Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εχω ενα ξαδερφο οποιος αν και εβγαλε σχετικα καλο βαθμο δεν του αρεσει καποια σχολη διαβαζε επειδη απλα επρεπε λογω μουρμουρας, με το απολυτηριο του ειναι ικανοποιημενος πιθανοτατα θα παρει 18+. Το ερωτημα ειναι αν τελικα αλλαξει μυαλα ποια σχολη ειναι αυτη με την καλυτερη αποκατασταση αν υπαρχει ?
kaliakman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σχολή είναι αυτή που θα του αρέσουν τα μαθήματα. Όσο γαμ@τη και να είναι η σχολή αν δεν του αρέσει he is doomed to fail. 6
livefreeordie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ρίξει μια ματιά στις σχολές που πιάνει και να δει το πρόγραμμα κτλ ώστε να δει ποια μαθήματα του αρεσουν περισσοτερο οπψς επισης και τι βγαίνει απο καθε σχολη ωστε να δει ποιο επαγγελμα προτιμα να ακολουθήσει. δεν υπαρχει χειροτερη και καλυτερη σχολη. υπάρχει μονο τι μου ταιριαζει καλύτερα. η καλυτερη σχολη είναι η ιατρικη υποτιθεται. αρέσει σε όλους ή μπορουμε να γινουμε ολοι γιατροι; όχι. όσο για την επαγγελματική αποκατασταση σήμερα τίποτα δεν είναι στάνταρ οπότε... ας δει τι του αρέσει περισσότερο. έτσι κι αλλιώς αν διαλέξει κάτι απλά γιατί θεωρείται το καλύτερο και δε του αρέσει καθόλου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την παρατήσει την σχολή ή να πάρει πτυχίο με το ζόρι και μετά να μη θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σχολή είναι αυτή που θα του αρέσουν τα μαθήματα. Όσο γαμ@τη και να είναι η σχολή αν δεν του αρέσει he is doomed to fail. Ετσι ακριβως !!!!!!
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σχολή είναι αυτή που θα του αρέσουν τα μαθήματα. Όσο γαμ@τη και να είναι η σχολή αν δεν του αρέσει he is doomed to fail. το ξερω απο μενα που πηγα καπου με το ζορι βεβαια την εβγλα την σχολη αλλα με τα 10000 ζορια απλα εγω περασα εξω αυτος αθηνα ισως αλλαξει μυαλα ποιος ξερει για αυτο ρωταω εστω τυπικα ποιες να δηλωσει.
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αφήστε τον να κάνει ότι του αρέσει. Ενήλικος είναι πλέον και μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του.
invisiblesurfer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ο,τι και να σπουδάσει, στο τέλος θα καταλήξει να κάνει αυτό που αγαπάει. Αν σπουδάσει πχ στο βιολογικο και ανακαλύψει ότι του αρέσουν οι πωλήσεις, θα καταλήξει διευθυντής πωλήσεων σε κάποια φαρμακευτική/βιουεχνολογική. Αν του αρέσουν τα οικονομικά θα καταλήξει να τρέχει επιχείρησεις του χώρου. Και ούτω καθ' εξής. Μην περιορίζεστε παιδιά. Είναι πολύ νωρίς να ΞΕΡΕΙ κανείς με βεβαιότητα τι θέλει να κάνει στη ζωή του στην ηλικία των 17. Επίσης μην αγχωνεστε με τον σωστό και το λάθος αυτός ο διαχωρισμός δεν υπάρχει. Είναι εντάξει να κάνουμε "λάθος" επιλογες, όλοι έχουμε κάνει και όλοι θα ξανακανουμε. Το μόνο που πρέπει να έχουμε μέσα μας σαν κανόνα είναι ότι μολις συνειδητοποιούμε το λάθος να στρίβουμε αποφασιστικά το "καραβι” προς τη σωστή κατεύθυνση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ο,τι και να σπουδάσει, στο τέλος θα καταλήξει να κάνει αυτό που αγαπάει. Μην περιορίζεστε παιδιά. Είναι πολύ νωρίς να ΞΕΡΕΙ κανείς με βεβαιότητα τι θέλει να κάνει στη ζωή του στην ηλικία των 17. Μην εισαι απολυτως .Μια χαρα ηξερα τι ηθελα στα 17 και πιο πριν αλλα δεν ειχα τις μαθησιακες δυνατοτητες . Οσο για την δουλεια που κανω δεν μου αρεσει με τιποτα αλλα την σεβομαι γιατι απο αυτη ζω και νομιζω την κανω καλα.
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αφήστε τον να κάνει ότι του αρέσει. Ενήλικος είναι πλέον και μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του. ναι ρε δεν διαφωνω σε αυτο, τυπικα ρωταω για το γαμωτο μην παει τσαμπα η προσπαθεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Φυσικα και θα κανει οτι θελει αλλα ο ιδιος ρωτησε δω για καλυτερη σχολη με 15.500 μορια.
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μην εισαι απολυτως .Μια χαρα ηξερα τι ηθελα στα 17 και πιο πριν αλλα δεν ειχα τις μαθησιακες δυνατοτητες . Οσο για την δουλεια που κανω δεν μου αρεσει με τιποτα αλλα την σεβομαι γιατι απο αυτη ζω και νομιζω την κανω καλα. μια παρομια περιπτωση και εγω. Φυσικα και θα κανει οτι θελει αλλα ο ιδιος ρωτησε δω για καλυτερη σχολη με 15.500 μορια. εγω ρωταω για αυτον για να βοηθησω οσο μπορω ειμαι σε ηλικια ο πιο κοντινος και τα παμε καλα για αυτο ενδιαφερομαι. 1
SuperStock60 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γιατί αυτή η ερώτηση μου ακούγεται παρόμοια με το "τι αυτοκίνητο να αγοράσω με 15500 ευρώ"; έχει γίνει παζάρι η παιδεία με αυτές τις πανελλήνιες.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γιατί αυτή η ερώτηση μου ακούγεται παρόμοια με το "τι αυτοκίνητο να αγοράσω με 15500 ευρώ"; έχει γίνει παζάρι η παιδεία με αυτές τις πανελλήνιες.. Δυστυχως !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το 2ο πεδίο τη είναι; Ανθρωπιστικές επιστήμες;Τι.Θετικών και τεχνολογικών επιστημών. Θα έλεγα πληροφορικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα