάπου που δεν ξέρεις κανένα, δεν μιλάς την γλώσσα απο γεννησιμιού, η κουλτούρα διαφέρει πολύ, δεν υπάρχουν πλάτες γονιών/οικογένειας Είναι παραλληλισμός της αλεπούς που δεν φτάνει τα goodies. 5 χρόνια πριν, μόλις είχα πατήσει τα 25, με σκέψη οτι "δεν μασάνε ρε τα κομάντα" την έκανα για Καναδά. Αυτή η χώρα μου έδωσε ευκαιρίες . Αυτό είναι το ζητούμενο κύριοι. Η δυνατότητα αναζήτησης ευκαιριών και ονείρων. Ποιος δεν νοσταλγεί το σπίτι του, τους γονείς του, το χωριό του; να γίνω πιο γραφικός; Το θέμα είναι ότι φτάνει ο κόμπος στο χτένι, και αναγκάζεσαι να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για σένα στατιστικά. Ο κόσμος δεν είχε ποτέ θέση για αδερφάδες, ή παλεύεις για αυτό που ονειρεύεσαι ή σε τρώει η μαυρίλα. Για να γίνει κάτι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετά όνειρα. Τα καταπνίγουν ο ωχαδερφισμός και οι καρέκλες. 9
Vapir Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Aυτους που ειναι εξωτερικο παντως, δεν μπορει να τους λες εξω απο το χορο παντως ποσο δε μαλλον να τους τσουβαλιαζεις με ΔΥ κλπ. Ειναι απο τα κυρια θυματα της καταστασης, αναγκαστηκαν δηλαδη να ξεσπιτωθουν και να αλλαξουν τοπο-χωρα ακριβως για τους ιδιους λογους που εσυ ο ταδε και ο δεινα ειστε ανεργοι ή εχετε χαμηλους μισθους. Αν εσυ νομιζεις οτι η διαδρομη ειναι ευκολη ή οτι "βολευτηκαν", ειναι στην ευχερεια σου να ακολουθησεις την πορεια τους. δεν διάβασες το "," ανάμεσα σε αυτούς που είναι έξω απ το χορό με τους βολεμένους οπότε όπως καταλαβαίνεις τώρα κατάλαβες λάθος (edit είχα ξεχάσει το κόμμα , ήμουν σίγουρος πως είχα βάλει, anyway δικό μου το λάθος). Αλλα όπως το λες ακριβώς είναι, επειδή και αυτοί αναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν για τους ίδιους λόγους που θα φύγει και ο άλλος δεν έχουν κανένα λόγο και δικαίωμα να πουν στον άλλο όχι μ@λ@κ@ μου θα κάτσεις στη χώρα σου να το παλέψεις. Όχι ότι είναι η πλειοψηφία τους αλλα γνωρίζω τέτοιο άτομο. Ε δεν είναι καραγκιόζης? Στην περιοχή μου μιας κ είμαι επαρχεία κ ζω σε χωριό έχουμε βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους, αμόρφοτους τσοπάνηδες που διορίστηκαν για μερικούς τενεκέδες λάδι και ξύνουν τα @@ τους μια ζωή. Τους ακούω να κράζουν τους νέους κ ιδικά αυτούς που φεύγουν έξω. Ε δεν είναι για μπουνιές? όπως είπα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις επιλογές του. Ε δεν δέχομαι να μου πει ο άλλος κάτσε στη χώρα σου να το παλέψεις, να κάτσει ο ίδιος και τα παιδιά του , να φάνε στη μάπα την κατάσταση που δημιούργησαν και που φυσικά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την υποστούμε όλοι οι υπόλοιποι. 1
parlapipas25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 "φυγατε και δεν μείνατε να παλέψετε δειλοί" φράση που άκουσα πολλές φορές σε διάφορες εκδοχές με το ίδιο κυρίος θέμα - κανείς δεν σου στρώνει κόκκινα χαλιά - ότι κάνεις το κάνεις με την αξία σου (τουλάχιστον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) - θέλει πολύ μεγάλες μπάλες να τα μαζέψεις μόνος, με One way ticket να κάνεις την ζωή σου κάπου που δεν ξέρεις κανένα, δεν μιλάς την γλώσσα απο γεννησιμιού, η κουλτούρα διαφέρει πολύ, δεν υπάρχουν πλάτες γονιών/οικογένειας Είναι παραλληλισμός της αλεπούς που δεν φτάνει τα goodies. 5 χρόνια πριν, μόλις είχα πατήσει τα 25, με σκέψη οτι "δεν μασάνε ρε τα κομάντα" την έκανα για Καναδά. Αυτή η χώρα μου έδωσε ευκαιρίες . Αυτό είναι το ζητούμενο κύριοι. Η δυνατότητα αναζήτησης ευκαιριών και ονείρων. Ποιος δεν νοσταλγεί το σπίτι του, τους γονείς του, το χωριό του; να γίνω πιο γραφικός; Το θέμα είναι ότι φτάνει ο κόμπος στο χτένι, και αναγκάζεσαι να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για σένα στατιστικά. Ο κόσμος δεν είχε ποτέ θέση για αδερφάδες, ή παλεύεις για αυτό που ονειρεύεσαι ή σε τρώει η μαυρίλα. Για να γίνει κάτι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετά όνειρα. Τα καταπνίγουν ο ωχαδερφισμός και οι καρέκλες. Στον καναδα πηγες μονος σου τελειως η ειχες συγγενεις κλπ;
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 δεν διάβασες το "," ανάμεσα σε αυτούς που είναι έξω απ το χορό με τους βολεμένους οπότε όπως καταλαβαίνεις τώρα κατάλαβες λάθος (edit είχα ξεχάσει το κόμμα , ήμουν σίγουρος πως είχα βάλει, anyway δικό μου το λάθος). Αλλα όπως το λες ακριβώς είναι, επειδή και αυτοί αναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν για τους ίδιους λόγους που θα φύγει και ο άλλος δεν έχουν κανένα λόγο και δικαίωμα να πουν στον άλλο όχι μ@λ@κ@ μου θα κάτσεις στη χώρα σου να το παλέψεις. Όχι ότι είναι η πλειοψηφία τους αλλα γνωρίζω τέτοιο άτομο. Ε δεν είναι καραγκιόζης? Στην περιοχή μου μιας κ είμαι επαρχεία κ ζω σε χωριό έχουμε βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους, αμόρφοτους τσοπάνηδες που διορίστηκαν για μερικούς τενεκέδες λάδι και ξύνουν τα @@ τους μια ζωή. Τους ακούω να κράζουν τους νέους κ ιδικά αυτούς που φεύγουν έξω. Ε δεν είναι για μπουνιές? όπως είπα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις επιλογές του. Ε δεν δέχομαι να μου πει ο άλλος κάτσε στη χώρα σου να το παλέψεις, να κάτσει ο ίδιος και τα παιδιά του , να φάνε στη μάπα την κατάσταση που δημιούργησαν και που φυσικά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την υποστούμε όλοι οι υπόλοιποι. Για τους ΔΥ που κουνανε το δαχτυλο στους αλλους συμφωνω απολυτα. Για τον γνωστο σου που ειναι εξωτερικο, δεν ξερω τι εχει ειπωθει, αλλα προφανως δεν βγαζει νοημα ενας που εφυγε να λεει σε αυτους που μειναν "καθιστε εκει που ειστε και κοιτατε να στρωθειτε". Αν απο την αλλη μιλαμε για ατομο που εχει μια Α πορεια στο εξωτερικο (επαγγελματικη εννοω) και υποδεικνυει λαθη ή προτεινει καποιες λυσεις, δε το βρισκω και τοσο αρνητικο ακομα κι αν ειναι στο εξωτερικο. Εχει τις παραστασεις του πιθανως, μπορει να κανει καποιες συγκρισεις και αναλογως την κριτικη του ικανοτητα, ισως να προτεινει καποια πραγματα με ειλικρινεια, αλλα σε εναν στην Ελλαδα να ακουγονται ως κακοβουλες/χαιρεκακες/αλαζονικες υποδειξεις.
