Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερουμε οτι το reflow δινει μια μικρη επεκταση ζωης σε γραφικων απο μηνες μεχρι και ενα χρονο αν γινει παρα πολυ καλα, Συνηθως οταν βγαζει artifacts η δεν δειχνει τιποτα. Ερωτηση τωρα. Εχω μια geforce 9800gt χαλασμενη. Συγκεκριμενα μια στο τοσο freezarei το pc και πεταει bsod. Με το reflow φτιαχνεται κατι τετοιο?

Δημοσ.

Δοκιμασε το. Εγω εχω κανει reflow σε πεθαμενη καρτα πριν 3 χρονια και παιζει ακομη μια χαρα. Σε αλλη δε μου εκατσε καλα και τη πεταξα.

Δημοσ.

Δοκιμασε το. Εγω εχω κανει reflow σε πεθαμενη καρτα πριν 3 χρονια και παιζει ακομη μια χαρα. Σε αλλη δε μου εκατσε καλα και τη πεταξα.

οταν λες πεθαμενη απλα ουτε καν να δειχνει? εμενα λειτουργει απλα μου σκαλωνει το pc.

καλημέρα , επειδη αφορα gaming κατασταση θα κρατησει max 6 μηνες με 1 χρονο με thermal pad 

οχι δεν ειναι για gaming για απλη χρηση ειναι.

Δημοσ.

Πώς ξέρεις οτι φταίει η κάρτα? Τα κολλήματα μπορεί να είναι απο οτιδήποτε, hardware ή απο software, drivers, κτλ

Αν ήταν η κάρτα πιστεύω θα είχες και άλλα συμπτώματα με προβλήματα στην εικόνα.

Δημοσ.

Η καρτα ειναι. Στρεσαρα ολοκληρο το pc και λειτουργει ενταξει εδω και 2 χρονια που εβγαλα την καρτα. Την ειχα απο το 9 και ειχε φαει τρελο gaming.

Δημοσ.

Γιατι ομως οχι στον φουρνο? Προσεχω βεβαια τους βαθμους. Δεν θα γινει σωστα εννοεις? Θελω να παρω και υγρο flux, ακουω γινεται καλη δουλεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μ αρέσει που όποτε παρουσιάζει δυσλειτουργία ένα κύκλωμα απεικόνισης αποκλείουν αν οχι όλοι τότε οι περισσότεροι να είναι κάποια απο τις ram ελλατωματική ή κάποιο vrm πάνω στη κάρτα ή κάποιος πυκνωτής .

Κολλάει η κάρτα; Βγάζει γραμμές ; ->reballing-reflow το Gpu χεχεχε ,φούρνο.

Φαντάζομαι πολλές φορές ταμπέλες του τυπου ''Αρτος και υγέια - Επισκευές σε ολοκληρωμένα'' χρυσές δουλειές :-)

Στο φιλαράκο που ρωτά : αδερφούλη ξεχώρισε αν θες να κάνεις δουλειά ή αν θες να κάνεις πείραμα.

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις δουλειά φρόντισε να πληρωνεσαι γι αυτή εφόσον ξέρεις τι κάνεις ή έμαθες δίπλα σε κάποιον που το εξασκεί επαγγελματικά.

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις πείραμα φρόντισε να μην επιβαρύνεις τη υγεία σου ανεπανόρθωτα και να το πραγματοποιήσεις σε ελεγχόμενες συνθήκες.

Καλή συνέχεια

Δημοσ.

Οι πυκνωτές είναι ελεγμενοι και είναι οκ επίσης όπως ανέφερα, όλο το άλλο συστημα είναι εντάξει και όλα τα ντιμακια των Ραμ είναι απροβληματιστα και τεσταρισμενα. Επίσης όχι δεν είναι για δουλεια. Η κάρτα είναι δική μου και είπα είναι για πείραμα για να δω αν όντως ψιλοφτιαξει. Αν ηταν για δουλεια προσωπικά δεν θα το εκανα σε κανένα πελάτη. Θα του έλεγα να πάρει αλλη.

Δημοσ.

Ραμ λέει στην κάρτα. Θα αγνοήσω τον εριστικό σου τόνο φίλε  decentintocerberon.

Αν είναι artifacts 99% είναι κάποια κόλληση. Τα vrm, αν είχαν θέμα θα είχε μαύρη οθόνη ή δεν θα άναβε απο το βραχυκύκλωμα. Επειδή τυχαίνει και ξέρω εισ΄βάθους τον σχεδιασμό τους, αυτό θα γινόταν, όταν καίγονται συμβαίνει βραχυκύκλωμα. Με τις μνήμες πιο πιθανό θα ήταν μαύρες οθόνες όταν υπάρχει προσπέλαση του προβληματικού τσιπ.

Αν την ψήσεις σε φούρνο θα καταστρέψεις τον φούρνο με τους ατμούς μολύβδου και άλλων βαρέων μετάλλων.

Δημοσ.

Οποτε μακρυα απο τον φουρνο. Οχι δεν εχει artifacts η καρτα ουτε εχω μαυρη οθονη. Απλα εκει που την εχω σε χρηση, καποια στιγμη θα μου freezαρει και θα μου πεταξει μπλε οθονη. Την εχω απο 09 την καρτα.

Δημοσ.

Δεν χάνεις πάντως να δοκιμάσεις με το reflow όπως στο είπα. Μόνο 10 λεπτά απο τον χρόνο σου και μισό cent ρεύμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...