kefalonia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γεια σας, έχει η σύζυγος ένα netbook acer aspire 1410-742g16n και το πρόβλημα που έχει είναι το εξής: κάποια στιγμή είπε πως το παιδί πάτησε πολλά πλήκτρα μαζί και άλλαξε η ανάλυση της οθόνης. Προσπάθησα να διορθώσω την ανάλυση από τις ανάλογες ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Το περίεργο είναι ότι το κάνει πριν ακόμα μπει στα windows7, την ώρα που το ανάβεις και βγάζει το λογότυπο της acer, αυτό ίσα ίσα που φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης και φυσικά τεράστιο. Τί να κάνω; να προχωρήσω σε backup και format; Θα διορθωθεί το πρόβλημα; Να κοιτάξω άλλη ρύθμιση να αποφύγω το format; Ακόμα και τα bios τα δείχνει τεράστια. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 εγω ετσι οπως το περιγραφεις θα ανοιγα το λαπτοπ να ξεκουμπωσω και να κουμπωσω ξανα την καλωδιοταινια του netbook διοτι εφοσον το προβλημα υπαρχει και προ λειτουργικου συστηματος, δεν προκειται να διορθωθει με φορματ.
kefalonia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 το σκέφτηκα αυτό φίλε αλλά έλεγα να αποφύγω το σφάξιμο, αν όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο, αναγκαστικά θα το κάνω, ευχαριστώ πάντως
kefalonia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 καλωδιοταινια βγηκε, μπηκε, τιποτε ομως, το προβλημα παραμενει
kefalonia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 το δοκιμασα πρωτα απ'ολα, ξεχασα να το αναφερω στο post δειχνει κανονικα
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 στο bios κανονικά(νομίζω) έπρεπε να τα δείχνει κανονικά..κατέβασε το ddu -εγκατάσταση & θα μπεί σε safe mode,θα κάνει τα "δικά" του και θα επαννεκινήσει κανονικά μετά. κάνε αυτό και πές μας
kefalonia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 η αρχικη μου απορια ηταν οτι το εκανε και στο bios. Τελος παντων μετα απο πολυ ωρα, εγκατασταση, επανεκινηση κλπ τιποτα, το ιδιο κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα