Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επίκαιρο το θέμα και είχα την απορία εσείς ζητάτε απόδειξη αν δε σας δώσουν και γενικά πόση σημασία δίνετε.

εγώ βλέπω ότι οι περισσότεροι κόβουν απόδειξη πλέον.

προσωπικά προσπαθώ να το γλιτώσω όπου μπορώ.

-Την τελευταία φορά αγορασα κάτι που κόστιζε 60€.

Λέω στον καταστηματάρχη να μη μου κόψει απόδειξη και να μειώσει την τιμή.

Άρχισε τα δε γίνεται και τέτοια.

Τελικά δεν έκοψε απόδειξη και μου μειωσε την τιμή στα 55€.

πρόσφατα σε άλλο κατάστημα έκανα βλακεία, δε πρόλαβα να του το πω και έκοψε νωρίτερα. κοιτούσα κάτι και αφαιρέθηκα.

εσείς πως χειρίζεστε τις αγορές σας;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την αλήθεια; Όχι δε ζητάω. Εκτός αν πρόκειται για ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και είναι και εγγύηση.

• Like 2
Δημοσ.

Την αλήθεια; Όχι δε ζητάω. Εκτός αν πρόκειται για ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και είναι και εγγύηση.

καλά σε τέτοια πράγματα σου δίνουν έτσι κι αλλιώς απόδειξη.

αλλά τώρα σε ρούχα γιατί να πάρεις;

Δημοσ.

καλά σε τέτοια πράγματα σου δίνουν έτσι κι αλλιώς απόδειξη.

αλλά τώρα σε ρούχα γιατί να πάρεις;

Πουθενά δεν ζητάω. Σε φίλους λέω κιόλας ότι δεν θέλω...

Δημοσ.

Δεν ζηταω ποτε, καποιες φορες τους λεω κιολας να μην μου κοψουνε και να μην μου κανουν καλυτερη τιμη.

ΥΓ:Πριν 2-3 χρονια ζηταγα επιτακτικα αποδειξη.

Δημοσ.

Εγώ πάντα ζητάω απόδειξη και αν δεν μου κόψουν δεν πληρώνω.

Δεν είναι σωστό να μην ζητάμε και να μας κόβει στην τιμή γιατί έμμεσα τα πληρώνουμε σε φόρους μετά.

Αν όλοι ζητούσαμε υποχρεωτικά απόδειξη το κράτος θα είχε μεγαλύτερα έσοδα και δεν θα με πηδούσε στην φορολογία.

Επίσης με αυτές τις τακτικές σε εισαγωγικά σε κλέβει πάντα ο καταστηματάρχης γιατί και δεν αποδίδει ΦΠΑ και θα δηλώσει λιγότερα έσοδα.

Υ.Γ στα 60 ευρώ φίλε μου το ΦΠΑ είναι περίπου 15 ευρώ οπότε σε κλέβει όπως είπα και ποιο πάνω με τα πέντε ευρώ που σου έκοψε. 

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ πάντα ζητάω απόδειξη και αν δεν μου κόψουν δεν πληρώνω.

Δεν είναι σωστό να μην ζητάμε και να μας κόβει στην τιμή γιατί έμμεσα τα πληρώνουμε σε φόρους μετά.

Αν όλοι ζητούσαμε υποχρεωτικά απόδειξη το κράτος θα είχε μεγαλύτερα έσοδα και δεν θα με πηδούσε στην φορολογία.

Επίσης με αυτές τις τακτικές σε εισαγωγικά σε κλέβει πάντα ο καταστηματάρχης γιατί και δεν αποδίδει ΦΠΑ και θα δηλώσει λιγότερα έσοδα.

Υ.Γ στα 60 ευρώ φίλε μου το ΦΠΑ είναι περίπου 15 ευρώ οπότε σε κλέβει όπως είπα και ποιο πάνω με τα πέντε ευρώ που σου έκοψε. 

50€ θα ήταν να πληρώσω αν έβγαζε όλο το ΦΠΑ. (με στρογγυλοποιήσεις στο περίπου )

οπότε το μοιραστήκαμε. βέβαια αυτός θα είχε και επιπλέον κέρδος από το φόρο εισοδήματος μιας και δε θα το δήλωνε όπως το έγραψες.

αυτό όμως δεν με ενδιαφέρει.

από το να με κλέβει το κράτος ας τα πάρει αυτός.

Η ουσία είναι να βγαίνουν λιγότερα από την τσέπη μου.

Δημοσ.

Η ουσία είναι να βγαίνουν λιγότερα από την τσέπη μου.

Χαχα δεν μπορεί ρε φίλε, θέλεις να φας βρισίδι εσύ σήμερα.

Εγώ πάντα ζητάω όταν κατεβάινω Ελλάδα, σε μαγαζιά, καφετέριες, ταβέρνες παντού. Το αστείο είναι με το που ακούνε 'Θα μου δώσεις και μια απόδειξη;' τους λούζει κρύος ιδρώτας και αντιδρούν σε φάση 'Ναι τώρα θα την έφερνα, την έχω ήδη κόψει' και τρέχουν να τη φέρουν.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι τώρα τελευταία που έκανε και τη μεγάλη εξυπνάδα να αυξήσει το ΦΠΑ όλοι σου λένε να μη σου κόψουν. Άμα είναι να μη μετράνε οι αποδείξεις και να σου κάνουν καλύτερη τιμή γιατί να μην το προτιμήσεις? Τόσα χρόνια που πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι τι καταλάβαμε?

• Like 1
Δημοσ.

Αφήστε νο νήμα να φτάσει τις 15 / 20 σελίδες και μετά θα έχετε ένα καλό δείγμα για το τι μας έφερε σε αυτό το χάλι ..

Καλή συνέχεια ..

• Like 25
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...