Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

Αν και τρολο θρεντ, φαινεται και απο το ονομα, υπηρχε η αναλογη ταμπελα οτι ειναι παραλια γυμνιστων? Αν οχι, εσυ ησουν ο λαθος.

Δημοσ.

Τους πλακωνα στις μαπες άνετα τους καραγκιοζηδες,που θα μου πούνε να φύγω.

τι σύμπτωση εγω θα πλάκωνα στις μάπες τους καραγκιοζηδες που κάνουν μπάνιο γυμνοί σε παραλία μη γυμνιστών και μου χαλάνε την αισθητική.

• Like 2
Δημοσ.

τι σύμπτωση εγω θα πλάκωνα στις μάπες τους καραγκιοζηδες που κάνουν μπάνιο γυμνοί σε παραλία μη γυμνιστών και μου χαλάνε την αισθητική.

Big boss σε τρολο-θρεντ έτσι απανταω εγώ ;)

• Like 1
Δημοσ.

.Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο.

Ουτε ενα συρτακι δηλαδη ? Ερασιτεχνισμοι που δικαιως προκαλουν το κοινο αισθημα  :P

Δημοσ.

Αν ειχα παει με τα παιδια(αγορια) και ερχοταν μια γυναικα γυμνη, δεν θα ελεγα τιποτα να βλεπουν να μαθαινουν.Αν ηταν αντρας θα ειχε οξυ προβλημα, οσο αν ηταν τιποτα gay ζευγαρι θα ειχαν φυγει εν ριπη οφθαλμου.

Δημοσ.

Διακοπές κερκυρα,15 χρόνων τότε με τον πατέρα μου μέσα στην θάλλασα ήταν δύο ιταλιδες κάπου 20 χρόνων χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό δίπλα μας και χοροπηδουσαν,δεν ΜΑΣ χάλασε.

• Like 6
Δημοσ.

'Εχει σημασια και πόσο προκλητικοί είναι οι τσίτσιδοι, αν κάθονται ήσυχα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Πιό προσβλητικοί είναι στην αισθητική μου οι μπαρμπάδες με την κοιλάρα που κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα εκτός παραλίας. Αν βέβαια οι ξεβράκωτοι χοροπηδάνε, τρέχουν και φωνάζουν "δείτε με", εκεί με ενοχλεί.

Δημοσ.

Αν ειχα παει με τα παιδια(αγορια) και ερχοταν μια γυναικα γυμνη, δεν θα ελεγα τιποτα να βλεπουν να μαθαινουν.Αν ηταν αντρας θα ειχε οξυ προβλημα, οσο αν ηταν τιποτα gay ζευγαρι θα ειχαν φυγει εν ριπη οφθαλμου.

Καταλαβαίνω ξεκάθαρα ποιο είναι το οξύ πρόβλημα...

• Like 3
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ξεκάθαρα ποιο είναι το οξύ πρόβλημα...

Και εγω προσπαθω να καταλαβω τι σε ενοχλησε περισσοτερο απο τις δυο περιπτωσεις που εγραψα...

Δημοσ.

Ο γυμνισμος είναι μια χαρά εκεί που επιτρέπεται.

Το κατουρημα και η απλησια ειναι θέμα, έχει να κάνει ο άλλος μπάνιο κανα μήνα κι έρχεται να κάνει στη θάλασσα, βουταει κ βλεπεις την κηλιδα λαδιού να εξαπλώνεται

Δημοσ.

Είναι μια χαρά αν έχεις άπλα και ηρεμία. Τώρα αν μέσα στον πανικό και την πολυκοσμία έχεις και την αρχιδοσακούλα του άλλου σε απόσταση αναπνοής είναι μαλακία.

Δημοσ.

Τί γίνεται έχω γεράσει και δεν αφουγκράζομαι την νέα γενιά; είναι νέα τάση/μόδα να θέλουν να σκάνε γυμνοί στις παραλίες είναι κάνα κίνημα με χαςταγκσ απο πίσω που θέλουν να μιμηθούν; τι συμβαίνει; 

Μέχρι εκεί φτάνει η επανάσταση! :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...