Lioner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γεια σας, έχω κάνει μια παραγελλια από την Αγγλία, ο πωλητής το έστειλε στις 15 του μηνός. Εποκοινωνησα μαζί του μου λέει πως στις 19 του μηνός το δέμα έχει έρθει εδω. Άριθμος παραγγελίας δεν υπάρχει. Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι όντως πάνε όλα καλά.
meletis_m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αριθμό Αποστολής δέν έχεις, εταιρεία που το έστειλε γνωρίζεις?
Lioner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αριθμό αποστολής έχω του σάιτ δηλαδή order number όχι tracking number. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πλήρωσα 1.77£ για έξοδα αποστολής. Έχω ξαναπαραγγελει από το σάιτ πιο παλιά Αλλά μερικές φορές έχω τις ανησυχίες μου γιατί λείπω διαρκώς από το σπιτι λόγω δουλειάς. Συνήθως τα έφερναν με acs courier. Μια φορά δεν με βρήκαν σπίτι και ούτε χαρτάκι δεν άφησαν. Τότε όμως υπήρχε αριθμός αποστολής και από εκεί το βρήκα και τους πήρα τηλ
astrea966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 επικοινωνησε με τον πωλητη και πες του να σου δωσει το tracking.απο τη στιγμη που ξερει ποτε το δεμα εφτασε ελλαδα θα εχει tracking για να μπορει να το παρακολουθει.
overpower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 επικοινωνησε με τον πωλητη και πες του να σου δωσει το tracking.απο τη στιγμη που ξερει ποτε το δεμα εφτασε ελλαδα θα εχει tracking για να μπορει να το παρακολουθει. Δεν εχει νοημα. Αν μπηκε Ελλαδα, και δεν ειναι πληρωμενο το Tracking (απλο ταχυδρομειο), δεν θα μπορει να δει κατι παραπανω. Γενικα εισαι ακομα μεσα στο οριο. Απο Αγγλια συνηθως μου ερχονται μετα απο 9 εργασιμες (~2 εβδομαδες+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα