Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω το lg l9 II καμιά 3ετία και μια μέρα άρχισε να κάνει reboot συνεχώς.... Δεν έχω πειράξει τίποτα, ούτε root ούτε κάτι άλλο.

Δεν ήξερα τί να κάνω και μετά από μία αναζήτηση στο ίντερνετ είδα πως μία λύση για αυτό είναι το hard reset... Το έκανα, από τότε το κινητό ανόίγει μέχρι το logo lg, και μπαίνει στο lg recovery βγάζοντας μου το μύνημα "καμία εντολή" με το android logo οριζοντιομένο και ένα κόκκινο τριγωνάκι...

1) Stock rom με το flash tool της εταιρίας δεν μπορώ να περάσω, γιατί όποτε πάω να το κάνω μου βγαίνει το μύνημα "Η συσκευή είναι ήδη ενημερωμένη με την τελευταία έκδοση λογισμικού"...

2) Repair με το lg repair toolkit δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν αναγνωρίζει κάποιο σφάλμα στη συσκευή... Σημειωτέον, προσπάθησα ανοίγοντας το κινητό σε recovery mode και σε download/fastboot mode. Το ότι τα repair και flash tools της lg αναγνωρίζουν την έκδοση λογισμικού μου λέει ότι η rom είναι εγκατεστημένη κανονικά στο κινητό.... απλά δεν bootάρει....

Δεν ξέρω τί να κάνω... Έχει κάποιος καμιά ιδέα; 

ΥΓ: το κινητό δεν είναι root οπότε εγκατάσταση rom και recovery απο flash software ή την κάρτα sd αποκλείονται(αν και τα δοκίμασα)...

Ξέρει κανείς κάτι; Παίζει να είναι θέμα hardware;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

post-293590-0-55083500-1466375520_thumb.jpg

post-293590-0-57215600-1466375539_thumb.png

Δημοσ.

Factory reset του έκανες και δεν ανοίγει;

Κάνε του reset και άστο να ανοίξει μπορεί να αργεί λίγο μετά από ρεσετ

Δημοσ.

έκανα hard reset.

έκανα wipe cache και factory reset, επιλογές που μου δίνει το recovery...

το κινητό δεν ανοίγει, μπαίνει στο recovery και έχει το μύνημα "καμία εντολή"... 

το κινητό απλά δεν μπαίνει στο λειτουργικό σύστημα....

Σκέφτομαι βέβαια το εξής: Ασχολούμαι με android αλλά είμαι τεχνικός υπολογιστών. Καινούργιος σχετικά σε θέματα λειτουργικού android. Aν παραλληλίσω το ζήτημα με ένα παρόμοιο πρόβλημα σε windows, φαντάζομαι είναι το ίδιο(πάνω κάτω) με ένα pc που μπαίνει στο bios αλλά δεν μπουτάρει σε windows... 

Παίζει να είναι και θέμα hardware δηλαδή.. Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στη flash memory  που διατηρεί το λειτουργικό του σύστημα..

Κάνω λάθος;

Δημοσ.

Γκουγκλαρε lg flashtool. Κατεβασε το οπως και την ρομ σε .kdz του κινητου. Ντραιβερς εχεις. Φλασαρε και εισαι οκ. Αν καπου μπερδευτεις ,μιλαμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...