Homo Masturbalis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 επίκαιρο το θέμα και είχα την απορία εσείς ζητάτε απόδειξη αν δε σας δώσουν και γενικά πόση σημασία δίνετε. εγώ βλέπω ότι οι περισσότεροι κόβουν απόδειξη πλέον. προσωπικά προσπαθώ να το γλιτώσω όπου μπορώ. -Την τελευταία φορά αγορασα κάτι που κόστιζε 60€. Λέω στον καταστηματάρχη να μη μου κόψει απόδειξη και να μειώσει την τιμή. Άρχισε τα δε γίνεται και τέτοια. Τελικά δεν έκοψε απόδειξη και μου μειωσε την τιμή στα 55€. πρόσφατα σε άλλο κατάστημα έκανα βλακεία, δε πρόλαβα να του το πω και έκοψε νωρίτερα. κοιτούσα κάτι και αφαιρέθηκα. εσείς πως χειρίζεστε τις αγορές σας;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Την αλήθεια; Όχι δε ζητάω. Εκτός αν πρόκειται για ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και είναι και εγγύηση. 2
Homo Masturbalis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Την αλήθεια; Όχι δε ζητάω. Εκτός αν πρόκειται για ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και είναι και εγγύηση. καλά σε τέτοια πράγματα σου δίνουν έτσι κι αλλιώς απόδειξη. αλλά τώρα σε ρούχα γιατί να πάρεις;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλά σε τέτοια πράγματα σου δίνουν έτσι κι αλλιώς απόδειξη. αλλά τώρα σε ρούχα γιατί να πάρεις; Πουθενά δεν ζητάω. Σε φίλους λέω κιόλας ότι δεν θέλω...
Typhoon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γενικά ναι, χωρίς πολλές φορές να επιμένω όμως όσο θα έπρεπε. 2
παγωτό Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 όχι δεν ζητάω του λέω όμως να κόψει. αλλιώς ζητάω αν δεν κόψει.
4saken Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν ζηταω ποτε, καποιες φορες τους λεω κιολας να μην μου κοψουνε και να μην μου κανουν καλυτερη τιμη. ΥΓ:Πριν 2-3 χρονια ζηταγα επιτακτικα αποδειξη.
tommy2486 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντα ζητάω απόδειξη και αν δεν μου κόψουν δεν πληρώνω. Δεν είναι σωστό να μην ζητάμε και να μας κόβει στην τιμή γιατί έμμεσα τα πληρώνουμε σε φόρους μετά. Αν όλοι ζητούσαμε υποχρεωτικά απόδειξη το κράτος θα είχε μεγαλύτερα έσοδα και δεν θα με πηδούσε στην φορολογία. Επίσης με αυτές τις τακτικές σε εισαγωγικά σε κλέβει πάντα ο καταστηματάρχης γιατί και δεν αποδίδει ΦΠΑ και θα δηλώσει λιγότερα έσοδα. Υ.Γ στα 60 ευρώ φίλε μου το ΦΠΑ είναι περίπου 15 ευρώ οπότε σε κλέβει όπως είπα και ποιο πάνω με τα πέντε ευρώ που σου έκοψε. 8
Homo Masturbalis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντα ζητάω απόδειξη και αν δεν μου κόψουν δεν πληρώνω. Δεν είναι σωστό να μην ζητάμε και να μας κόβει στην τιμή γιατί έμμεσα τα πληρώνουμε σε φόρους μετά. Αν όλοι ζητούσαμε υποχρεωτικά απόδειξη το κράτος θα είχε μεγαλύτερα έσοδα και δεν θα με πηδούσε στην φορολογία. Επίσης με αυτές τις τακτικές σε εισαγωγικά σε κλέβει πάντα ο καταστηματάρχης γιατί και δεν αποδίδει ΦΠΑ και θα δηλώσει λιγότερα έσοδα. Υ.Γ στα 60 ευρώ φίλε μου το ΦΠΑ είναι περίπου 15 ευρώ οπότε σε κλέβει όπως είπα και ποιο πάνω με τα πέντε ευρώ που σου έκοψε. 50€ θα ήταν να πληρώσω αν έβγαζε όλο το ΦΠΑ. (με στρογγυλοποιήσεις στο περίπου ) οπότε το μοιραστήκαμε. βέβαια αυτός θα είχε και επιπλέον κέρδος από το φόρο εισοδήματος μιας και δε θα το δήλωνε όπως το έγραψες. αυτό όμως δεν με ενδιαφέρει. από το να με κλέβει το κράτος ας τα πάρει αυτός. Η ουσία είναι να βγαίνουν λιγότερα από την τσέπη μου.
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 μόνο όταν πρόκειται για hardware άλλα εκεί δίνουν έτσι και αλλιώς...
totem_lost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Η ουσία είναι να βγαίνουν λιγότερα από την τσέπη μου. Χαχα δεν μπορεί ρε φίλε, θέλεις να φας βρισίδι εσύ σήμερα. Εγώ πάντα ζητάω όταν κατεβάινω Ελλάδα, σε μαγαζιά, καφετέριες, ταβέρνες παντού. Το αστείο είναι με το που ακούνε 'Θα μου δώσεις και μια απόδειξη;' τους λούζει κρύος ιδρώτας και αντιδρούν σε φάση 'Ναι τώρα θα την έφερνα, την έχω ήδη κόψει' και τρέχουν να τη φέρουν. 5
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εγώ βλέπω ότι τώρα τελευταία που έκανε και τη μεγάλη εξυπνάδα να αυξήσει το ΦΠΑ όλοι σου λένε να μη σου κόψουν. Άμα είναι να μη μετράνε οι αποδείξεις και να σου κάνουν καλύτερη τιμή γιατί να μην το προτιμήσεις? Τόσα χρόνια που πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι τι καταλάβαμε? 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αφήστε νο νήμα να φτάσει τις 15 / 20 σελίδες και μετά θα έχετε ένα καλό δείγμα για το τι μας έφερε σε αυτό το χάλι .. Καλή συνέχεια .. 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις