Προς το περιεχόμενο

Powerbank 5000mAh + USB fan - 2,68€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσίμπησα 1 τεμάχιο

Ότι και να είναι δεν πειράζει φθηνό είναι

Ούτε κατά διάνοια πάντως 5000mah δεν παίζει να είναι αλλά τεσπα ας το δοκιμάσουμε και αυτό.

Τουλάχιστον θα μου μείνει το ανεμιστηρακι :P

Δημοσ.

Επειδή έχει μία μπαταρία 18650 το πολύ να είναι 3200 με 3300 mah. Για τα λεφτά του μια χαρά.  B)

• Like 4
Δημοσ.

Προχτές αρπάχτηκα με τον ψιλικατζή της γειτονιάς μου επειδή πουλάει μια πα²ριά ανεμιστηράκι που 'χει ένα minion επάνω μαζί με 10 καραμελάκια ένα τάληρο.

Εδώ παίρνεις με λιγότερο από 3€ ένα αξιοπρεπές power bankάκι, κολλάς επάνω και μια τριάδα smarties κι έτσι γουστάρει και ο πιτσιρικάς μέχρι να το βαρεθεί και σου μένει και ο φορτιστής για μια ώρα ανάγκης.

Ευχαριστώ τον ts που μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω και πάλι παιδί παιρνόντας έξω απ' το μαγαζάκι αερίζοντας τα πα²ρια μου...

• Like 11
Δημοσ.

Την 18650 την πετάτε και βάζετε μια καλή. Λογικά καμιά ΚάτιFire θα έχουν βάλει των 500-600mAh που θα διαφημίζεται ως 5000mAh. Αλλά και μόνο το powerbank+καλώδιο+ανεμιστήρας+...οι βεντούζες, κάπως δικαιολογούν την τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν μου χρέωσε τίποτα. Πήρα δύο κομμάτια και ένα καλώδιο φόρτισης με ασύρματο βύσμα 8€.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου χρέωσε τίποτα. Πήρα δύο κομμάτια και ένα καλώδιο φόρτισης με ασύρματο βύσμα 8€.

Ασύρματο? Για λεγε? :)
Δημοσ.

τσιμπησα και εγω ενα... δε ξερω πως και γιατι αλλα δε μου χρεωσε μεταφορικα ενω σε καθε Powerbank Που εχω παει να παραγγειλω απο εκει μου βγαζει κανενα διευρω μεταφορικα...

GG για δωρακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...