Holism Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παλιά έπαιρνα το laptop μαζί αλλά πλέον παίρνω το tablet μου γιατί βαριέμαι να κουβαλάω.
Pokemon640 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κάπου διάβασα κι ένα post που έλεγε κάποιος ότι παίρνει το desktop μαζί του (!). Ε αυτό θα το 'κανα μόνο υπό την απειλή όπλου. Εγώ έχω rack workstation (35 κιλά με δίσκους), desktop δεν έχω. Έτσι και έπαιρνα το rack διακοπές θα χρειαζόμουν και ένα bobcat για να το κουβαλάει
panossar95 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το εχω κανει και εγω με το.desktop. επαιζα πολυ μανατζερ τοτε, το ειχα καψει
xaralas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μονο το 3ds, οχι οτι θα παιξω και πολυ αλλα δεν πιανει χωρο και για αεροπλανο - καραβι ειναι οτι πρεπει.
The_Judas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Οχι , προτιμώ να ξεφεύγω λίγο από την καθημερινότητα και να μην κλείνομαι σε 4 τοίχους ή να κολλάω με παιχνίδια και ιντερνετ. Ισως όμως παίζει ρόλο και το οτι ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να πάω πολλές μέρες διακοπές (5-6 μέγιστο). Αν πήγαινα διακοπές 20+ μέρες λογικά θα έπαιρνα και υπολογιστή για να μην βαρεθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα