Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τρίχα είναι καταλάθος. Μπορεί να είναι αηδία, αλλά δεν το προέβλεψαν.

Προσφέρθηκαν να σου κάνουν αντικατάσταση αναγνωρίζοντας το λάθος τους. Αν δεν σε νοιάζουν τα τρία ευρώ που έδωσες, τότε δεν σε νοιάζει και το φαί που πήρες. Σιγά μην σε δίνουν και δωροεπιταγή 100€ μόνο και μόνο επειδή εσύ θες να βγάζεις εύκολα χρήματα.

Το παιζεις χαζουλης,η 10 χρονων?Οταν πουλας τροφιμα κ φαγητα υπαρχει ολοκληρη νομοθεσια που περιγραφει πως,κ αποκλειει τετοιες περιπτωσεις,τριχες βιδες κατσαριδες κ οτιδηποτε μπορει να πεσει στο φαι.Δεν ειναι φρουτα,ειναι φαι ετοιμο προς καταναλωση.Δε το πλενει ο καταναλωτης ουτε επεμβαινει αλλιως,το ανοιγει κ το τρωει.

Αν τωρα ο κετερινγκ που του τα φτιαχνει εχει παρει 10 πακιστανους μαυρα που δεν εχουν ιδεα,ας το κλεισει το μπουρδελ@κι κ να παει να κανει κατι αλλο.

Πηγαινε σε μια ταβερνα κ πες βρηκα τριχα στο πιατο.Αν δε πεσουν στα γονατα -επειδη μπορει να τους κανεις μεγαλη μανουρα αν το τραβηξεις με υγειονομικα κλπ- μη ξαναπατησεις.

Μου είχε τύχει παλιά 4 σοκολατούχα γάλατα που είχαμε αγοράσει και ήταν ξυνισμένα, πάρε τηλέφωνο την Δέλτα και πες τους τι μπορεί να γίνει, σε εμας τότε ήρθανε σπίτι τα είδανε και μας αντικατέστησαν και τα 4 γάλατα, δεν είχε περάσει η ημερομηνία λήξης.

Σιγά μην σου χαρίσουν και διαμέρισμα, άκου εκει δωροεπιταγές. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι κατ΄ εμέ είναι να ζητήσουν συγνώμη και να αντικαταστήσουν δωρεάν το προϊόν που αγοράστηκε με ένα άλλο.

κατσε ρε μαν,τι νοοτροπια ειναι αυτη,εχουν παραβει συγκεκριμενους νομους για να βρεθει ξενο σωμα στο φαι.Με το ιδιο σκεπτικο αν τους πεσει κ λιγο χλωρινη τι εγινε ετσι?προσφερθηκαν με 3 ε κ καθαρισαν σωστα?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το παιζεις χαζουλης,η 10 χρονων?Οταν πουλας τροφιμα κ φαγητα υπαρχει ολοκληρη νομοθεσια που περιγραφει πως,κ αποκλειει τετοιες περιπτωσεις,τριχες βιδες κατσαριδες κ οτιδηποτε μπορει να πεσει στο φαι.Δεν ειναι φρουτα,ειναι φαι ετοιμο προς καταναλωση.Δε το πλενει ο καταναλωτης ουτε επεμβαινει αλλιως,το ανοιγει κ το τρωει.

Αν τωρα ο κετερινγκ που του τα φτιαχνει εχει παρει 10 πακιστανους μαυρα που δεν εχουν ιδεα,ας το κλεισει το μπουρδελ@κι κ να παει να κανει κατι αλλο.

Πηγαινε σε μια ταβερνα κ πες βρηκα τριχα στο πιατο.Αν δε πεσουν στα γονατα -επειδη μπορει να τους κανεις μεγαλη μανουρα αν το τραβηξεις με υγειονομικα κλπ- μη ξαναπατησεις.

κατσε ρε μαν,τι νοοτροπια ειναι αυτη,εχουν παραβει συγκεκριμενους νομους για να βρεθει ξενο σωμα στο φαι.Με το ιδιο σκεπτικο αν τους πεσει κ λιγο χλωρινη τι εγινε ετσι?προσφερθηκαν με 3 ε κ καθαρισαν σωστα?

Δηλαδή πρέπει από την στιγμή που βρω τρίχα (κάτι που σίγουρα ο μαγαζάτορας δεν το έκανε επιτηδες και έγινε καταλάθος) να κάνω τον άλλον να ταπεινωθεί και να μου δώσει ο,τι θέλω; Ποιός είναι τώρα το δεκάχρονο;

Αν βρώ τρίχα (που έχω κάνει 2-3 φορές) ζητώ από τον μαγαζάτορα το ίδιο πιάτο ξανά, μου το φέρνει, τέλος. Δεν χρειάζεται να απειλήσεις την ζωή κάποιων (μαγαζάτορας + προσωπικό που αν όντως κλείσει το μαγαζί ή φαν πρόστιμο μένουν στον δρόμο) επειδή εσύ θες να το παίξεις και καλά αυτοκράτορας με τα δικαιώματα του. Αυτά να πας να τα κάνεις σε μέρη που όντως έχεις εξουσία, όχι περιμένεις να γίνει η μαλακία και να βγεις Ιουστινιανός.

Δημοσ.

Καταρχήν άλλο πράγμα η χλωρίνη και η κουράδα και άλλο η τρίχα. Μου έχει τύχει να βρώ τρίχα από γυναικεία μαλλιά μέσα σε snacks που αγοράζω κάθε μέρα απο εδώ κοντά, η κοπέλα φαίνεται πως δεν φορούσε τον προστατευτικό σκούφο, παρά ταύτα η ποιότητά τους είναι καλή και συνεχίζω να παίρνω από αυτούς, μας έχουν κάνει και δώρο μερικά snack και αναψυκτικά χωρίς να τους πω κάτι.

Δεύτερον, άλλη η κατάσταση και η αντιμετώπιση αν αρρωστήσεις και πάθεις κάτι και άλλο αν δεν πάθεις τίποτα. Αν αρρωστήσεις υπάρχει και αυτεπάγγελτη διαδικασία που ξεκινάει.

Τρίτον, δεν ξέρω τι κανόνες και πρότυπα υπάρχουν για να αποτραπεί η παρουσία ξένου σώματος στο φαγητό, υπάρχει πάντα η περίπτωση να έτυχες σε περιστατικό που έγινε κατά λάθος, οι μέθοδοι και τα πρότυπα έχουν ένα ποσοστό σφάλματος ανά χιλιάδες/εκατομμύρια τεμάχια.

Τέταρτον, αν θες να τρέχεις σε καταγγελίες και μηνύσεις θα πρέπει και να αποδείξεις πως το ξένο σώμα υπήρχε όντως από πριν μέσα και δεν το έβαλες εσύ, αυτό στο λέω στην περίπτωση που νομίζεις οτι αν τους κυνηγήσεις η βιομηχανία θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Και πέμπτον, αν ήμουν ταβερνιάρης/μαγαζάτορας δεν θα έπεφτα στα γόνατα κανενός, θα ζητούσα ένα ειλικρινές συγνώμη και θα αντικαταστούσα το φαγητό/τεμάχιο, άντε να σου προσφέρω και κάποιο γλυκό όπως έγινε στην margarita. Δωροεπιταγές με 100ευρα και γυφτιές, παρακάλια και γλυψίματα δεν πρόκειται να έκανα, αν δεν του αρέσουν του άλλου οι συγνώμες και η αντικατάσταση του προϊόντως ας κάνει καταγγελίες και μηνύσεις, θα προτιμούσα να πληρώνω δικηγόρους και το κράτος παρά να πέφτω σε γόνατα και να παρακαλάω. Άσε που και δωροεπιταγή να σου έδινα ούτε αυτό με εξασφαλίζει οτι εσύ δεν θα με καταγγείλεις πάλι.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που απαιτείς δωράκια χρήματα και συνδιαλαγές εκβιάζοντας κάποιον είτε έκανε κάτι επίτηδες είτε οχι, κάτι τέτοιες νοοτροπίες ευθύνονται για τα φακελάκια την διαφθορά τις μίζες και το ρουφιανιλίκι που υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν έχω όρεξη για άλλα flames και αντιπαραθέσεις, καλό σου απόγευμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πριν λίγο έβαλα ένα ποτήρι γάλα για να πιω πριν κοιμηθώ και καθώς πάω να πιω μια γουλιά,μου έρχεται μια αιδια και συμπέραινω πως το γάλα έχει γίνει σαν γιαούρτι. Σαν να έχει λήξει 10 μέρες ένα πράγμα. Το θέμα είναι πως το πήρα σήμερα και κανονικα λήγει σε 2 μέρες(29/6). Έχει τύχει σε κανέναν; Να το πάω στο supermarket που το πήρα η να πάρω τηλ στη Δελτα να τους τα χωσω;

Να τσεκάρεις την θερμοκρασία στο ψυγείο σου με θερμόμετρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...