Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφερομαι άμεσα για αγορά εντοιχισμένων λευκών συσκευών. Χωρίς υπερβολές στις τιμές.

Θέλω: Φούρνο, εστίες , πλυντήριο πιάτων 45cm, και απορροφητήρα συρρόμενο 60άρι αναγκαστικά . 4 συσκευές συνολο. Α και θέλω και ενδοσκοπικό συρρόμενο μηχανισμό στο φούρνο

Να πάω σε σετάκι Φουρνου-εστιών; Πόσες εστίες 4 ή 6 βολεύει αυτό το ένα μέσα στο άλλο;Τι μάρκες να προτιμήσω στις συεκευές αυτές; Είδα φτηνές korting Pitsos Whirlpool Zanussi Candy, ποιά μάρκα να προτιμήσω;

Λεω σε Pitsos σε όλα εκτός απο τον αποροφητήρα που λέω TEKA. Ροή αέρα σε αναρρόφηση μου είπαν 600 πολύ είναι; Θα κάνει θόρηβο; 

Κανα καλό κατάστημα να τα πάρω σχετικά φτηνά; ή με κάποια έκπτωση επειδή παίρνω πολλά;

Αρκετές απορίες... :-)

Δημοσ.

Απο εντοιχισμένες συσκευές δεν γνωρίζω να σε κατευθύνω.

Teka αποροφητήρα έχω εάν θυμάμαι το 2000 μοντέλο εδώ και μια 10ετία.

Κανένα πρόβλημα, μια φορά άλλαξα φίλτρα γνήσια , εκει με πόνεσε η τσέπη αρκετά 110 ευρώ τα φίλτρα. :P

Εάν δεν κάνω λάθος Pitsos/Bosch έχουν τους ίδιους κωδικούς σε πολλά ανταλλακτικά.

Κοίταξε και τις εντοιχισμένες συσκευές AEG, Πλυντήριο πιάτων έχω 1 Bosch 45αρι και εγω.

Ελπίζω να σου έδωσα μια γενική εικόνα.

Δημοσ.

AEG/electrolux(τα ίδια είναι μάλλον) μακρυά απο μένα! Κακό δίκτυο service με απατεώνες. Δεν την ξαναπατάω.

Bosch-Siemens ποιοτικά αλλα ακριβά τα τσούζουν στην τιμή ας τα αφήσουμε καλύτερα. Για korting έχω ακούσει καλά λόγια.

Eνα τοπικό κατάστημα σε καλές τιμές μου πρότεινε αυτά:

http://www.skroutz.gr/s/3984805/Pitsos-P1HEB63056.html

+

http://www.skroutz.gr/s/3761843/Pitsos-BRS645G06.html?from=catspan&keyphrase=brs+645g06

560 ευρώ και τα 2.

Σε φούρνους εστίες και πλυντήριο πιάτων(εκτός απο την χωρητικότητα σερβίτσιων) τι να προσέξω;

Δημοσ.

Δεν είπες αν εχεις φυσικό αέριο και το butjet σου.

Στο apothema.gr έχουν καλές τιμές θα μπορούσες να πάρεις μια προσφορα.

Οταν πάρεις Τεκα απορροφητήρα να προσεξεις μην έχει κολλησει το μπλε προστατευτικο σελοφαν πανω στο ινοξ (αργότερα θα σου βγουν τα χέρια).Επισης,αν έχεις εστές υγραρίου ή αερίου,θέλει καμινάδα απορροφητηρα σε μεγαλύτερο ύψος απ'οτι θα έπερνες για ηλ/κες εστίες.

Και μακρία απο τα γνωστα καταστήματα (ΜM),ειδικά κατα τη διάρκεια των εκπτώσεων :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Έψαχνα πρόσφατα κουζίνα. Πρώτων και βασικό θα πάρεις ξεχωριστά φούρνο κ εστίες ετσι ώστε αμα χαλάσει κάτι απο τα δυο το αλλάζεις και ηρεμεις. Δευτερον μακριά απο οτι να ναι μαρκες παρε κάτι καλο για να μην τα ξανά πληρώνεις. Εγω εβαλα neff. Πολυ καλο φούρνο με πολλα προγράμματα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...