headbanger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στον καναδα πηγες μονος σου τελειως η ειχες συγγενεις κλπ; Μόνος τελείως. 4
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Για να δούμε και μια άλλη οπτική στο θέμα, το "ο βασικός στόχος του Έλληνα είναι να μπει στο δημόσιο και να τα ξύνει" απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι αντίστοιχο του "το ελληνικό δημόσιο είναι τεράστιο και όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι" την στιγμή που το μέγεθος του δημόσιου τομέα ήταν στον μέσο όρο της Ευρώπης και πλέον έχει συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο. Το βασικό όνειρο και στόχος του Έλληνα και του κάθε Βαλκάνιου είναι να γίνει αφεντικό, πρώτα του εαυτού του και αν μπορέσει και μερικών άλλων, και να πιάσει την καλή (και να τα ξύνει) με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Και αν ο λιγότερος κόπος είναι να βολευτούμε μέσω των συναλλαγών με το δημόσιο τότε ακόμα καλύτερα. Από τη στιγμή που κάποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό είτε γιατί δεν έχει τις άκρες ή (για πολύ λίγες περιπτώσεις) την τύχη/ικανότητα ή δεν έχει κάτι δικό του να βγάζει εισόδημα (δες κάποιο κτήμα στο χωριό, κανά ξοχικό, καμιά γκαρσονιέρα) τότε είναι λογικό να ψάξει να βρει κάτι στο δημόσιο από το να έχει να αντιμετωπίσει όλες τις παθογενείες του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. 2
arxangelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ζουμε σε μια χωρα στην οποια το μεγαλυτερο προβλημα του νεου ειναι οτι δεν εχει προοπτικες???? Ολοι γκρινιαζουν αλλα βολευονται με το χαρτζιλικακι του μπαμπα και της μανας. Βλεπω παρα πολλα αγορια στην επαρχια στα 20-25 χωρις πτυχιο χωρις καμια προοπτικη ολη μερα σε μια καφετερια να προσπαθουν να ριξουν με το iphone(στο οποιο δεν εχουν να βαλουν καρτα) καμια κοπελιτσα 10 χρονια μικροτερη τους και κοπελες που το μονο που τους νοιαζει ειναι να ντυθουν προκλητικα(να δειξουν βυζι κωλο) να παρουν κανα λαηκ στο ινστα και να τις κερνανε μπουκαλια στα μαγαζια και να θεωρουν οτι επειδη εχουν 24000 followers ειναι καποιες ανωτερες. Αυτα ειναι τα προβληματα τις ελλαδας. Και επειδη εζησα εξω σας λεω οτι οι νεοι δεν εχουν καμια σχεση με τους ελληνες νεους. Απο τους ανθρωπους λοιπον ξεκιναει το προβλημα της χωρας.Στερημενοι γεροι στερημενοι νεοι που το μονο που τους νοιαζει ειναι το φαινεσθαι και ουσια μηδενικη!!!! Μην παραμυθιαζεστε, το να σηκωθεις ενα πρωινο να τα παρατησεις ολα εδω και να φυγεις ειναι πολυ δυσκολο και πιστευω οτι οποιος το κανει δεν θα γυρισει πισω. Το να φυγεις εχει πολλα καλα και σιγουρα εχεις πολλες προοπτικες για να κανεις μια καλη ζωη αλλα απο την αλλη καποια στιγμη θα σταματησει κ αυτο. Ηδη το 80% των φιλων μου ειναι αγγλια-γερμανια-ολλανδια. Εγω για να κλεισω πιστευω πραγματικα οτι αν εχεις καποια εφοδια, ενα πτυχιο, λιγο μυαλο και την οικογενεια σου να σε στηριξει λιγο τον πρωτο καιρο δεν θα πας χαμενος ουτε στην ελλαδα ουτε εξω. 5
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μην τους βάζεις όλους μέσα υπάρχουν άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα που δεν φταίνε σε τίποτα, να πληρώσουν αυτοί που τα τρώγανε χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα, όχι όλοι Υπάρχουν και ανθρώποι του δημόσιου τομέα που δεν φταίνε σε τίποτα.Δεν ξέρω γιατί όλο το βάρος για την κατάντια μας πέφτει στους δημόσιους όταν στον ιδιωτικό τομέα μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε ταβάνι στην απάτη για τον μέσο εργαζόμενο... 1
DDevil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Φιλε μου δεν φταιει το δημοσιο αλλα στο ότι δεν υπάρχει ελεγχος στο δημοσιο και παλι εκει παιζουν τα βυσματα. Αμα εβλεπε κάποιον να τα ξυνει ο προισταμενος να του εκανε παρατηρηση και αμα δεν εβαζε μυαλο να τον διώχνανε. Γενικα το δημοσιο θα πρεπει να γινει πιο σφιχτο όταν κάποιοι είναι παραλιες τελειως γιατι δεν σεβονται τη δουλεια που έχουν αλλα όχι να καταντησει όπως τα κατεργα του ιδιωτικου του στυλ δεν εκανες σημερα 10 αιτησεις θα σε διώξουμε. Ας περιμένει και ο πολιτης αμα υπάρχει δουλειά ή να ερθει πιο νωρις να την διεκπεραιώσει. Γιατι το εχω δει και αυτό είναι κάποιοι κακομαθημένοι που έρχονται ξερω γω στις 10 και στις 11 - 12 θέλουν να έχει ετοιμάσει ο άλλος ένα καρο άδειες και χαρτιά και πιέζουν κιολας κάθονται μπάστακες. Μου τα χει πει φιλος που δουλευει στην αστυνομια την άλλη φορα τους εβγαλε εκτος ΓΡΑΦΕΙΟΥ και εκανε τη δουλεια του. Υπάρχουν και ανθρώποι του δημόσιου τομέα που δεν φταίνε σε τίποτα.Δεν ξέρω γιατί όλο το βάρος για την κατάντια μας πέφτει στους δημόσιους όταν στον ιδιωτικό τομέα μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε ταβάνι στην απάτη για τον μέσο εργαζόμενο... Ε δεν ξερεις τωρα? υπάρχει ζηλεια επειδή στο δημοσιο υπάρχει ακομα μια ανθρωπινη αντιμετωπιση και ο μισθος σιγουρα αλλα κάποια ζωα στο δημοσιο είναι για να φευγουν νυχτα. Δεν σεβονται καθολου ότι εχουν μια θεση και δεν είναι ερμαιο του κάθε ιδιωτη να τους ξεφτυλιζει οποτε θελει. Είναι η αχαριστια που υπάρχει καμια φορά.
crom251 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Για να δούμε και μια άλλη οπτική στο θέμα, το "ο βασικός στόχος του Έλληνα είναι να μπει στο δημόσιο και να τα ξύνει" απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι αντίστοιχο του "το ελληνικό δημόσιο είναι τεράστιο και όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι" την στιγμή που το μέγεθος του δημόσιου τομέα ήταν στον μέσο όρο της Ευρώπης και πλέον έχει συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο. Το βασικό όνειρο και στόχος του Έλληνα και του κάθε Βαλκάνιου είναι να γίνει αφεντικό, πρώτα του εαυτού του και αν μπορέσει και μερικών άλλων, και να πιάσει την καλή (και να τα ξύνει) με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Και αν ο λιγότερος κόπος είναι να βολευτούμε μέσω των συναλλαγών με το δημόσιο τότε ακόμα καλύτερα. Από τη στιγμή που κάποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό είτε γιατί δεν έχει τις άκρες ή (για πολύ λίγες περιπτώσεις) την τύχη/ικανότητα ή δεν έχει κάτι δικό του να βγάζει εισόδημα (δες κάποιο κτήμα στο χωριό, κανά ξοχικό, καμιά γκαρσονιέρα) τότε είναι λογικό να ψάξει να βρει κάτι στο δημόσιο από το να έχει να αντιμετωπίσει όλες τις παθογενείες του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Κανεις λαθος. Πρωτον ο βασικος στοχος του ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο και να τα ξυνει. Ισως θα προτιμουσε να γινει αφεντικο και να τα ξυνει αν γινοταν με μαγικο ραβδι. Αλλα για να γινει αφεντικο και να τα ξυνει θελει προσπαθεια και δεν εισαι και σιγουρος πως θα το πετυχεις... Οποτε δημοσιο και ξυσιμο που γινεται στο τσακ μπαμ... Μετα για τον αριθμο των δημοσιων υπαλληλων. Τα στατιστικα δεν ξερω τι λενε, εγω αλλα βλεπω...Εγω βλεπω π.χ. σε δημους, σε νομαρχιες, σε δημοσιους οργανισμους να υπαρχουν υπεραριθμοι υπαλληλοι. Για δουλεια που στον ιδιωτικο τομεα θα την εβγαζε 1 ατομο μπορει να υπαρχουν 10... Να δεχτω πως ισως δεν ειναι σωστα κατανεμημενοι. Π.χ. μπορει να εχουμε ελλειψη σε νοσοκομες ή γιατρους και να εχουμε πενταπλασιους σε υπουργεια ή σε δημους ή σε οργανισμους που δεν εχουν λογο υπαρξης... Η πιθανη ελλειψη σε καποιους τομεις δεν αναιρει το γεγονος πως το δημοσιο ειναι τιγκα στον κηφηνα... 3
LiquidTroll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μην γράφετε μεγάλα κείμενα με αναλύσεις , το θέμα είναι ένα : Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προοπτική Αυτός είναι και ο λόγος που έκλεισα την σχολή. Δεν ήτανε τόσο τα χρέη ή οτιδήποτε άλλο είναι ότι κατάλαβα ότι πλέον , ο Ελληνας ΔΕΝ ΕΙΧΕ λογους να μάθει πράγματα πλέον. Γιατί δεν υπάρχουν δουλειές , οπότε να κάτσει να πάρει το ECDL για ποιο λόγο? Να κάτσει να μάθει Java για ποιο λόγο? Αν παίζανε όμως δουλειές που τα χρειάζονταν αυτά , τότε και περισσότερους μαθητές θα είχα και 'όλοι θα είχανε ένα κίνητρο να κάνουν προγράμματα σε μια σχολή. Αυτή η ΄'ελλειψη προοπτικής είναι σε όλους τους τομείς. πχ. Για ποιο λόγο να πάω να ψωνίσω ρούχα? Αφου δεν πολυ-βγαίνω , δεν πάω για ποτό , δεν πάω παραλιακή ή στο Βλαχο-μπουρναζιδικο κλαμπ , οπότε γιατί? Το πρόβλημα , στην Ελλάδα , τον Ιούνιο του 2016 , ΔΕΝ είναι ότι δεν έχουμε λεφτα, όλοι κουτσά στραβά κάτι κάνουμε και έχουμε και γονείς να μας στηρίζουν και σπίτια για να μείνουμε. Είναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Το μόνο που δουλεύει είναι οι καφετέριες και τα φαγάδικα , που δεν χρειάζεται προοπτική για αυτά , αν και τελευταία έχουνε πέσει και αυτά ανησυχητικά πολύ. Ο κόσμος πάιρνει καφέ απο το σπίτι του 8
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μην γράφετε μεγάλα κείμενα με αναλύσεις , το θέμα είναι ένα : Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προοπτική Αυτός είναι και ο λόγος που έκλεισα την σχολή. Δεν ήτανε τόσο τα χρέη ή οτιδήποτε άλλο είναι ότι κατάλαβα ότι πλέον , ο Ελληνας ΔΕΝ ΕΙΧΕ λογους να μάθει πράγματα πλέον. Γιατί δεν υπάρχουν δουλειές , οπότε να κάτσει να πάρει το ECDL για ποιο λόγο? Να κάτσει να μάθει Java για ποιο λόγο? Αν παίζανε όμως δουλειές που τα χρειάζονταν αυτά , τότε και περισσότερους μαθητές θα είχα και 'όλοι θα είχανε ένα κίνητρο να κάνουν προγράμματα σε μια σχολή. Αυτή η ΄'ελλειψη προοπτικής είναι σε όλους τους τομείς. πχ. Για ποιο λόγο να πάω να ψωνίσω ρούχα? Αφου δεν πολυ-βγαίνω , δεν πάω για ποτό , δεν πάω παραλιακή ή στο Βλαχο-μπουρναζιδικο κλαμπ , οπότε γιατί? Το πρόβλημα , στην Ελλάδα , τον Ιούνιο του 2016 , ΔΕΝ είναι ότι δεν έχουμε λεφτα, όλοι κουτσά στραβά κάτι κάνουμε και έχουμε και γονείς να μας στηρίζουν και σπίτια για να μείνουμε. Είναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Το μόνο που δουλεύει είναι οι καφετέριες και τα φαγάδικα , που δεν χρειάζεται προοπτική για αυτά , αν και τελευταία έχουνε πέσει και αυτά ανησυχητικά πολύ. Ο κόσμος πάιρνει καφέ απο το σπίτι του Ε ενταξει ECDL μετραγε ξερω γω πριν καμια 15ετια, τωρα πια οντως δεν εχει νοημα να κατσει ο αλλος να ανοιξει φροντιστηριο ECDL γιατι αφενος πεφτει (και ειναι λογικο) η ζητηση κι αφεταιρου και η κουτση Μαρια διδασκει ECDL. Δεν ειναι καλη ιδεα η επενδυση σε μια αγορα υπερκορεσμενη, σε πτωση και εν μεσω κρισης εκτος αν το εχεις σιγουρακι για αλλους λογους (πχ να εχεις κυκλο, ονομα κλπ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις