Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.γίνεται να πληρωσω μέσω του e banking της άλφα δάνειο άλλης τράπεζας;παρακαλώ να απαντήσει μονο και εφόσον κάποιος όντως γνωρίζει.ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα λεφτα του δανειου τα καταθετεις σε λογαριασμο τραπεζης και την ταδε του μηνα η τραπεζα τραβαει το ποσο του δανειου απο τον λογαριασμο? Αν ναι μπορεις.Στελνεις εμβασμα απο απο την αλφα στον λογαριασμο της τραπεζας που ειναι το δανειο.Θα χρειαστεις τον iban του λογαρισαμου που εχεις το δανειο και 1-2 εργασιμες μερες για να φανει το ποσο στον λογαριασμο.Το εμβασμα εχει μια μικρη προμηθεια.

Δημοσ.

Πηγαίνω στο μηχάνημα εντος του υποκαταστήματος της άλλης τράπεζας καο πληρώνω το δάνειο.στην ουσία μονο αριθμο της σύμβασης εχωμ, μέσω αυτου πληρωνω

Δημοσ.

Ναι καταλαβα με τον αριθμο συμβασης πληρωνεις το δανειο.Η Eurobank εχει αυτο το συστημα να πληρωνεις με τον αριθμο συμβασης.

Τοτε νομιζω δεν μπορεις με e-banking.Περιμενε και αλλες γνωμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...