volleyball Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Intenso 1TB 3.0 2.5" HDD Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος :Κωτσόβολος : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/116295-intenso-1tb-3.0-2.5 Public : http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/intenso-6021560-1tb-25-usb-30-mayro/prod3941215pp/ Skroutz : http://www.skroutz.gr/s/445498/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-1TB.html 1
hasiotis_john Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Διαθέσιμος ξανά στα 49 ευρώ --->>> https://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/116295-intenso-1tb-3.0-2.5?utm_medium=email&utm_campaign=nlweek28-EPIC-Intenso-17.11.2017&utm_source=newsletter Μαζί δώρο antivirus!Δεν είναι τίποτα τρομερή προσφορά, αλλά αν κάποιος ψωνίζει από το συγκεκριμένο κατάστημα και θέλει άμεσα έναν σκληρό, είναι μια τίμια επιλογή. (το σίγουρο είναι πως στην black Friday θα παίξουν και καλύτερες προσφορές) 1
Errik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι κάκια τιμή,απλά όταν παίζουν πλέον 2.5αρηδες 4TB με περίπου 110€ η τιμή ανά ΤΒ καθιστά τα μικρά μοντέλα σκληρών ασύμφορα. 4
vgiozo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλή ήταν περσινή προσφορά, στα 65€ τα 2ΤΒ της συγκεκριμένης μάρκας...η συγκεκριμένη δεν με ενθουσιάζει... 1
Sebu Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εξαρταται και την χρηση ομως και τη διασπορα κινδυνου που κανεις. Αν ο 3-4ΤΒ σκασει και σε αφησει χρονους χανεις τα παντα ολα μεσα. Ενω αν εχεις δυο ή τρεις μικρους 1TB η πιθανοτητα να σε αφησουν ολοι μαζι ταυτοχρονα ειναι απειροελαχιστη. Επισης αρκετες φορες δεν ξερεις εντος του κουτιου τη μαρκα δισκος ειναι και εαν ο controller ειναι χωριστος ή ενσωματωμενος. Σε αρκετες περιπτωσεις θεωρω οτι η λυση ξεχωριστου κουτιου και καλου επωνυμου εσωτερικου δισκου ειναι πιο future proof και σου επιτρεπει και αμεσοτερη αντικατασταση (αλλαζεις μονο το δισκο και κρατας το κουτι) ή τον μετατρεπεις ευκολα σε εσωτερικο. 1
m32s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ο συγκεκριμένος Intenso σαν περίβλημα με κάποια προσοχή ανοίγει και κλείνει εύκολα, περιέχει πιθανότατα επώνυμο σκληρό, ο controller δεν είναι κολημένος με το σκληρό και συνδέεται κανονικά και με άλλο δίσκο, ο σκληρός είναι ο τυπικός 2.5" , βγαίνει κανονικά και τοποθετείται εσωτερικός και σε χρήση σαν εξωτερικός είναι πιο σταθερός από άλλο εξωτερικό Toshiba που είχα. Υπάρχει παλιότερο θέμα στις προσφορές που έχει αναλυθεί διεξοδικά, ενώ νομίζω έχει παίξει και χαμηλότερα. Το εντυπωσιακό είναι το πόσο αμετάβλητες έχουν παραμείνει οι τιμές λες και κάναμε επένδυση όταν αγοράζαμε χρόνια πριν.
Georgegr3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζει καποιος αν συνδεεται με τηλεοραση για ταινιες; Πιο πολυ γιατι εχει μια κριτικη στο skroutz που υποστηριζει το αντιθετο.
link67 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σε μια turbox που έχω εγώ συνδέεται κανονικά, παίζουν οι υπότιτλοι και κάνει και εγγραφή προγράμματος. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η intenso σαν μάρκα δεν μ λέει και πολλά 2 φορές μ έβγαλε θέματα οπότε άκυρο από εμένα. 1
keysmith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η intenso σαν μάρκα δεν μ λέει και πολλά 2 φορές μ έβγαλε θέματα οπότε άκυρο από εμένα. ο δίσκος μέσα δεν είναι intenso.. Συνήθως είναι κάτι άλλο μέσα WD ή Toshiba (ανάλογα το μοντέλο ή παρτίδα ακόμα) αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν εννοείς το κύκλωμα που αφορά το "κουτάκι" που είναι ανάπτυξη ίσως intenso.
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ο δίσκος μέσα δεν είναι intenso.. Συνήθως είναι κάτι άλλο μέσα WD ή Toshiba (ανάλογα το μοντέλο ή παρτίδα ακόμα) αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν εννοείς το κύκλωμα που αφορά το "κουτάκι" που είναι ανάπτυξη ίσως intenso.Τότε οκ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τότε οκ! Τι οκ Στελιο; Εσενα που σου εβγαλαν προβλημα 2 φορες ειχαν μεσα δισκο intenso; Δεν καταλαβαινω τι λετε... 1
keysmith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 η intenso δεν βγάζει μηχανικούς δίσκους hdd. Δεν έχει τέτοια εργοστάσια. Οι εταιρίες που βγάζουν μηχανικούς δίσκους είναι γνωστές και συγκεκριμένες πχ WD, Hitachi-HGST, Toshiba, Samsung και βέβαια seagate (και δεν ξέρω αν ξέχασα καμία ή αν κάποια έχει σταματίσει να βγάζει δίσκους πλέον). Η (κάθε) intenso είναι εταιρίες που φτιάχνουν.. κουτάκια (κάπου τα παραγγέλνουν φαντάζομαι από κάπου που είναι τύπου ΟΕΜ) και βάζουν μέσα δίσκους από τις παραπάνω εταιρίες και στο κουτάκι κολλάνε το όνομά τους απ έξω. Αν σου βγει καλό το κουτάκι ή όχι εντάξει να κατηγορήσεις την intenso (άσε που βγάζεις τον δίσκο και τον βάζεις σε άλλο κουτάκι στους intenso είναι αφαιρούμενοι 90% αν όχι 100%) αλλά αν "χτυπήσει" ο δίσκος είναι θέμα της εταιρίας του δίσκου (συνήθως νομίζω έχουν WD και Toshiba μέσα αλλά δεν αποκλείω να χρησιμοποιούν και άλλους). Το σωστό σε αυτό το νήμα θα ήταν να ρωτήσετε ή να ψάξετε τι (δλδ ποιον) δίσκο hdd έχουν μέσα (δλδ τι μάρκα είναι). Αυτό ίσως είναι ένδειξη αξιοπιστίας ή μη για κάποιους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η μονη "χρησιμη-σχετικη" παρεμβαση σε αυτο που ζητησα απαντηση απο τον Στελιο, ηταν αυτο που εγραψε αρχικα ο Στελιος, το feedback για τα δυο προβληματα του και καλο ειναι να μας πει τι προβληματα ειχε. Το τι δισκους εχουν μεσα το ξερουν "ολοι". Ειναι πολυ συχνοτερο προβλημα η βλαβη του interface απο ζημια στον ιδιο τον δισκο. Το 2ο ειναι θεμα συνηθως κακου χειρισμου και ασχετο με την μαρκα του δισκου μεσα. Επισης δεν μπορεις να γνωριζεις τι παρτιδες παιρνει ο "χ" απο την "ψ" εταιρια.
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τι οκ Στελιο; Εσενα που σου εβγαλαν προβλημα 2 φορες ειχαν μεσα δισκο intenso; Δεν καταλαβαινω τι λετε...Intenso είχα πιο παλιά 2 σκληρούς και βγήκαν off. αγορασμενοι ταυτόχρονα ήταν και χάλασαν με διάφορα 1 μήνα,κάτι στα plotter πάθανε αν θυμάμαι καλά και πρόβλημα στην πλακέτα (pcb) (ημουν ευτυχώς εντός εγγύησης και πήρα πιστωτικό και πήρα άλλον) Είπα οκ γ αυτόν του θέματος επειδή το μέλος μ είπε ότι έχει μεσα wd η toshiba μάλλον Βέβαια δεν σημαίνει επειδή πήρα εγώ 2 σκληρούς και χάλασαν ότι κάτι γινεται,απλά γ εμένα σαν εταιρία έφαγε άκυρο. Σε άλλους μπορεί να βγήκαν σκυλιά. Απλά την προσωπική μου εμπειρία έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα