maparios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια! εκανα μια παραγγελια αξιας 70$ την εστειλαν χθες και συνηδητοποιησα πως εδωσα λαθος ταχυδρομικο κωδικα,αλλα σωστη διευθηνση..δηλαδη αντι για xxx01 εδωσα xxx02..θα το βρουνε τα τζιμανια απο τα ελτα η θα το στειλουνε πισω; ανυσηχω παρα πολυ οχι για τα λεφτα,αλλα για τα αντικειμενα γιατι τα χρειαζομαι επειγοντος..το τρακινγκ ναμπερ απο αυριο θα ισχυει,μπορω να στειλω καπου μειλ να αλλαξω κατι; nl post απο geekbuying.. ευχαριστω εκ των προτερων υστερογραφο: εστειλα ηδη μειλ στο geekbuying και περιμενω..αν υπαρχει καποια αλλη προταση δεκτη..ευχαριστω
bc00l Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Λογικα δεν θα εχουν κανενα θεμα να σε βρούνε. Μονο το τελευταίο ψηφίο εκανες λαθος λες έτσι? Πατα τον λάθος ΤΚ στους χαρτες του γοογλη να δεις τι περιοχή θα σου βγάλει
soteras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Άμα είσαι τυχερός και στο κέντρο διαλογής ο Τ.Κ διαχειρίζεται από το ίδιο άτομο και δει τα ονόματα κάτι μόρεί να γίνει αλλίως μπορείς να πας εσύ να το πεις.Όσο για το αν είναι τζιμάνια καθώς έχω δουλέψει σε ταχυδρομείο η φάση είναι ότι βάση του Τ.Κ πάει και στο τάδε κέντρο διαλογής του εκάστοτε ελτα και μετά πα΄ραδοση στην ΄ταδε οδό.Μετά αν δοθεί σε λάθος παραλλήτη πρέπει αυτός που θα το λάβει να σημειώσει πχ το κουτάκι λάθος οδός από πίσω και να γίνει η επιστροφή του στα ελτά. Υ.Σ:Δεν είναι θέμα περί τζιμάνι είναι θέμα προτοκόλλου ο τάδε Τ.Κ πάει στο τάδε κέντρο διαλογής.Το αν θα έρθει σπίτι σου είναι θέμα τ΄χυης καθαρά να πάει στο ίδιο κέντρο διαλογής και να κόψει να πει εκει ενας αν το τάδε όνομα είναι εκει και όχι εκει
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αν πάρει στα κεντρικά των ΕΛΤΑ δεν παίζει να βρεθεί άκρη;
maparios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει Καν σαν ταχυδρομικός κώδικας στην καβάλα απο όπου είμαι αλλά μόνο Θεσσαλονίκη... Θα έρθει καβάλα η θα το ψάχνω Θεσσαλονίκη; είναι μικρή πόλη αλλά δε ξέρω :/ να ρίξω 2ρη παραγγελία;
panoskir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει Καν σαν ταχυδρομικός κώδικας στην καβάλα απο όπου είμαι αλλά μόνο Θεσσαλονίκη... Θα έρθει καβάλα η θα το ψάχνω Θεσσαλονίκη; είναι μικρή πόλη αλλά δε ξέρω :/ να ρίξω 2ρη παραγγελία; Εαν ο Τ.κ είναι Θεσσαλονίκης εκεί θα πάει το δέμα.
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Λεει τους υπαλληλους των ελτα τζιμανια. Δινει τκ για αλλη πολη. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Λεει τους υπαλληλους των ελτα τζιμανια. Δινει τκ για αλλη πολη. χαζο παιδι χαρα γεματο
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν δούνε το Καβάλα πάνω στο δέμα θα πάει Καβάλα πιστεύω και θα καταλάβουν ότι έγινε λάθος στον ΤΚ.
maparios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μην τρελενεσαι τζιμανια τους λέω διότι έχουν γίνει άπειρα λάθη υπάρχουν και άξιοι..
Pokemon640 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Σίγουρα στη θέση σου θα τους έκανα μια ενημέρωση από το κέντρο διαλογής, ότι από την διεύθυνση του αποστολέα με τη διεύθυνση τάδε, περιμένω δέμα και δήλωσα τα στοιχεία μου τα οποία είναι αυτά, και έκανα λάθος στο Τ.Κ. (όπως το περιγράφεις). Αν το δέμα είναι με track number, εκεί είναι λίγο ποιο απλά τα πράγματα, τους λες ότι περιμένεις τον αριθμό αποστολής CP******CN και η σωστή διεύθυνση στο Τ.Κ. είναι ΧΧΧ02 Αν άφησες κινητό θα σε καλέσουν.
maparios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κινητό δεν άφησα, και το δεμα μου βρίσκετε ακόμη στο no post(η τουλάχιστον ετσι γράφει) πότε θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνησω με τα ελτα; και εφόσον έχει σωστό τρόπο προορισμού να κάλεσω στον τόπο προορισμού η στον "τόπο προορισμού του λάθος τκ? " *τοπο προορισμού ενοω το ανάλογο κατάστημα ΕΛΤΑ
sphinxgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εσύ τώρα: 'Έκανες μια παραγγελία 70$ από Κίνα Ταυτόχρονα σε ένα φίλο σου στο στρατό, του έκλεψαν οι άλλοι φαντάροι για 5 λεπτά την πιστωτική, και έκαναν μια παραγγελία 70$ από Κίνα Στο ένα Thread αναρωτιέσαι αν τον πιάσουν τον κλέφτη των 70$ του φίλου σου και με ποιον τρόπο και στο άλλο αν σου έρθει το αντικείμενο των 70$ γιατί έβαλες λάθος ΤΚ λόγω βιασύνης... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις