Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απογοητευτηκα με αυτα που διαβαζω....

britgreek ευχαριστουμε για την ενημερωση, οπως και να χει..

Τα φορητα, πρεπει να ειναι μια λυση, οταν εισαι 'μετακινουμενος' και παντως οχι σταθερος για πολυ, σε μια κατοικια.

Το συνεχες ραβε-ξηλωνε, δεν ειναι λυση.

Εκει λοιπον, ενα φορητο, θα εδινε λυση.

Καλα θα κανουν να μιλησουν και οσοι εχουν οντως θετικες εμπειριες.

Να ξερουμε αν υπαρχουν και τιμιες επιλογες.

Δεν νομίζω ότι είναι λύση για σπίτι, γιατί είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθεί κανείς έχοντας ένα κομπρεσέρ στο χώρο του. Πέραν αυτού, αν κάποιος μένει σε ισόγειο, βγάζοντας τη φυσούνα στο παράθυρο, θα πρέπει να το αφήνει ξεκλείδωτο, άρα τίθεται και θέμα ασφάλειας. Η φυσούνα είναι εντελώς αντιαισθητική και θερμαίνεται πολύ, άρα θερμαίνει και το χώρο. Επίσης, πρέπει να το πηγαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι κοντά σε σιφώνι για να αδειάζεις το νερό που μαζεύει. Γενικά, πιστεύω ότι δεν βολεύει καθόλου. Χίλιες φορές μια τρύπα στον τοίχο, ειδικά τώρα που χρεώνουν το σετ χαλκού 10-20 ευρώ το μέτρο οι περισσότεροι.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι μοντελο πηρες; Για αυτο την επομενη φορα καλυτερη ερευνα αγορας, πουλημα στα μεταχειρ. μπας και βγαλεις το κοστος χαλκου.

Δημοσ.

@ BritGreek Ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις. Είναι πολύ καλό να μαθαίνουμε τις εξελίξεις σε ένα θέμα που συζητάμε και δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παλι ψαχνω για φορητο γιατι δεν εχω στανταρ δωματιο ειχα δει δυο στο πρακτικερ αλλα φαινεται να εξαντληθηκαν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...