Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει μιλησει κανεις με καποιον χακερ; μεταδιδουν αυτοι τις γνωσεις εστω κι αν χρειαζεται να πληρωσεις;

Δημοσ.

Φανταζομαι πως μεσα στο ινσομνια υπαρχουν αρκετοι. Αναρωτιεμαι και γω πως βρισκουν ο ενας τον αλλον και συνενοουνται και κανουν πχ ο ομαδικες επιθεσεις. Υπαρχει καποιο site που μαζευονται; Δεν υπαρχει καποια κεραια καποιος συνδεσμος; Καποιο gaeway or linkin;

• Like 2
Δημοσ.

Ο κλασσικός ts που περιμένει να εμφανιστεί κανένα κορόιδο hacker και να του χωθεί prive να ρωτάει διάφορα και μετά να τα βγάλει στην φόρα. 1ον κανένας πραγματικός hacker δεν λέει τι είναι. 2ον. Δεν θα μάθεις τίποτα φίλε μου από δαυτά και από κανέναν άλλο, ψάξε μόνος σου και λιώσε στα tutorials και τις γλώσσες προγραμματισμού.

• Like 1
Δημοσ.

Άκου για να μην ψάχνεις άδικα.

Καταρχάς δεν υπάρχει Hacker που να το φωνάζει.

Από εκεί και πέρα αν όντως έβρισκες κάποιον ΔΕΝ θα μπορούσε να σου μάθει τίποτα.

Το Hacking θέλει απίστευτο υπόβαθρο προγραμματισμού το οποίο λογικά δεν έχεις.

• Moderators
Δημοσ.

1ον κανένας πραγματικός hacker δεν λέει τι είναι.

wat the fuk

2ον. Δεν θα μάθεις τίποτα φίλε μου από δαυτά και από κανέναν άλλο, ψάξε μόνος σου και λιώσε στα tutorials και τις γλώσσες προγραμματισμού.

wat the fuk 2

OP, στην μάλλον απίθανη περίπτωση που η άποψή σου περί "hacking" δεν είναι "θέλω να χακάρω το fb μιας κοπέλας", ρίξε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.

θέλω να χακάρω το fb μιας κοπέλας", ρίξε μια ματιά εδώ.

Δύο πράγματα θέλει ή αυτό που λες ή να υποκλέψει λεφτά από καμιά τράπεζα παραμυθιασμένος από διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν. Στην 2η περίπτωση δεν συμφέρει το ρίσκο.

Δημοσ.

Φανταζομαι πως μεσα στο ινσομνια υπαρχουν αρκετοι. Αναρωτιεμαι και γω πως βρισκουν ο ενας τον αλλον και συνενοουνται και κανουν πχ ο ομαδικες επιθεσεις. Υπαρχει καποιο site που μαζευονται; Δεν υπαρχει καποια κεραια καποιος συνδεσμος; Καποιο gaeway or linkin;

Απο μηδεν εως δυο το βλέπω.

Και αυτο υπολογιζοντας και τον hackerw32! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...