Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εδωσα φετος πανελληνιες και με τα μορια που εβγαλα σκεφτομαι να δηλωσω σαν πρωτη σχολη το ΤΕΙ στις Σερρες και συγκεκριμενα το τμημα μηχανικων πληροφορικης. θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η ζωη στις Σερρες απο θεματα κοσμου, περιοχη, κατοικοι των Σερρων, αν εχει φοιτητες, αν ειναι σχετικα οικονομικη πολη και ποσο καλη ειναι η νυχτερινη ζωη εκει. Αν καποιος βεβαια γνωριζει και για την σχολη καποια πραγματα θα με βοηθουσαν πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Γεια σας, εδωσα φετος πανελληνιες και με τα μορια που εβγαλα σκεφτομαι να δηλωσω σαν πρωτη σχολη το ΤΕΙ στις Σερρες και συγκεκριμενα το τμημα μηχανικων πληροφορικης. θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η ζωη στις Σερρες απο θεματα κοσμου, περιοχη, κατοικοι των Σερρων, αν εχει φοιτητες, αν ειναι σχετικα οικονομικη πολη και ποσο καλη ειναι η νυχτερινη ζωη εκει. Αν καποιος βεβαια γνωριζει και για την σχολη καποια πραγματα θα με βοηθουσαν πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων

Γιώργο μ΄αρέσει που βάζεις προτεραιότητες!

• Like 1
Δημοσ.

δυσκολη σχολη απ οσο ξερω.

απειρες επιλογες σε καφε/φαι.

καμια 7000 φοιτητες πρεπει να ναι.

ημουν σχεδον 5 χρονια εκει.

καλοκαιρακι τουζλα για βουτιες, χειμωνα στο αγκιστρο για χαμαμ.

λεφτα να εχεις να βγαίνεις.

Δημοσ.

Γιώργο μ΄αρέσει που βάζεις προτεραιότητες

Τι εννοεις που βαζω προτεραιοτητες? Κοιτα να δεις δεν εχω σκοπο να δηλωσω αλλες σχολες παραμονο πληροφορικης, οποτε αυτη ειναι απο τα μεγαλητερα που μπορω να πιασω και θελω να μαθω πιο πολυ για την πολη. Τωρα για την σχολη θελοντας και μη αν μπουμε θα την βγαλουμε κιολας (θελω να ελπιζω)

Δημοσ.

Εννοει πως αντι να ρωτησεις πρωτα αν γνωριζει καποιος πως ειναι η σχολη, το πρωτο πραγμα που ρωτησες ειναι πως/αν θα κανεις dolce vita

• Like 1
Δημοσ.

Εννοει πως αντι να ρωτησεις πρωτα αν γνωριζει καποιος πως ειναι η σχολη, το πρωτο πραγμα που ρωτησες ειναι πως/αν θα κανεις dolce vita

Με νοιαζει πιο πολυ η πολη και η "ζωη" εκει διοτι εχω μπορω να επιλεξω και αλλες. (Ηρακλειο, Λαμια, Καστορια...). Αλλωστε για την σχολη γνωριζω ηδη αρκετα και ειμαι οκ για αυτη

Δημοσ.

Καλη σχολή και αρκετά καλό το επίπεδο της και οντως είναι ή ηταν δυσκολη. Λίγο πριν φυγω μεταφέρθηκε σε δικα της κτηρια και κατα τη διαρκεια των σπουδων μου εκει αλλαξαν προς το καλύτερο αρκετά πραγματα. Εχει 4-5 καθηγητες που ειναι αστερια και σαν καθηγητες και σαν ανθρωποι που πλεον κουβαλάνε όλη τη σχολή πανω τους, πραγμα που βοηθαει στο να κραταει καλό επίπεδο. 

Συμβουλη αν πας να μεινεις προς την περιοχη της σχολής που εχει και καινουρια σπίτια, 10-15 χρονων και νεότερα. 

Σαν πολη αν εισαι κλασικος Ελληνας στη διασκεδαση θα σου αρεσει. Κλασικη επαρχιακη φοιτητουπολη.

Παντως απο τις σχολες που παρέθεσες εγω θα επελεγα Ηρακλειο και θα ειχα τις Σερρες 2η επιλογη, σιγουρα πιο πανω απο Λαμια - Καστορια. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλη σχολή και αρκετά καλό το επίπεδο της και οντως είναι ή ηταν δυσκολη. Λίγο πριν φυγω μεταφέρθηκε σε δικα της κτηρια και κατα τη διαρκεια των σπουδων μου εκει αλλαξαν προς το καλύτερο αρκετά πραγματα. Εχει 4-5 καθηγητες που ειναι αστερια και σαν καθηγητες και σαν ανθρωποι που πλεον κουβαλάνε όλη τη σχολή πανω τους, πραγμα που βοηθαει στο να κραταει καλό επίπεδο. 

Συμβουλη αν πας να μεινεις προς την περιοχη της σχολής που εχει και καινουρια σπίτια, 10-15 χρονων και νεότερα. 

Σαν πολη αν εισαι κλασικος Ελληνας στη διασκεδαση θα σου αρεσει. Κλασικη επαρχιακη φοιτητουπολη.

Παντως απο τις σχολες που παρέθεσες εγω θα επελεγα Ηρακλειο και θα ειχα τις Σερρες 2η επιλογη, σιγουρα πιο πανω απο Λαμια - Καστορια. 

Ευχαριστω αδερφε ωραιες πληροφοριες. Ηρακλειο δεν μπορω λογο οικονομικων κυριως. Αν θυμασε σχετικα ειναι ακριβουτσικη πολη? Αν σε βοηθα κιολας ειμαι Κομοτηναιος

Δημοσ.

Οχι δεν τη λες ακριβη. Γενικα η επαρχία δεν ειναι ακριβη. Ενοικιο για καινουριο σπιτι 50m^2 ενας φιλος έδινε 200. Φανταζομαι εκει κοντα θα κυμαίνονται οι τιμες και τώρα. Τσεκαρε σε Xe ή σπιτογατο. 

Tωρα σε σχεση με την Κομοτηνη δεν μπορω να συγκρινω γιατι ηρθα μονο ενα ΣΚ. Σιγουρα από άποψη νυχτερινης ζωής σε σχεση με την Κομοτηνη ειναι πιο κατω αλλα δεν ειναι ασχημα. Οπου εχει αρκετους φοιτητες θα ειναι καλα. 

Επίσης λίγο πριν φυγω ειχαν φιάξει φοιτητες ενα πολυ καλο φορουμ teiserron.gr δες και εκει.. Πρεπει να εχει πεσει πολυ η κινηση αλλά θα παρεις πολλες πληροφοριες.

Παντως σαν επίπεδο σχολης σου λεω σαν αποφοιτος και αποφοιτος Μεταπτυχιακού ότι ειναι πολυ καλή αν και σιγουρα η προσωπικη σου προσπάθεια ειναι στο τέλος αυτη που θα μετρήσει. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έτσι για να προσθέσω τα δύο μου σεντς, όταν λες για νυκτερινή ζωή πρέπει να καταλάβεις κάτι:
Στις Σέρρες, που είναι ως επί τω πλείστων φοιτητούπολη, σημαίνει ότι σε όλη την νυκτερινή σου διασκέδαση θα είσαι με άτομα πάνω κάτω της δικής σου ηλικίας και αυτό είναι καλό. Ρωτάς και για άλλες πόλεις που η νυκτερινή ζωή έχει σε σημαντικό βαθμο έφηβους, πιτσιρίκια που δεν ξέρω αν τα θες τόσο.

Προσθέτω αυτήν την πληροφορία γιατί βλέπω ότι σε ενδιαφέρει η όμορφη ζωή και είπα να βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...