dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σαν τους Άγγλους δηλαδή,σε κάθε μεγάλη διοργάνωση Euro/Mundial θεωρούν πως ήρθε ή ώρα της υπέρβασης,να κατακτήσουν το τρόπαιο κτλπ... Επιμένετε μερικοί πως η συγκεκριμένη κοπελίτσα όντως τον φλέρταρε και δεν το έκανε σκόπιμα..βγαίνετε σε κλαμπάκια και ειδικά τώρα το καλοκαίρι ? Είναι σαν να πηγαίνεις σε νησί και να νομίζεις πως σου την πέφτει π.χ. η barwoman ξέρω εγώ,εσένα περίμενε να έρθεις για να κάνει κάτι,τόσο καιρό στο νησί δεν έχει βρει τίποτα 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σαν τους Άγγλους δηλαδή,σε κάθε μεγάλη διοργάνωση Euro/Mundial θεωρούν πως ήρθε ή ώρα της υπέρβασης,να κατακτήσουν το τρόπαιο κτλπ... Επιμένετε μερικοί πως η συγκεκριμένη κοπελίτσα όντως τον φλέρταρε και δεν το έκανε σκόπιμα..βγαίνετε σε κλαμπάκια και ειδικά τώρα το καλοκαίρι ? Είναι σαν να πηγαίνεις σε νησί και να νομίζεις πως σου την πέφτει π.χ. η barwoman ξέρω εγώ,εσένα περίμενε να έρθεις για να κάνει κάτι,τόσο καιρό στο νησί δεν έχει βρει τίποτα Ρε φιλε και τι τον νοιάζει στη τελικη? αυτος τη πλάκα του θα κανει δεν τρεχει και τιποτα. Εγω αμα θελω να την πέσω σε καποια πάω και το κάνω και αμα θελει καλως δεν θα κατσουμε να το κουρασουμε και πολύ. Σιγα ένα πεσιμο είναι δεν θα την ξαναδείς κιολας.
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω , ο Βόλος δεν είναι Αθήνα να είσαι τελείως στην κοσμάρα σου,γενικά η επαρχία από αυτά που ξέρω είναι κλειστή κοινωνία,τέλος πάντων ας κάνει ο,τι θέλει. 1
hulk1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω , ο Βόλος δεν είναι Αθήνα να είσαι τελείως στην κοσμάρα σου,γενικά η επαρχία από αυτά που ξέρω είναι κλειστή κοινωνία,τέλος πάντων ας κάνει ο,τι θέλει. Ισχυει
hulk1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Με αυτα που μ ειπατε τι να μουσκεψα ρε φίλε,σκεφτομαι οτι μπορει να παιζει αυτο το ενδεχομενο και αμα κανω κινηση θα φανω μλκς
mclein Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Με αυτα που μ ειπατε τι να μουσκεψα ρε φίλε,σκεφτομαι οτι μπορει να παιζει αυτο το ενδεχομενο και αμα κανω κινηση θα φανω μλκς κινηση να κανεις αλλα οχι στελνοντας λουλουδια ! 1
hulk1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω να το εκανα αλλα μ περασε ασχημα απο το μυαλο Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από hulk1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Διαβάζω για ντροπές και κάτι τέτοια... Ωραία, μπορεί να φας Χ. Και τι έγινε; Ο τάδε γουστάρει την τάδε κι έφαγε Χ! Δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο ούτε το ένα ούτε το άλλο και είναι κάτι σπουδαίο! Δε σου λέω να έχεις κοινό, αλλά αν μπορείς να εξασφαλίσεις έστω και λίγη privacy, τι σε σκαλώνει; Μετά ξαναπάς στο ίδιο beach bar και δεν ασχολείσαι αφού δεν είναι διαθέσιμη και η ζωή συνεχίζεται. Εσύ, φίλε, που φοβάσαι να πεις καλημέρα! ΓΙΑΤΙ; Παιδιά, νομίζω ότι πάσχουμε ως κοινωνία, ειδικά σε νεαρότερες ηλικίες. Καθημερινά καλημερίζω πολύ κόσμο ακομπλεξάριστα και εισπράττω θερμά χαμόγελα στις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που σε κοιτάζουν σαν να τους έβρισες, αλλά δεν εστιάζουμε την προσοχή μας εκεί. Δοκιμάστε το σε ανθρώπους που δεν σας ενδιαφέρουν ερωτικά για εξάσκηση. Χαμογελάστε στο δρόμο λίγο παραπάνω, έχει πλάκα. Λουλούδια στη δουλειά είναι και για μένα don't. 1
Lee80 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ζητησε της το τηλεφωνο της η facebook, και αν στο δωσει ζητησε της απο εκει να βγειτε μαζι, αλλιως δεν ξαναπας εκει που δουλευει και ουτε ντροπη ουτε τιποτα.
Lee80 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αμα δεν ξαναπαω δεν ειναι ντροπη ; ντροπη ειναι να πηγαινεις και να σου πουλαει παραμυθι για να ξαναπηγαινεις, το να ζητησεις κατι παραπανω απο εκεινη δεν ειναι ντροπη. Αν δεν θελει κατι παραπανω απλα δεν ξαναπας και βρισκεις αλλη, δεν ειναι η μονη σε αυτη τη γη ουτε εισαι πεινασμενος.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αμα δεν ξαναπαω δεν ειναι ντροπη ; Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική της
mclein Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αμα δεν ξαναπαω δεν ειναι ντροπη ; θα ξαναπας, με καλυτερο μωρο από εκεινη. 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν του αρέσει το μαγαζί γιατί να μην ξαναπάει; Δεν έχει κανένα λόγο. Η ζωή συνεχίζεται... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα