Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πηγαίνεις στη ΔΕΗ με το ενοικιαστήριο στα χέρια. Αν δεν μπορεί, κάτι κάνει λάθος. Όσο για τις αναμονές, δεν ισχύει πάντα αυτό που λες. Εγώ όσες φορές έχω πάει στη ΔΕΗ για οτιδήποτε άλλο εκτός από ταμείο, περιμένω τουλάχιστον μισάωρο+.

Κανείς μας δεν ήταν μπροστά για να ξέρει τον ακριβή διάλογο πέρα από τον TS. Αυτό που λέω είναι ότι μπορεί να κατάλαβε κάτι λάθος ο υπάλληλος, αν ο TS λοιπόν δεν ασχολήθηκε, όπως λέει, και με την ανααφορά του χρέους είπε "συγνώμη θα το ψάξω" και έφυγε, λογικό το βλέπω να μην προχώρησε το θέμα. Επίσης λογικό βλέπω ως πρώτη κίνηση/πρόταση ενός υπαλλήλου μιάς εταιρείας να ψάξει τρόπο να μαζέψει χρωστούμενα λεφτά προς την εταιρεία.

Αναμονή υπάρχει, και όπως και να'χει και γω περιμένω δίωρα και τρίωρα στην ΔΕΗ. Επειδή έχει κόσμο (και μάλιστα χαζό κόσμο όπως προανέφερα). Άπαξ όμως και έρθει η σειρά μου, επειδή γνωρίζω εκ των προτέρων τί θέλω και έχω τα δικαιολογητικά μαζί μου, εξυπηρετούμε στο 5λεπτο. Γενικώς με οποιαδήποτε συναλλαγή σου με δημόσια υπηρεσία ψάξε εκ των προτέρων τί χρειάζεται, πώς θα το πάρεις και από πού. Όντας ενημερωμένος θα εξυπηρετηθείς άμεσα. Αν δεν ξέρεις εσύ τί θέλεις δεν θα κάτσει ο άλλος να το ψάξει ενδελεχώς για σένα. Πριν 20 χρόνια θα καταλάβαινα τέτοιοιες συμπεριφορές, τώρα μπορείς να ενημερωθείς για κάθε διαδικασία μέσω ίντερνετ. (προφανώς δεν υποστηρίζω ότι προσωπικά δεν κάνεις κάτι τέτοιο, δυστηχώς όμως δεν το κάνουν αρκετοί γύρω μας)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κακώς ζήτησες "επανασύνδεση και αλλαγή ονόματος", αυτό που ήθελες και έπρεπε να ζητήσεις ήταν "νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος". Αυτό πιστεύω εγώ.

Και ποια η διαφορά του ενός από το άλλο; Εφόσον έφυγαν οι προηγούμενοι και διακόπηκε το ρεύμα, έρχεται ο νέος ένοικος με το μισθωτήριο και ζητάει επανασύνδεση στο όνομά του.

Δημοσ.

Και ποια η διαφορά του ενός από το άλλο; Εφόσον έφυγαν οι προηγούμενοι και διακόπηκε το ρεύμα, έρχεται ο νέος ένοικος με το μισθωτήριο και ζητάει επανασύνδεση στο όνομά του.

Επανασύνδεση είναι να σου συνδέσουν ξανά το κομμένο ρεύμα χωρίς να αλλάξει η σύμβαση προμήθειας ρεύματος που υπάρχει ήδη, και φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πληρωθεί/διευθετηθεί τυχόν χρέος.

• Like 2
Δημοσ.

Επανασύνδεση είναι να σου συνδέσουν ξανά το κομμένο ρεύμα χωρίς να αλλάξει η σύμβαση προμήθειας ρεύματος που υπάρχει ήδη, και φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πληρωθεί/διευθετηθεί τυχόν χρέος.

Πολύ πιθανό να έγινε τέτοια παρεξήγηση.

Δημοσ.

Το ρεύμα το είδα ,είναι στο όνομα του πρώην ενοικιαστή.

Πήγα να κάνω την αλλαγή ονόματος και μας λέει η τύπισσα :

Αναλαμβανετε την οφειλή;

Κοιτιομαστε,λέμε ποια οφειλή ;"υπάρχει οφειλή κύριε" ,"πόσα δηλαδή;"

"Δε μπορώ να σας πω,αλλά πρέπει να τακτοποιηθεί πρώτα " ...

Δεν ασχολούμαι καν με το άκρως ελληνικό βλακώδες και σουρεαλ,ότι και καλά ήθελε να αναλάβω ένα χρέος πριν μάθω τι χρέος είναι αυτό .

Δεν ασχολήθηκα εκείνη την ώρα ,γιατί θόρυβηθηκα με το χρέος γιατί έχουμε εκεί τα υπάρχοντα μας φρεσκομετακομισμενα και δεν έχω πολυτέλεια χρόνου ,όχι για κάτι άλλο.

