corfu123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά...Έχω ένα θέμα με το τροφοδοτικό..η μητρική παίρνει ρεύμα και φορτίζω το κινητό και το λαμπάκι του κληκτολογιου ανάβει αλλά όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει δεν ανοίγει....τόσες μέρες το είχα με πατέντα δλδ είχα βάλει το καλώδιο του ρεύματος προς τα πλάγια τότε ανοίγει..επιδι μου το κούνησε ή μάνα μου τον υπολογιστή δεν ανοίγει...αγόρασα καινούργιο καλωδιο τροφοδοτικου αλλά πάλι τα ίδια δεν ανοίγει αλλά ι μητρική όπως είπα και πριν έχει ρεύμα...προσπαθώ να βάλω το καλώδιο στα πλάγια ανιγει και σβήνει αλλά επίσης δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο σημείο να στριψω το καλώδιο δεν θέλω να καεί ο υπολογιστής....του καλώδιο μόλις το πήρα....τι να κάνω ευχαριστώ
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν ανοίγει ο υπολογιστής εννοείς; Πατάς το power button και δεν ανοίγει; Μήπως έχει γίνει τίποτα με τα καλώδια από το fornt-panel του κουτιού;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πόσο παλιό είναι το τροφοδοτικό; Μάρκα και μοντελάκι ξέρεις; Άν έχει εγγύηση το πηγαίνεις πίσω με την απόδειξη. Άν ΔΕΝ λογικά θέλεις καινούργιο ή άνοιγμα και φτιάξιμο απο τεχνικό ή γνώστη τέλοςπάντων.
corfu123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Einai cooler master 700 watt 80 plus. ..το είχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά είναι σε καλή κατάσταση....τόσο καιρό το είχα με πατέντα δλδ το καλώδιο στα πλάγια για να κάνει καλή ένωση τώρα που κουνήθηκε προσπαθώ να βρω το κατάλληλο σημείο για το αφήσω εκεί. ...καλώδιο πήρα καινούριο πριν αλλά πάλη τα ίδια. ...ι μητρική πάρνει κανονικά ρεύμα..Έτσι το είχα και πριν και δουλευε κανονικά ο υπολογιστής...λές να είναι θέμα τροφοδοτικου? Αλλά στην ουσία αν κάτσει το καλώδιο στο σωστό μέρος δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής. .δεν ξέρω τι να πω. .. Πατάω το κουμπί ον-οφ ανοίγει αλλά κλίνει αμέσως...δεν έχει θέμα με το front panel
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγγύηση δεν μου απάντησες έχει; Όταν στο έδωσε πήρες και την απόδειξη μαζί ή στο έδωσε σκέτο; Ξέρεις τουλάχιστον απο που είναι αγορασμένο; Όταν κοιτάς την υποδοχή πριν βάλεις το καλώδιο, τα τρία ''σιδεράκια'' τα βλέπεις normal; Είναι κάποιο στραβωμένο ή κουνιέται; Αυτό είναι; https://www.skroutz.gr/s/6004214/CoolerMaster-B700-Ver-2.html?keyphrase=cooler+master+700+watt+80+plus
corfu123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Όχι δεν έχει εγγύηση....είναι rs -700 - acab -b1 από πλαίσιο νομίζω...τα σιδεράκια φενονται άψογα είναι σαν καινούργιο μέσα -έξω. ...αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει καπιο πρόβλημα εσωτερικό. ...δεν ξέρω θα το πάρω σε μάστορα αν είναι να το μετρήσει με πολυμετρο. ...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις λίγη δύναμη παραπάνω μήπως δεν το κουμπώνεις καλά για αρχή.
Fubar.gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμένα μου ακούγεται σαν πρόβλημα της μητρικής, όχι του τροφοδοτικού. Έχεις άλλο υπολογιστή να το δοκιμάσεις? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Όχι δεν έχει εγγύηση....είναι rs -700 - acab -b1 από πλαίσιο νομίζω...τα σιδεράκια φενονται άψογα είναι σαν καινούργιο μέσα -έξω. ...αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει καπιο πρόβλημα εσωτερικό. ...δεν ξέρω θα το πάρω σε μάστορα αν είναι να το μετρήσει με πολυμετρο. ... να πάς εξ 'ολοκλήρου τον Η/Υ. Με πατέντες δε πας μακρυα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το τρόφ. είναι το προφανές. Οταν κουνάει το καλώδιο δουλεύει και μάλιστα το είχε καιρό με 'πατεντα'. Η μητρική τι δουλειά εχει;
Fubar.gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το τρόφ. είναι το προφανές. Οταν κουνάει το καλώδιο δουλεύει και μάλιστα το είχε καιρό με 'πατεντα'. Η μητρική τι δουλειά εχει; Ναί, όμως λέει οτι τα διάφορα λαμπάκια ανάβουν και μπορεί να φορτίσει κινητό απο USB, πράγμα που σημαίνει οτι το τροφοδοτικό βγάζει 5Vsb. Αν το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο τροφοδοσίας δέν θα έβγαζε ούτε 5Vsb,θα ήταν εντελώς νεκρό. Έπειτα λέει οτι ο υπολογιστής πάει να πάρει μπρός αλλά σταματάει. Αυτό γενικά τις πιό πολλές φορές είναι πρόβλημα μητρικής. Φυσικά δέν αποκλείεται να έχει το τροφοδοτικό πρόβλημα, αλλά ας μην το δέσει κόμπο. Καλό θα ήταν να γίνουν κάποιες δοκιμές και του τροφοδοτικού σε άλλο υπολογιστή, αλλά και της μητρικής με άλλο τροφοδοτικό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κατάλαβα τι λες και αυτό είναι το ιδανικό αλλα έχει να δοκιμάσει; Aς φύγει όπως είναι το pc σε τεχνικό και βλέπει.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν μπορουσες να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο απο κανεναν γνωστο σου θα ηξερες κατευθειαν τι φταιει και δεν θα μαλωνανε για σενα τα παιδια απο πανω κυρα Καρεζη.. :-D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα