Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχουν μπει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου 3-4 αγκαθάκια από αχινό στο αριστερό πόδι.

Υπάρχει κάποια αλοιφή που να βοηθάει τον οργανισμό να τα αποβάλλει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το γιατροσόφι που θυμάμαι απο τα παιδικά μου χρόνια είναι ότι αλείφεις λάδι στην περιοχή, αποστειρώνεις μια βελόνα και βγάζεις τα αγκάθια άμεσα. Εσύ τα έχεις πολύ καιρό οπότε καλύτερα να πας σε κανένα γιατρό να στα βγάλει.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τόσο μικρά που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα.

Ειδικά με κάλτσα και παπούτσι δεν τα καταλαβαίνω καν.

Δημοσ.

Είναι τόσο μικρά που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα.

Ειδικά με κάλτσα και παπούτσι δεν τα καταλαβαίνω καν.

Άστα τότε

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

Δημοσ.

αν δεν σε ενοχλουν τα αφηνεις και θα βγουν μονα τους.αν σε ενοχλουν πρεπει να τα βγαλεις ειτε εσυ ειτε σε γιατρο αναλογως .

αν σε ενοχλουν και δεν θες να τα πειραξεις και θες να γλυτωσεις τον πονο εκει που τα εχεις πατησει βαζεις ενα βαμβακι με λαδι για να διατηρησει το ποδι μαλακο ωστε να μην σε ποναει.δοκιμασμενο και αποτελεσματικο.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά είχα διαβάσει σε ένα thread δεκαετίας ότι υπάρχει αλοιφή που τα καταστρέφει και για αυτό έκανα την ερώτηση (δεν ήταν και πολύ σαφές το thread οπότε δεν μπόρεσα να βρω κάτι με το google)

Δημοσ.

Ο οργανισμός τα απορροφά σιγά σιγά. Πάντως εγώ όταν πάτησα αχινό και ήμουν σε camping απομονωμένα, ένα πράγμα έκανα.

Ένα ποτήρι ουίσκι, λίγο στην πληγή και ...

latest?cb=20140607111546

τα έβγαλα μόνος μου :P

Φυσικά ο γιατρός θα κάνει καλύτερα δουλειά, και μόνο σε περίπτωση που πονάς.

• Like 1
Δημοσ.

Ο οργανισμός τα απορροφά σιγά σιγά. Πάντως εγώ όταν πάτησα αχινό και ήμουν σε camping απομονωμένα, ένα πράγμα έκανα.

Ένα ποτήρι ουίσκι, λίγο στην πληγή και ...

latest?cb=20140607111546

τα έβγαλα μόνος μου :P

Φυσικά ο γιατρός θα κάνει καλύτερα δουλειά, και μόνο σε περίπτωση που πονάς.

α.αντι για ουισκι παιζει ξυλοκαινη.

β.οσο ξερω και διορθωστε με αν κανω λαθος ο οργανισμος δεν τα απορροφα αλλα τα αποβαλει βγαζοντας τα εξω οπως γινεται πολλες φορες με τα σκουλαρικια

Δημοσ.

Παρε μια καρφίτσα και ξεκίνα σιγα σιγα ανασκαφή στο σημειο που σε τσιμπανε μεχρι να τα βρεις...

• Like 1
Δημοσ.

α.αντι για ουισκι παιζει ξυλοκαινη.

β.οσο ξερω και διορθωστε με αν κανω λαθος ο οργανισμος δεν τα απορροφα αλλα τα αποβαλει βγαζοντας τα εξω οπως γινεται πολλες φορες με τα σκουλαρικια

Επειδή είναι οργανικά έχω ακούσει ότι τα διαλύει. Αλλά πιο πιθανό φυσικά είναι να τα αποβάλει ειδικά αν είναι μεγάλα κομμάτια.

Δημοσ.

Επειδή είναι οργανικά έχω ακούσει ότι τα διαλύει. Αλλά πιο πιθανό φυσικά είναι να τα αποβάλει ειδικά αν είναι μεγάλα κομμάτια.

Εάν τα διάλυε θα 'βγαζε μετά το πόδι 40 κιλά πύον. :P Θα 'τρεχαν ζουμιά. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...