Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω κρεβατι χωρις σκελετο/ποδια κλπ, διπλο.

Εχω τσεκαρει ικεα στρωματα γυρω στα 100 με 200 και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καλυτερες επιλογες, αλλα και τι αλλο πρεπει να παρω για να το στηριξω.

Δηλαδη, στρωμα + ταβλες (ικεα) ειμαι κομπλε γι'αυτο που θελω? Η ονομαζεται καπως διαφορετικα η "βαση" για το στρωμα?

Δημοσ.

Ξύλινες παλέτες το έχεις σκεφτεί?

Νομίζω είναι ότι πιο φοιτητικό! 

Και δίνεις παραπάνω για να πάρεις ένα καλό στρώμα για να ξεκουράζεσαι και για ότι άλλο κάνεις εκεί πάνω :P 

• Like 3
Δημοσ.

Ξύλινες παλέτες το έχεις σκεφτεί?

Νομίζω είναι ότι πιο φοιτητικό! 

Και δίνεις παραπάνω για να πάρεις ένα καλό στρώμα για να ξεκουράζεσαι και για ότι άλλο κάνεις εκεί πάνω :P

ναι εχει παρει το ματι μου, ωραιο αισθητικα αν γινει σωστα αλλα δεν ξερω απο αποψη καθαριοτητας/υγρασιας κατω απ το στρωμα τι παιζει.

εχεις σωστο ποιντ παντως με το οτι επενδυω παραπανω στο στρωμα. χμ. το κραταω υποψιν

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα, παίρνει αέρα δεν θα είναι κλειστό. Τώρα καθαριότητα, μια φορά τον μήνα θα πρέπει να το λύνεις για να το καθαρίζεις γιατί φαντάζομαι θα μαζεύει σκόνη. 

Δημοσ.

'Η παλετα οπως ειπε ο φιλος παραπανω ή μπορεις να βαλεις  και το στρωμα στο πατωμα, ωστε να επενδυσεις σε ενα ποιοτικοτερο στρωμα. Δυστυχως τα φτηνοτερα στρωματα αν κρατησουν ενα χρονο θαυμα ειναι, γιατι παρουσιαζουν ανομοιομορφιες στην επιφανεια τους και μετα μονο υπνο δεν το λες

IMG_0334.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...