Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Ipod  2g touch το οποίο έβγαλε στην οθόνη το εικονίδιο με το usb και το itunes. Όταν το συνδέω στο itunes το βλέπει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει access το περιεχόμενο και να το κάνω restore. Περιληπτικά, το συνέδεσα με ifunbox και κατάφερα να πάρω την μουσική τις photos και τα podcasts. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τις επαφές και τα notes τα οποία χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του διακαώς καθώς απ'ότι καταλαβαίνω για να τα δει το ifunbox έπρεπε το Ipod να ήταν jailbroken. Icloud ή κάποιο app μέσα από την συσκευή ή mail τις επαφές δεν γίνεται καθώς σε σχέση με το 1ο ο ιδιοκτήτης δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με icloud και σε σχέση με το 2ο, η συσκευή δεν ανοίγει.

Οπότε, εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να με καθοδηγήσει pls do! 

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει (έστω και κατά λάθος) backup σε iCloud ή iTunes? Για να δεις αν είχε ποτέ επαφές και notes σε κάποιον email account, δεν χρειάζεται να ανοίξει το iPod. Τσέκαρε τους λογαριασμούς του σε web browser. Apple ID έχει;

Δημοσ.

Ναι apple id το έχω και είναι σε δικό μου mail γιατί εγώ του το είχα σεττάρει όταν το πήρε. Υπάρχει περίπτωση να του είχα κάνει κάποιο back up παλαιότερα μέσω itunes αλλά δεν το θυμάμαι  και δυστυχώς στο itunes βγάζει μόνο την επιλογή restore ipod, δεν μπορώ να δω διαθέσιμα back ups δηλ. Να τσεκάρω τους λογαριασμούς εννοείς να μπω από browsers στο apple id?

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει (έστω και κατά λάθος) backup σε iCloud ή iTunes? Για να δεις αν είχε ποτέ επαφές και notes σε κάποιον email account, δεν χρειάζεται να ανοίξει το iPod. Τσέκαρε τους λογαριασμούς του σε web browser. Apple ID έχει;

Από appleid.apple.com δεν βλέπω τέτοιες λεπτομέρειες μόνο ρυθμίσεις ασφαλείας και τα στοιχεία μου. Από αυτή τη σελίδα εννοούσες να τσεκάρω για contacts και notes?

Δημοσ.

Μπες icloud.com και κάνε login με το apple id σου. Εάν έχεις κάνει κάποια στιγμή backup στο icloud, εκεί θα βρεις notes και contacts

Δημοσ.

Δεν μιλάω για το sync των Contacts και Notes, αυτό δεν είναι backup αλλά αν υπάρχει θα το δεις από browser όπως σου είπε ο flyer. Μιλάω για iCloud Backup της συσκευής.

Θα κάνεις restore το iPad για να δεις αν υπάρχει η επιλογή "Restore from Back up". Αν είχες κάνει backup στο iCloud, θα σου δώσει επιλογή για "Restore from iCloud backup".

Άλλος τρόπος είναι να βάλεις τον λογαριασμό σε iCloud control panel (σε MacOS, δεν ξέρω αν δουλεύει στα Windows) και από 'κει μπορείς να δεις αν υπάρχουν backups.

Δημοσ.

Κατέβασε redsnow και προσπάθησε να κανείς boot λες και ειναι semi-jail broken αυτο το είχα κάνει μια φορά σε ένα 4 και έπαιξε , δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο αλλά έγινε η δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...