Συμβόλαιο κανονικά κομπλέ,το όνομα κομπλέ .

Ωραία ,πήρα μια ανάσα ,ελπίζω να είναι έτσι .

Θα ενημερώνω για τα τεκταινόμενα...

Μα γιατί δεν ανέλαβες την οφειλή κι εσύ; τς τς..

Δεν μπορεί να σου πει κιόλας..το τούβλο

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να έγινε τέτοια παρεξήγηση.

Δημοσ.

Ετσι ειναι οταν ζεις σε μια χωρα πισω απο τον ηλιο...το 200ρι ομως 200ρι για 40 τετραγωνικα γιατι ειναι χαι φαση να χεις και ρευμα,αι στα διαλα.

Δημοσ.

Κανείς μας δεν ήταν μπροστά για να ξέρει τον ακριβή διάλογο πέρα από τον TS. Αυτό που λέω είναι ότι μπορεί να κατάλαβε κάτι λάθος ο υπάλληλος, αν ο TS λοιπόν δεν ασχολήθηκε, όπως λέει, και με την ανααφορά του χρέους είπε "συγνώμη θα το ψάξω" και έφυγε, λογικό το βλέπω να μην προχώρησε το θέμα. Επίσης λογικό βλέπω ως πρώτη κίνηση/πρόταση ενός υπαλλήλου μιάς εταιρείας να ψάξει τρόπο να μαζέψει χρωστούμενα λεφτά προς την εταιρεία.

Από αυτόν που χρωστάει όμως, όχι να ψάχνει για θύμα. Εσύ καλά τα λες ότι είναι προτιμότερο να είμαστε προετοιμασμένοι όσο μπορούμε, αλλά δουλειά του υπαλλήλου είναι να εξυπηρετήσει τον πελάτη/ πολίτη, δεν είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να κατεβάσει τον κανονισμό της ΔΕΗ, του ΟΑΕΔ, του Δήμου ή του κάθε οργανισμού. Αυτή τη δουλειά πιθανόν να την κάνει πάνω από 20 φορές τη μέρα, με μια-δυο ερωτησούλες θα μπορούσε να βγάλει άκρη σε 5 λεπτά.

Δημοσ.

Παιδιά για τους χρόνους αναμονής που λέτε θα σας πω αυτό :

ΦΡΙΚΗ!

Καταρχάς μετακόμισε η ΔΕΗ στο παγκρατι ,και δεν έχει ταμεία πλέον .

Πήγα εκεί ,ουρά έξω στο πεζοδρόμιο ,από τις 7 εως τις 11 είχαν περάσει 80 νούμερα

και το χαρτάκι έλεγε 280.

Αλλα 200 δλδ.

Πήγα κέντρο ,στις 10 το πρωί είχαν φυγει ΌΛΑ τα χαρτάκια και το μέρος είχε ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ άτομα να περιμένουν .

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα ,φρίκη ακόμα και για Ελλάδα.

Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδή.

Υπάρχει ένα ρολόι,ήταν για επαγγελματική χρήση.

Εφτασε σε ένα α ποσό,μετά κόπηκε.

Τώρα πρέπει να συνδεθεί και πάλι αλλά με νέο νοικάρη,τι γίνεται?

Δημοσ.

Με το μισθωτηριο θεωρηενο πιο καλα απο το taxis πας και απαιτεις να σιυ συνδεσουν το ρευμα .Δεν εχεις καμμια υποχρεωση για χρεη προηγουμενου χρηστη της παροχης.

Δημοσ.

Παιδιά για τους χρόνους αναμονής που λέτε θα σας πω αυτό :

ΦΡΙΚΗ!

Καταρχάς μετακόμισε η ΔΕΗ στο παγκρατι ,και δεν έχει ταμεία πλέον .

Πήγα εκεί ,ουρά έξω στο πεζοδρόμιο ,από τις 7 εως τις 11 είχαν περάσει 80 νούμερα

και το χαρτάκι έλεγε 280.

Αλλα 200 δλδ.

Πήγα κέντρο ,στις 10 το πρωί είχαν φυγει ΌΛΑ τα χαρτάκια και το μέρος είχε ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ άτομα να περιμένουν .

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα ,φρίκη ακόμα και για Ελλάδα.

Γιατί πας στο ταμείο? Από e-banking καθώς και τα εκατοντάδες άλλα σημεία που μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό δεν σε εξυπηρετεί?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πας στο ταμείο? Από e-banking καθώς και τα εκατοντάδες άλλα σημεία που μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό δεν σε εξυπηρετεί?

Ετσι ακριβως και όχι μονο ΔΕΗ....Ολους τους λογαριασμούς ετσι τους πληρωνω

Δημοσ.

Δεν είπα πουθενά ότι πήγα για να πληρώσω :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...