Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ βρε Ελενιτσα

post-282658-0-37285100-1467365965_thumb.jpg

• Like 15
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο ένας ο "νόμος" που γράφουν στο τρομερό ποστ περί προστασίας των δεδομένων, έχει να κάνει με γενοκτονίες πολέμων. :P

Δημοσ.

Δηλώνω υπεύθυνα, ότι επιτρέπω στο Facebook να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μου στον ημερήσιο ή εβδομαδιαίο τύπο, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να τις κάνει στάμπες σε μπλουζάκια ή αφίσες για τα παιδικά δωμάτια, να τις παραχωρήσει στο Ελληνικό Κράτος για να εκδοθούν σε γραμματόσημα ή να τυπωθούν ως υδατογραφήματα στις σελίδες των ελληνικών διαβατηρίων ή και στην Ε.Ε. για να περιληφθούν στις επόμενες εκδόσεις χαρτονομισμάτων του ευρώ. Τα δε κείμενα μου επιτρέπω να αναδημοσιευτούν, να περιληφθούν σε ανθολογίες, σε γνωμολόγια, σε βιβλιαράκια που θα διανέμονται ως προσφορές από εφημερίδες προκειμένου ο κόσμος να έρθει σε επαφή με τις βαθυστόχαστες σοφίες μου, σε σχολικά βιβλία, σε πανεπιστημιακά συγγράμματα (από όπου θα μου δοθεί και η έδρα άνευ διδακτορικού) ή να σταλούν στην Σουηδική Ακαδημία ως ελληνική πρόταση για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας. Για όσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες δεν επιθυμώ τα παραπάνω απλά ΔΕΝ τις δημοσιεύω στο Facebook!!!!

B)

απο εδώ: https://www.facebook.com/basanizomai/posts/1530207650357001

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι αυτο το κειμενο (οπως και πολλα βεβαια) κυκλοφορει απο τον Ιουλιο του '13, τα ιδια ατομα που θυμαμαι το ειχαν ανεβασει και παλιοτερα στον τοιχο τους, τα ιδια και τωρα. Εκτος απο βλακεια κυκλοφορει και πολυ Αλσχαιμερ εκει εξω...

Ας ειναι καλα το ellinikahoaxes που που τα εχει οργανωμενα.

http://ellinikahoaxes.gr/2014/11/28/facebook-privacy/

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα με χαλασε πολυ η μεταφορα μυνηματων στο υποχρεωτικο κατευασμα του messeger.

Αν ειναι να εχω ενα σωρο εφαρμογες στο κινητο για να εχω facebook, λυπαμαι ..

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα με χαλασε πολυ η μεταφορα μυνηματων στο υποχρεωτικο κατευασμα του messeger.

Αν ειναι να εχω ενα σωρο εφαρμογες στο κινητο για να εχω facebook, λυπαμαι ..

Η λυση είναι μία.. FB Lite

Μεχρι και στον browser εβαλαν υποχρεωτικό το download του messenger

Δημοσ.

Και να βγαζατε και καμια γκομενα να πεις οτι αξιζει τον κοπο να δεχτω οτι μου πασαρει με τσαμπουκα το facebook, αλλα απο οτι εχω καταλαβει με likes και καμια φωτογραφια απο κοπελιτσες που μπορει να ειναι και ψευτικες ξημεροβραδιαζεσται.

Δημοσ.

Η λυση είναι μία.. FB Lite

Μεχρι και στον browser εβαλαν υποχρεωτικό το download του messenger

Δεν έχω ούτε την εφαρμογή ούτε το messenger.

Όντως το έκαναν υποχρεωτικό. Έμπαινα με τον dolphin και με πετούσε συνέχεια στο play store. Με τον Firefox όμως δεν το κάνει.

Δημοσ.

Χα χαχα!!!

Προσοχή

Μόλις μας ειδοποίησαν ότι κυκλοφορεί ένα πράσινο Audi με Αλβανούς στην Αγία Βαρβάρα και κλέβει παιδιά. Κοινοποιήστε το όλοι παντού να μη μας κλέψουνε τα παιδιά μας και πρέπει να κάνουμε άλλα μετά. Δεν είναι αστείο. Επίσης κυκλοφορεί ένα φτιαγμένο Lada με Πακιστανούς και κλέβει σουβλατζίδικα, κυρίως κοτόγυρο, κι ένα CB1300 και παίζει κωλιές. Κοινοποιήστε το όλοι παντού μπας και προλάβουμε το κακό.

Επίσης οι χάκερ, οι κακοί, βρήκαν καινούριο κόλπο για να μας ταλαιπωρήσουν αυτή τη βδομάδα. Μπαίνουν στο προφίλ σας, παίρνουν ότι φωτογραφία έχετε με ριγέ σώβρακο και στη θέση σας βάζουν τον Ομπάμα. Η CIA ταυτοποιώντας τη φωτογραφία από το σώβρακο σας συλλαμβάνει με αποτέλεσμα οι χάκερ μετά να έχουν όλους τους φίλους σας – που μέχρι τώρα σας γνώριζαν απ’ το σώβρακο και μπερδεύονται. Έτσι βγαίνουν αυτοί με τους φίλους σας, περνάνε καλά και λένε αστεία, πηδάνε τη γυναίκα σας, σας τρώνε το χτεσινό κοτόπουλο που είχε μείνει κι εσείς σαπίζετε σε μεξικάνικη φυλακή. Κοινοποιήστε το άμεσα για να μην κινδυνεύετε.

Επίσης η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Καλλιθέας και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1450 φωτογραφίες σας, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες. Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.

Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δίνουμε 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Καλλιθέας και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν.

Εναλλακτικά μπορείτε ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο. Κλικ κάνουν τα ποντίκια στους λαβύρινθους. Οι άνθρωποι σκέφτονται, ή τουλάχιστον έτσι κάνανε παλιά,πριν ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΟΥΝ στο επιπεδο καθυστερημενης αγελάδας και αρχισουν ν' ανεβάζουν οτι βρουν μπροστα τους, τώρα δεν ξέρω.

post-68421-0-22000300-1467397456_thumb.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...