overpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 [...] Αν και τρολο θρεντ, φαινεται και απο το ονομα, υπηρχε η αναλογη ταμπελα οτι ειναι παραλια γυμνιστων? Αν οχι, εσυ ησουν ο λαθος.
Big Boss Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τους πλακωνα στις μαπες άνετα τους καραγκιοζηδες,που θα μου πούνε να φύγω. τι σύμπτωση εγω θα πλάκωνα στις μάπες τους καραγκιοζηδες που κάνουν μπάνιο γυμνοί σε παραλία μη γυμνιστών και μου χαλάνε την αισθητική. 2
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μα γιατι δε σ αρεσει να βλεπεις εσυ και τα παιδια σου το λουτσο και το νινι του καθενος?
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 τι σύμπτωση εγω θα πλάκωνα στις μάπες τους καραγκιοζηδες που κάνουν μπάνιο γυμνοί σε παραλία μη γυμνιστών και μου χαλάνε την αισθητική. Big boss σε τρολο-θρεντ έτσι απανταω εγώ 1
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 .Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο. Ουτε ενα συρτακι δηλαδη ? Ερασιτεχνισμοι που δικαιως προκαλουν το κοινο αισθημα
ScorpioX777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 τι σύμπτωση εγω θα πλάκωνα στις μάπες τους καραγκιοζηδες που κάνουν μπάνιο γυμνοί σε παραλία μη γυμνιστών και μου χαλάνε την αισθητική. Αν ειχα παει με τα παιδια(αγορια) και ερχοταν μια γυναικα γυμνη, δεν θα ελεγα τιποτα να βλεπουν να μαθαινουν.Αν ηταν αντρας θα ειχε οξυ προβλημα, οσο αν ηταν τιποτα gay ζευγαρι θα ειχαν φυγει εν ριπη οφθαλμου.
DYEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Διακοπές κερκυρα,15 χρόνων τότε με τον πατέρα μου μέσα στην θάλλασα ήταν δύο ιταλιδες κάπου 20 χρόνων χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό δίπλα μας και χοροπηδουσαν,δεν ΜΑΣ χάλασε. 6
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 'Εχει σημασια και πόσο προκλητικοί είναι οι τσίτσιδοι, αν κάθονται ήσυχα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Πιό προσβλητικοί είναι στην αισθητική μου οι μπαρμπάδες με την κοιλάρα που κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα εκτός παραλίας. Αν βέβαια οι ξεβράκωτοι χοροπηδάνε, τρέχουν και φωνάζουν "δείτε με", εκεί με ενοχλεί.
defacer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αν ειχα παει με τα παιδια(αγορια) και ερχοταν μια γυναικα γυμνη, δεν θα ελεγα τιποτα να βλεπουν να μαθαινουν.Αν ηταν αντρας θα ειχε οξυ προβλημα, οσο αν ηταν τιποτα gay ζευγαρι θα ειχαν φυγει εν ριπη οφθαλμου. Καταλαβαίνω ξεκάθαρα ποιο είναι το οξύ πρόβλημα... 3
ScorpioX777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καταλαβαίνω ξεκάθαρα ποιο είναι το οξύ πρόβλημα... Και εγω προσπαθω να καταλαβω τι σε ενοχλησε περισσοτερο απο τις δυο περιπτωσεις που εγραψα...
gnsX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είναι προοδευτικος κ τέτοια, δε πειράζει να έρθει ντυμενος σεηλορμουν κι αυτά 1
Lee80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Που κατουρανε μες την θαλασσα δεν ενοχλησε κανεναν; ο γυμνισμος μια χαρα ειναι
gnsX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ο γυμνισμος είναι μια χαρά εκεί που επιτρέπεται. Το κατουρημα και η απλησια ειναι θέμα, έχει να κάνει ο άλλος μπάνιο κανα μήνα κι έρχεται να κάνει στη θάλασσα, βουταει κ βλεπεις την κηλιδα λαδιού να εξαπλώνεται
totem_lost Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είναι μια χαρά αν έχεις άπλα και ηρεμία. Τώρα αν μέσα στον πανικό και την πολυκοσμία έχεις και την αρχιδοσακούλα του άλλου σε απόσταση αναπνοής είναι μαλακία.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τί γίνεται έχω γεράσει και δεν αφουγκράζομαι την νέα γενιά; είναι νέα τάση/μόδα να θέλουν να σκάνε γυμνοί στις παραλίες είναι κάνα κίνημα με χαςταγκσ απο πίσω που θέλουν να μιμηθούν; τι συμβαίνει; Μέχρι εκεί φτάνει η επανάσταση! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις