libe13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 εχει μιλησει κανεις με καποιον χακερ; μεταδιδουν αυτοι τις γνωσεις εστω κι αν χρειαζεται να πληρωσεις;
DDevil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 τσιμπα κανα κράκερ παπαδοπουλου και θα σου έρθουν ολες οι γνωσεις μαζεμένες 8
Unabomber Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σε χακερ εχουμε αυτο...... και σε κρακερ αυτο..... choose your destiny...... 4
redhotstef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Φανταζομαι πως μεσα στο ινσομνια υπαρχουν αρκετοι. Αναρωτιεμαι και γω πως βρισκουν ο ενας τον αλλον και συνενοουνται και κανουν πχ ο ομαδικες επιθεσεις. Υπαρχει καποιο site που μαζευονται; Δεν υπαρχει καποια κεραια καποιος συνδεσμος; Καποιο gaeway or linkin; 2
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ο κλασσικός ts που περιμένει να εμφανιστεί κανένα κορόιδο hacker και να του χωθεί prive να ρωτάει διάφορα και μετά να τα βγάλει στην φόρα. 1ον κανένας πραγματικός hacker δεν λέει τι είναι. 2ον. Δεν θα μάθεις τίποτα φίλε μου από δαυτά και από κανέναν άλλο, ψάξε μόνος σου και λιώσε στα tutorials και τις γλώσσες προγραμματισμού. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Άκου για να μην ψάχνεις άδικα. Καταρχάς δεν υπάρχει Hacker που να το φωνάζει. Από εκεί και πέρα αν όντως έβρισκες κάποιον ΔΕΝ θα μπορούσε να σου μάθει τίποτα. Το Hacking θέλει απίστευτο υπόβαθρο προγραμματισμού το οποίο λογικά δεν έχεις.
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 1ον κανένας πραγματικός hacker δεν λέει τι είναι. wat the fuk 2ον. Δεν θα μάθεις τίποτα φίλε μου από δαυτά και από κανέναν άλλο, ψάξε μόνος σου και λιώσε στα tutorials και τις γλώσσες προγραμματισμού. wat the fuk 2 OP, στην μάλλον απίθανη περίπτωση που η άποψή σου περί "hacking" δεν είναι "θέλω να χακάρω το fb μιας κοπέλας", ρίξε μια ματιά εδώ.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 θέλω να χακάρω το fb μιας κοπέλας", ρίξε μια ματιά εδώ. Δύο πράγματα θέλει ή αυτό που λες ή να υποκλέψει λεφτά από καμιά τράπεζα παραμυθιασμένος από διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν. Στην 2η περίπτωση δεν συμφέρει το ρίσκο.
xpapias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Φανταζομαι πως μεσα στο ινσομνια υπαρχουν αρκετοι. Αναρωτιεμαι και γω πως βρισκουν ο ενας τον αλλον και συνενοουνται και κανουν πχ ο ομαδικες επιθεσεις. Υπαρχει καποιο site που μαζευονται; Δεν υπαρχει καποια κεραια καποιος συνδεσμος; Καποιο gaeway or linkin;Απο μηδεν εως δυο το βλέπω. Και αυτο υπολογιζοντας και τον hackerw32!
Προτεινόμενες αναρτήσεις