Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

**οσο καθομουν εκει προσεβαλε,τι προσεβαλε,παναγιες κατεβαζε σε εναν νεαρο που εκανα ενα λαθακι στην δουλεια

Τι λαθάκι έκανε και φόρτωσε ο αφέντης?

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι. Καλύτερα σοκολατάκια.

η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ , αν το ρίξει στη σοκολάτα και τον κλάσει ?  :ph34r:

πάντως ρε παιδιά όντως στέλνουν ακόμα λουλούδια? νέοι άνθρωποι ? υπάρχει ξέρω γω 20-25ρης που γνωρίζει κάποια και πριν αρχίσει κάτι μεταξύ τους της στέλνει λουλούδια ? αυτό να το κάνεις στη γιορτή της ξέρω γω και αν δηλαδή , όπως έχω πει έχω συγκεκριμένη πολιτική για τα δώρα σε γκόμενα χμμμ

• Like 1
Δημοσ.

Όχι. Καλύτερα σοκολατάκια.

με τετοια ζεστη σοκολατακια? θα εχουν λιωσει πριν καν τα στειλει ο ανθρωπας

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

**οσο καθομουν εκει προσεβαλε,τι προσεβαλε,παναγιες κατεβαζε σε εναν νεαρο που εκανα ενα λαθακι στην δουλεια

Τι φλωριές είναι αυτές; Στείλτης dickpic.

• Like 1
Δημοσ.

σερβιτορα ή μπαργουμαν ειναι μαστορα, τι αγαπες κ φεγγαρια....

στη χειροτερη εχει πεσιμο απο καμια 50αρια ατομα την ημερα....

χουφτωσ'τη και μετα χαρταετο γιατι θα ανοιξεις αλλο θεμα την αλλη βδομαδα αν στειλεις λουλουδια !

• Like 6
Δημοσ.

μπουκετο στην δουλεια απο καποιον που δεν ξερει καλα; οχι οχι οχι οχι και παλι οχι. θα νιωσει αβολα και οι φιλες της θα ρωτανε πιο ειναι το θυμα απλα.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήταν καλό. Μπορεί το αφεντικό να την κάνει να αισθανθεί άσχημα και μετά αυτό να πάει σε σένα.

Γιατί δεν της ζητάς να βγείτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

Κριμα.

Το αργησες ηδη πολυ,επρεπε να ειχες παρει ηδη το μονοπετρο.

Ετοιμασε backup plan.

Rwq4XJm.jpg

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

στειλε λουλουδια για να θυμασαι τι μα... εκανες και ποσα λεφτα εδωσες για το τιποτα μια ζωη. Αν πιστευεις οτι μια κοπελα σε beach bar φλερταρει μονο μαζι σου και με κανεναν αλλον πελατη  και ποσο μαλλον οτι γουσταρει αγορακια με τριανταφυλλα μαλλον πρεπει να κανεις reboot.

Κερνας σφινακια στο μαγαζι που δουλευει και περιμενεις μεχρι να σχολασει να πατε για πιο νυκτερινο μαγαζι να συνεχισετε τα ξυδια.Μολις σουρωσει και με λιγη τυχη κανεις check mat και τελειωνεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...