Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα εναν λογαριασμο paypal προχτες,εβαλα την χρεωστικη μου καρτα(ΠΕΙΡΑΙΩΣ) κανονικα και την δεχτηκε αλλα οταν παω να βαλω το IBAN mou,μου πεταει αυτο "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank." Ξερει κανεις τι συμβαινει?

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ποτέ μάλλον απ'οτι βλέπω.

Εγώ με ένα φίλο κάνουμε το εξής. Μου κάνει κατάθεση στην τράπεζα μου πχ 80 ευρώ και του τα βάζω μετά εγώ στο paypal (76 πχ συν τον φόρο του paypal για να αγοράσει).

Δημοσ.

Εφτιαξα εναν λογαριασμο paypal προχτες,εβαλα την χρεωστικη μου καρτα(ΠΕΙΡΑΙΩΣ) κανονικα και την δεχτηκε αλλα οταν παω να βαλω το IBAN mou,μου πεταει αυτο "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank." Ξερει κανεις τι συμβαινει?

Μην μπεις καν στη διαδικασία να ακολουθήσεις τη μέθοδο Request Money που σου προτάθηκε παραπάνω. Ο λογαριασμός σου στο PayPal είναι καινούριος, πράγμα που σημαίνει ότι το PayPal θα σε δει ως νέο πωλητή και θα σου δεσμεύσει τα λεφτά 21 μέρες μέχρι να μπουν στο Balance.

Το μήνυμα λάθους σου το βγάζει λόγω των Capital Controls. Θα επικοινωνήσεις λοιπόν με το PayPal, είτε μέσω του Resolution Center, είτε τηλεφωνικώς στα γραφεία τους στην Ιρλανδία (για πιο γρήγορα), θα τους δηλώσεις το IBAN που θέλεις να προσθέσεις και θα σου το βάλουν αυτοί. Έτσι, μετά θα μπορείς να στέλνεις έμβασμα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό και θα φορτίζεις το Balance σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...