Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως θα βγω απ την πλατεία στο Λόφο? Ξέρω ότι παίρνεις κάτι σκαλιά αλλά δε θυμάμαι που ακριβώς

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλο ευθεία την Θεμιστοκλέους πας, περνάς Όστρια και Ίντριγκα και όλο ευθεία. Σε μια φάση, όταν τελειώνει ο δρόμος, κάνεις λίγο δεξιά και απέναντι (Δρυάδων) και μετά είναι τα σκαλιά. Μην πας μόνη σου νύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Όλο ευθεία την Θεμιστοκλέους πας, περνάς Όστρια και Ίντριγκα και όλο ευθεία. Σε μια φάση, όταν τελειώνει ο δρόμος, κάνεις λίγο δεξιά και απέναντι (Δρυάδων) και μετά είναι τα σκαλιά. Μην πας μόνη σου νύχτα.

ναι θέλει να πάει μόνη της νύχτα να δει πως είναι.... 

Δημοσ.

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Αν μάλιστα σου γίνει συνήθεια να τον λες και "λόφο Στρέφη" θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες αφού "κάποιοι" τον ξέρουν έτσι :-)

• Like 4
Δημοσ.

Τσαμπα γράφετε ακόμα...είναι ήδη εκεί τώρα και δεν τα βλέπει.....

Εκτός και αν την έπιασε η καταιγίδα και δεν πήγε γ κανένα λόγο εκεί πάνω!

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα Εμ. Μπενάκη όλο ευθεία πάνω. Μάλλον εκεί θέλει να βγει για να λέει για τα σκαλάκια.

Είναι όντως τόσο επικίνδυνα; Μετά τα σκαλάκια με το σήμα του Αστέρα είναι ένα ξενοδοχείο και μετά βγαίνεις στον Εξωστρεφή που έχει πολύ κόσμο. Εμ. Μπενάκη ψιλονορμάλ είναι πάλι. Ανάμεσα στο ξενοδοχείο και τον εξωστρεφή έχει μερικά μέτρα που είναι θεοσκότεινα, αλλά ελπίζω να μη στη πέφτουν εκεί.

Δημοσ.

Μικρός πήγαινα. Πριν κάτι χρόνια που πήγα πάντως δεν είχε για να κάτσεις. Απλά ήταν 5-6 πρεζόνια και άλλοι που κοιμόντουσαν στα δεντρα. Καλύτερα να πας στο λόφο Φινοπούλου https://www.google.gr/maps/@37.9916799,23.7426619,3a,75y,278.18h,80.37t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqYCAO5vqf2YGi9EmKV5oyQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=el

Δημοσ.

Νομίζω τα πάρκα προτιμούν γενικά. Πεδίον του Άρεος δεν είναι καλύτερα. Πήγα της προάλλες βράδυ στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και έκανα τον σταυρό μου μέχρι να φτάσω στον πολιτισμό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...