soteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γνωμη μου απλα να της μιλησεις. Τιποτε αλλο. Ουτε λουλουδια ουτε ερωτες και πσθη. Αυτα ισως ερθουν μετα.. Ειμαι σε παρομοια θεση μαζι σου και δυστηχως δεν εχω την απαραιτητη αυτοπεποιθηση να της μιλησω. Την βλεπω καθε μερα στην σταση, ξερω που δουλευει εχουμε ανταλαξει ματιες αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του. Με τρελενει και μονο που την βλεπω αλλα λογο πιεσης χρονου και κοσμου γυρω γυρω δεν βρισκω το κουραγιο 5 μηνες τωρα. Αν εσυ φιλε εχεις το κουραγιο απλα μιλα της. Αυτη ειναι η συμβουλη μου. Να εισαι ο ευτος σου απλα Όπα δηλαδή με καμία 200 κοπέλες στη σχολή που ανταλάζουμε ματιές ή λέμε ένα γεια αληλογουσταριομαστε εεε ρε ενα παρτυ που μπορουμε να κανουμε και να βγαλουεμ φραγκα 1
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όπα δηλαδή με καμία 200 κοπέλες στη σχολή που ανταλάζουμε ματιές ή λέμε ένα γεια αληλογουσταριομαστε εεε ρε ενα παρτυ που μπορουμε να κανουμε και να βγαλουεμ φραγκα Νομίζω ότι για να το αναφέρει, οι ματιές δεν είναι σαν και αυτές που ρίχνεις σε κανένα φυλλάδιο Λιντλ. Το να στείλεις λουλούδια, πιθανό να οδηγήσει πολύ γρήγορα σε μη επιθυμητό αποτέλεσμα, ένα 'όχι' δηλαδή. Πήγαινε το με κανονικό ρυθμό, ούτε πολύ βιαστικά αλλά και μην την αφήσεις να περιμένει, θα φύγει. Α, ξέχασα, και οι σερβιτόρες γήινους και πιθανό φτωχούς παντρεύονται. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι σερβιτόρα = δόλωμα για πελάτες. 2
panossar95 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εγω θα πηγαινα αλλη μια φορα μονος, και εαν οντως βλεπεις οτι θελει, πιες το ποτο σου, λογικα θα ερθει να παρει παραγγελια. Εαν σου αρεσει τοσο ρωτησε την εαν θα ηθελε να την περιμενεις μετα την δουλεια να αραξετε, αν σου πει ναι, εισαι μια χαρα.
Haldol Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Να έχεις στο νου σου ότι κοπέλες σε beach bar, κανονικά bar και καφετέριες, πολλές φορές ψευτο-φλερτάρουν με τους πελάτες για να τους κάνουν να ξανάρθουν! Χωρίς να έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον! Οπότε μην πιστεύεις ότι το 'χεις σίγουρο το κρεβάτωμα. Παίξε μπαλίτσα, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να 'κανε απλά τη δουλειά της. Και τα λουλούδια στο χώρο εργασίας, όχι, δεν είναι καλή ιδέα. Μια barwoman (δεκαράκι με τόνο) στο Γκάζι έφτασε στο σημείο να με κερνάει σφηνάκια και να χορεύει καβλερά μαζί μου. Μάντεψε για ποιο λόγο το έκανε.
Lee80 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Να έχεις στο νου σου ότι κοπέλες σε beach bar, κανονικά bar και καφετέριες, πολλές φορές ψευτο-φλερτάρουν με τους πελάτες για να τους κάνουν να ξανάρθουν! Χωρίς να έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον! Οπότε μην πιστεύεις ότι το 'χεις σίγουρο το κρεβάτωμα. Παίξε μπαλίτσα, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να 'κανε απλά τη δουλειά της. Και τα λουλούδια στο χώρο εργασίας, όχι, δεν είναι καλή ιδέα. Μια barwoman (δεκαράκι με τόνο) στο Γκάζι έφτασε στο σημείο να με κερνάει σφηνάκια και να χορεύει καβλερά μαζί μου. Μάντεψε για ποιο λόγο το έκανε. Τραγικο αλλα συμβαινει
hulk1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Να έχεις στο νου σου ότι κοπέλες σε beach bar, κανονικά bar και καφετέριες, πολλές φορές ψευτο-φλερτάρουν με τους πελάτες για να τους κάνουν να ξανάρθουν! Χωρίς να έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον! Οπότε μην πιστεύεις ότι το 'χεις σίγουρο το κρεβάτωμα. Παίξε μπαλίτσα, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να 'κανε απλά τη δουλειά της. Και τα λουλούδια στο χώρο εργασίας, όχι, δεν είναι καλή ιδέα. Μια barwoman (δεκαράκι με τόνο) στο Γκάζι έφτασε στο σημείο να με κερνάει σφηνάκια και να χορεύει καβλερά μαζί μου. Μάντεψε για ποιο λόγο το έκανε. σωστο και αυτο αλλα υπαλληλοι ειναι απο την αλη τι θα κερδισουν?
ALLisCHAOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Γνωμη μου απλα να της μιλησεις. Τιποτε αλλο. Ουτε λουλουδια ουτε ερωτες και πσθη. Αυτα ισως ερθουν μετα.. Ειμαι σε παρομοια θεση μαζι σου και δυστηχως δεν εχω την απαραιτητη αυτοπεποιθηση να της μιλησω. Την βλεπω καθε μερα στην σταση, ξερω που δουλευει εχουμε ανταλαξει ματιες αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του. Με τρελενει και μονο που την βλεπω αλλα λογο πιεσης χρονου και κοσμου γυρω γυρω δεν βρισκω το κουραγιο 5 μηνες τωρα. Αν εσυ φιλε εχεις το κουραγιο απλα μιλα της. Αυτη ειναι η συμβουλη μου. Να εισαι ο ευτος σου απλα Man μου δε ξέρω αν ριχνετε ματιές, αν η τύπισσα γουστάρει κ αυτήν ή αν καν σε έχει προσέξει αυτούς τους 5 μήνες αλλά αλήθεια την επόμενη φορά που θα τη δεις χώσου, θα έρθει η μέρα που δεν θα είναι στη στάση και δε θα δουλεύει εκεί που είναι τώρα και θα καταριέσαι τον εαυτό σου για όλες τις χαμένες ευκαιρίες που είχες. Just do it που λέει κ η διαφήμιση. 2
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 σωστο και αυτο αλλα υπαλληλοι ειναι απο την αλη τι θα κερδισουν? Είναι πολλά τα αφεντικά - μαγαζιά που πέρα απ' το σέρβις, ζητάνε να φέρνεις και κόσμο.
dionisis1925 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έχω δει σερβιτόρες μετα απο λίγο καιρό να παίρνουν "προαγωγή" σε barwoman , δεν θέλει σκέψη για το πως έγιναν 2
βασίλης33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Man μου δε ξέρω αν ριχνετε ματιές, αν η τύπισσα γουστάρει κ αυτήν ή αν καν σε έχει προσέξει αυτούς τους 5 μήνες αλλά αλήθεια την επόμενη φορά που θα τη δεις χώσου, θα έρθει η μέρα που δεν θα είναι στη στάση και δε θα δουλεύει εκεί που είναι τώρα και θα καταριέσαι τον εαυτό σου για όλες τις χαμένες ευκαιρίες που είχες. Just do it που λέει κ η διαφήμιση. Ευχαριστω πολυ φιλε για την συμβουλη σου. Καπως ετσι σκεφτομαι κι εγω. Αιγουρα με.εχει προσεξςι και στο φιναλε μιση ντροπη δικη μου. Το θεμα.ειναι οτι υπαρχει κοσμος γυρω γυρω και.δεν.θελω να την φερω σε δυσκολη θεση. Καθε μετα σκεφτομαι να.της πω μια καλημερα και ποτε δεν το κανω. Θα ερθει η καταλληλη στιγμη. Που θα παει
Garnele Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αν δε θέλεις να τη φέρεις σε δύσκολη θέση να μην της στείλεις λουλούδια! Θα πέσει τρελό δούλεμα γιατί πάντα υπάρχει ένας κακεντρεχής - με χιούμορ - που θα παρασύρει όλο το σταφ εκεί να γελάει με το ρομάντζο σου. Όσο δούλευα σέρβιτόρα (πριν πάρω δηλαδή την προαγωγή για μπαργούμαν ) είχα μαζέψει διάφορες σαχλαμάρες από πελάτες: βιβλία, σοκολάτες, ελιές (ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΣ ΕΦΕΡΑ!), από ανθρώπους που μπορεί να χαιρετούσα λίγο πιο εγκάρδια επειδή τους είχα ξαναδει ξερωγω... ένας μάλιστα μου είχε γράψει ποίημα σε μία χαρτοπετσέτα. Οκ ήταν λίγο φριχτό, αλλά ήταν χαριτωμένη η κίνηση και με αυτόν δε γελάσαμε πολύ τότε. 2
DDevil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αν δε θέλεις να τη φέρεις σε δύσκολη θέση να μην της στείλεις λουλούδια! Θα πέσει τρελό δούλεμα γιατί πάντα υπάρχει ένας κακεντρεχής - με χιούμορ - που θα παρασύρει όλο το σταφ εκεί να γελάει με το ρομάντζο σου. Όσο δούλευα σέρβιτόρα (πριν πάρω δηλαδή την προαγωγή για μπαργούμαν ) είχα μαζέψει διάφορες σαχλαμάρες από πελάτες: βιβλία, σοκολάτες, ελιές (ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΣ ΕΦΕΡΑ!), από ανθρώπους που μπορεί να χαιρετούσα λίγο πιο εγκάρδια επειδή τους είχα ξαναδει ξερωγω... ένας μάλιστα μου είχε γράψει ποίημα σε μία χαρτοπετσέτα. Οκ ήταν λίγο φριχτό, αλλά ήταν χαριτωμένη η κίνηση και με αυτόν δε γελάσαμε πολύ τότε. Aυτοι σου δινανε δωρα και εσυ από πισω τους κορόιδευες??? ψώνιο. Πηρα λεει προαγωγή σε μπαργουμαν χαχα ευχομαι και διευθυντρια στις βοτκες 1
DDevil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Να έχεις στο νου σου ότι κοπέλες σε beach bar, κανονικά bar και καφετέριες, πολλές φορές ψευτο-φλερτάρουν με τους πελάτες για να τους κάνουν να ξανάρθουν! Χωρίς να έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον! Οπότε μην πιστεύεις ότι το 'χεις σίγουρο το κρεβάτωμα. Παίξε μπαλίτσα, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να 'κανε απλά τη δουλειά της. Και τα λουλούδια στο χώρο εργασίας, όχι, δεν είναι καλή ιδέα. Μια barwoman (δεκαράκι με τόνο) στο Γκάζι έφτασε στο σημείο να με κερνάει σφηνάκια και να χορεύει καβλερά μαζί μου. Μάντεψε για ποιο λόγο το έκανε. Και εμάς μας κερνουσε μια κραχτισσα επειδή μας ειδε πρωτη φορά στο μαγαζι μετα πιασαμε και τη κουβεντα και την ρωτησα μερικα πράγματα για αυτην αυτή φυσικα δεν ρωτησε τιποτα παρα ειπε το γνωστο ποιημα "Δουλευω και στο άλλο μαγαζι ...." χαχα λεω ναι και αμα με δεις ποτε γράψε μου! χαχα
DDevil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Man μου δε ξέρω αν ριχνετε ματιές, αν η τύπισσα γουστάρει κ αυτήν ή αν καν σε έχει προσέξει αυτούς τους 5 μήνες αλλά αλήθεια την επόμενη φορά που θα τη δεις χώσου, θα έρθει η μέρα που δεν θα είναι στη στάση και δε θα δουλεύει εκεί που είναι τώρα και θα καταριέσαι τον εαυτό σου για όλες τις χαμένες ευκαιρίες που είχες. Just do it που λέει κ η διαφήμιση. Moνο σε αυτές που αξιζουν την πέφτουμε και ασχολούμαστε μαζι τους. Τις δηθεν ντιβες με το αναλογο στυλάκι τις κλάνουμε χωρις πολλα πολλα για να στρώσουν χαρακτήρα! Οποτε σε περιπτωση ανιχνευσης αναλογου στυλακι ντιβας και καλα η απαντηση θα είναι άμεση!
fotaras13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα Καταρχάς ποτέ δε στέλνουμε λουλούδια σε γυναίκα εν έτη 2016... Αυτά αντε να αρέσουν σε κάνα σιτεμένο/ρομαντικό milfogilf που τα έζησε αν και πάλι αμφιβάλλω Δεύτερον πολύ πιθανό έτσι να την εκθέτεις άσχημα και μετά γυρνάει εναντίον σου όλο αυτό δλδ τρως πορτα πριν καν φτασεις στην εισοδο... Τρίτον μήπως την παρεξήγησες; Σε τέτοια μέρη γενικά γίνεται αθώο παιχνίδι με τους πελάτες. Τα ίδια κάνουν με τους περισσότερους... Πιτσιρικάς όταν ήμουν έτσι νόμιζα ότι μου τα ριχνε η κομμώτρια μου η οποία έκανε ανάκριση σε όλους τους πελάτες τελικά για να τους κρατήσει... Τέταρτον συνεχίζεις να τη βλέπεις σε νορμάλ πλαίσια δλδ σ/κ, όχι κάθε μέρα και καρφώνεσαι. Και έτσι βλέπεις πώς πάει το πράγμα αν και δε νομίζω ότι υπάρχει φως στον ορίζοντα... Aυτοι σου δινανε δωρα και εσυ από πισω τους κορόιδευες??? ψώνιο. Πηρα λεει προαγωγή σε μπαργουμαν χαχα ευχομαι και διευθυντρια στις βοτκες Κάποιοι νομίζουν ότι οι γυναίκες θα πέσουν με ποιηματάκια σε χαρτοπετσέτες, λουλούδια με γλαδιόλες και ατάκες πιο άθλιες και ξεπερασμένες από αυτές στις ταινίες του Τσάκωνα. Και εννοείται από πίσω οι γυναίκες τους ρίχνουν κράξιμο και γελάνε με τις φίλες τους, ενώ ταυτόχρονα τη βλέπουν και ντίβες που ο καθένας ασχολείται μαζι τους με τέτοιο τρόπο... Χίλιες φορές να κάτσουν σπίτι τους ορισμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα