skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μου έχουν μπει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου 3-4 αγκαθάκια από αχινό στο αριστερό πόδι. Υπάρχει κάποια αλοιφή που να βοηθάει τον οργανισμό να τα αποβάλλει; Ευχαριστώ.
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Θα ρωτήσω αλλά είπα να πάρω και καμία γνώμη από πραγματικά περιστατικά.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το γιατροσόφι που θυμάμαι απο τα παιδικά μου χρόνια είναι ότι αλείφεις λάδι στην περιοχή, αποστειρώνεις μια βελόνα και βγάζεις τα αγκάθια άμεσα. Εσύ τα έχεις πολύ καιρό οπότε καλύτερα να πας σε κανένα γιατρό να στα βγάλει. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σε ενοχλούν; Αν όχι άστα και απλά θα φύγουν. Αλλιώς ότι ακριβώς είπε ο idomeneas7 από πάνω. 1
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Είναι τόσο μικρά που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα. Ειδικά με κάλτσα και παπούτσι δεν τα καταλαβαίνω καν.
Makeran Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Είναι τόσο μικρά που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα. Ειδικά με κάλτσα και παπούτσι δεν τα καταλαβαίνω καν. Άστα τότε Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 αν δεν σε ενοχλουν τα αφηνεις και θα βγουν μονα τους.αν σε ενοχλουν πρεπει να τα βγαλεις ειτε εσυ ειτε σε γιατρο αναλογως . αν σε ενοχλουν και δεν θες να τα πειραξεις και θες να γλυτωσεις τον πονο εκει που τα εχεις πατησει βαζεις ενα βαμβακι με λαδι για να διατηρησει το ποδι μαλακο ωστε να μην σε ποναει.δοκιμασμενο και αποτελεσματικο. 1
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Απλά είχα διαβάσει σε ένα thread δεκαετίας ότι υπάρχει αλοιφή που τα καταστρέφει και για αυτό έκανα την ερώτηση (δεν ήταν και πολύ σαφές το thread οπότε δεν μπόρεσα να βρω κάτι με το google)
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ο οργανισμός τα απορροφά σιγά σιγά. Πάντως εγώ όταν πάτησα αχινό και ήμουν σε camping απομονωμένα, ένα πράγμα έκανα. Ένα ποτήρι ουίσκι, λίγο στην πληγή και ... τα έβγαλα μόνος μου Φυσικά ο γιατρός θα κάνει καλύτερα δουλειά, και μόνο σε περίπτωση που πονάς. 1
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ο οργανισμός τα απορροφά σιγά σιγά. Πάντως εγώ όταν πάτησα αχινό και ήμουν σε camping απομονωμένα, ένα πράγμα έκανα. Ένα ποτήρι ουίσκι, λίγο στην πληγή και ... τα έβγαλα μόνος μου Φυσικά ο γιατρός θα κάνει καλύτερα δουλειά, και μόνο σε περίπτωση που πονάς. α.αντι για ουισκι παιζει ξυλοκαινη. β.οσο ξερω και διορθωστε με αν κανω λαθος ο οργανισμος δεν τα απορροφα αλλα τα αποβαλει βγαζοντας τα εξω οπως γινεται πολλες φορες με τα σκουλαρικια
thant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παρε μια καρφίτσα και ξεκίνα σιγα σιγα ανασκαφή στο σημειο που σε τσιμπανε μεχρι να τα βρεις... 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 α.αντι για ουισκι παιζει ξυλοκαινη. β.οσο ξερω και διορθωστε με αν κανω λαθος ο οργανισμος δεν τα απορροφα αλλα τα αποβαλει βγαζοντας τα εξω οπως γινεται πολλες φορες με τα σκουλαρικια Επειδή είναι οργανικά έχω ακούσει ότι τα διαλύει. Αλλά πιο πιθανό φυσικά είναι να τα αποβάλει ειδικά αν είναι μεγάλα κομμάτια.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Επειδή είναι οργανικά έχω ακούσει ότι τα διαλύει. Αλλά πιο πιθανό φυσικά είναι να τα αποβάλει ειδικά αν είναι μεγάλα κομμάτια. Εάν τα διάλυε θα 'βγαζε μετά το πόδι 40 κιλά πύον. Θα 'τρεχαν ζουμιά. 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ναι μπορώ να πω, μπάζει απο παντού η λογική μου, my bad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα