sotiris36 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 θα κανω μια ερωτηση τρελη που ισως ειναι και νομικης φυσεως. λοιπον........... ειχα τηλεοραση , ειχα κανει επεκταση εγγυησης απο το μαγαζι που την πηρα, χαλασε, ηρθαν απο την εταιρια πηραν την τηλεοραση. το καταστημα με ενημερωσε πως δεν φτιαχνετει και λογω της εγγυησης εχω ενα πιστωτικο να παω να παρω αλλη. ολα καλα εως εδω. ερωτηση : την τηλεοραση που χαλασε μπορω να την παρω πισω?????? δικια μου δεν ειναι????? δεν την ειχα πληρωσει???? ξερει κανεις?
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αφού σου δίνουν άλλη, και έχεις πιστωτικό στην τιμή αγοράς την παλιάς. Όχι, είναι δική τους. 1
lion2486 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αφού σου δίνουν άλλη, και έχεις πιστωτικό στην τιμή αγοράς την παλιάς. Όχι, είναι δική τους. Πρόσφατα επέστρεψα ένα usb flash drive στο πλαίσιο, μου επιστρέψανε την τωρινή τιμή του (που το είχαν ακόμα στον κατάλογο, δεν το βρήκα στο κατάστημα). Το είχα αγοράσει 30 μου επιστράφηκαν 7.99, πήρα ένα αντίστοιχο χωρίς διαφορά (όπως και μου πρότεινε). Είχε δίκιο; Θα μπορούσα να το κυνηγήσω; Σορρυ για το άσχετο.
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πρόσφατα επέστρεψα ένα usb flash drive στο πλαίσιο, μου επιστρέψανε την τωρινή τιμή του (που το είχαν ακόμα στον κατάλογο, δεν το βρήκα στο κατάστημα). Το είχα αγοράσει 30 μου επιστράφηκαν 7.99, πήρα ένα αντίστοιχο χωρίς διαφορά (όπως και μου πρότεινε). Είχε δίκιο; Θα μπορούσα να το κυνηγήσω; Σορρυ για το άσχετο. Θεωρητικά είναι στην τιμή αγοράς και μόνο αν δεν μπορούν αν σου κάνουν αντικατάσταση με άλλο αντίστοιχο. Αν πήρες παρόμοιο με 8 ευρώ μην σε νοιάζει. Έκανες την δουλειά σου.
sotiris36 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 χμμμμμμμμ. το πιστωτικο ειναι γιατι χαλασε μεσα στην εγγυηση. αν ηταν εκτος εγγυησης, θα πηγαινα να παρω μια αλλη και την χαλασμενη θα την κραταγα. τωρα επειδη ειναι στην εγγυηση μου πληρωνουν για αλλη. την χαλασμενη γιατι την κρατανε? ενα ανταλακτικο που ειναι εντος εγγυησης και χαλαει, πας στο αλλαζουν, το χαλασμενο δεν εχεις δικαιωμα να το κρατησεις? σου χαλαει το κοντερ στο αμαξι το πρωτο χρονο, πας στο αλλαζουν (με δικα τους εξοδα επειδη ειναι στην εγγυηση), το παλιο κοντερ δεν ειναι δικο σου? η εγγυηση ειναι ''σου δινουμε καινουριο αν δεν φτιαχνετε το παλιο χωρις να πληρωσεις'' 'η ΄΄σου φτιαχνουμε το χαλασμενο χωρις να πληρωσεις''. κανω καπου λαθος στο σκεπτικο μου???
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ναι, η διαδικασία είναι αντικατάσταση, όχι δώρο νέο.
sotiris36 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 να σημειωσω ξανα, την επεκταση την εκανα στο μαγαζι αγορας, η επεκταση ηταν απο αυτες των καταστηματων οχι της εταιριας της τηλεορασης. την τηλεοραση την χαλασμενη την εχει η εταιρια τωρα. οχι το καταστημα
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αφού δεν μας πιστεύεις πήγαινε ρώτα στο κατάστημα.
sotiris36 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 οχι η επιμονη δεν εχει σχεση με αυτο που λες. εννοειται πιστευω για αυτο και ρωταω εδω. απλα μου ρθε τωρα στο μυαλο και εχω κολλησει με το γιατι την κρατησαν????? ευχαριστω παντως για την απαντηση
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πρόσφατα επέστρεψα ένα usb flash drive στο πλαίσιο, μου επιστρέψανε την τωρινή τιμή του (που το είχαν ακόμα στον κατάλογο, δεν το βρήκα στο κατάστημα). Το είχα αγοράσει 30 μου επιστράφηκαν 7.99, πήρα ένα αντίστοιχο χωρίς διαφορά (όπως και μου πρότεινε). Είχε δίκιο; Θα μπορούσα να το κυνηγήσω; Σορρυ για το άσχετο. http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ διάβασε εδώ 1
NIKOLAOS 35 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG 40 SMART TV ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΧΝΗ ΣΚΙΑ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ESHOP ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΑΜΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΦΩΤΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ\
soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 οχι η επιμονη δεν εχει σχεση με αυτο που λες. εννοειται πιστευω για αυτο και ρωταω εδω. απλα μου ρθε τωρα στο μυαλο και εχω κολλησει με το γιατι την κρατησαν????? ευχαριστω παντως για την απαντηση Άμα σου αλλάξουν κάτι μέσα σε εγγύηση το χαλασμένο είναι δικό τους και αυτό γιατί εγώ που δουλεύω σε service πες και βγαλω εντολή να πάρεις αντικατάσταση μια τηλεόραση αξίας 800 ευρώ πες πως θα αποδείξω μετά στο αφεντικό ότι παρέλαβα την τάδε τηλεόραση και δεν φτιαχνόταν ή στην ίδια την εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα