Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

Επεξ/σία από hulk1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα να της πεις να βγείτε μια μέρα οι δυο σας.

Πιστεύω είναι νωρίς για λουλούδια και ειδικότερα για να τα στείλεις στον χώρο εργασίας της.

Επίσης δεν ξέρω πώς θα φαινόταν να στείλεις τα λουλούδια σε beach bar. :P

• Like 5
Δημοσ.

Καλύτερα να της πεις να βγείτε μια μέρα οι δυο σας.

Πιστεύω είναι νωρίς για λουλούδια και ειδικότερα για να τα στείλεις στον χώρο εργασίας της.

Επίσης δεν ξέρω πώς θα φαινόταν να στείλεις τα λουλούδια σε beach bar. :P

δεν το σκεφτηκα αχαχαχαχ σωστος για την ακριβεια ειναι ξενοδοχειο αλλα εχει και beach bar

Δημοσ.

αχουυυυυυ υπαρχουν ακομη ανδρες που στελνουν λελουδια σε κορασιδες???

πρωτον ειναι εντελως ντεμοντε 

δευτερον οι σημερινες κορασιδες δεν ειναι και πολυ του ρομαντικου...

• Like 4
Δημοσ.

Αν στέλναμε πάντως στο καθε κορασιδιο που μας άρεσε λουλούδια οι ανθωπολιδες θα κυκλοφορούσαν με φεραρι ανετα.

Δευτερον αμα πας μπορεις να της πιασεις σε πολυ πολυ φιλικα πλαισια την κουβεντα τι ωρα σχολαει ή τι κανει μετά φαντάσου να γυρνάει κάπου εκεί και το αγόρι της εε μετά να δεις θα φεύγουν δίσκοι να σου κόψουν το κεφάλι.

Και κλείσε και ενα δωματιο εκει ποτε δεν ξέρεις :P

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

**οσο καθομουν εκει προσεβαλε,τι προσεβαλε,παναγιες κατεβαζε σε εναν νεαρο που εκανα ενα λαθακι στην δουλεια

γιατί να έχει πρόβλημα το αφεντικό της? λες και την φυστικώνει ?  :blink: :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...