Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χουι του defacer ειναι να αναλύει τα πάντα!

Καμια φορά απλα ακολουθεις τους κανονες. Και ο κανονας ειναι οτι σε μια παραλια που έχει θεσπιστει οτι δεν θα κυκλοφορεις γυμνος τοτε δεν κυκλοφορεις γυμνος. Για γυναικες / αντρες εμενα πχ δεν θα με πειραζε να δω τοπλεσ αλλα αν πειραζει τον διπλανο και παρει τηλεφωνο το Λιμενικο να ερθει για συστάσεις τοτε θα έχει δικιο.

Και δεν ειμαι καθολου συντηρητικος σε αυτα !

• Like 2
Δημοσ.

Καμια φορά απλα ακολουθεις τους κανονες.

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Κατι που προκαλει αποτροπιασμο , προσβαλει βαναυσα το κοινωνικο αισθημα και τα σχετικα αν εφαρμοστει επισημα απο την πολιτεια γινεται αποδεκτο.Προφανως θα υπαρχει νομοθεσια για τον γυμνισμο, διαφοροποιησεις γυμνιστες -ηδονιστες (στην μαπα..) .Πιθανοτατα να υπαρχει προβλεψη και νομοθεσια σε μερικα κρατη για οικογενειακο γυμνισμο.Παντως για τους γυμνιστες ειναι τροπος ζωης και ετσι οποτε δεν σοκαρονται με τον ιδιο τροπο.

H ιδια γενικολογη παρατηρηση ισχυει και για την ευθανασια που ανοιχτηκε στο αλλο θεμα.

Και ενα χαλαρο παραδειγμα.Αν καποιος κατεβασει κατι επικρατει μια απιστευτη ψευτοηθικολογια (αλλο η νομοθεσια , για το ηθικο μιλαμε..).Αν το κρατος εφτιαχνε δανειστικες ταινιοθηκες, οπως εχει βιβλιοθηκες, τοτε πλεον θα ηταν γαματο, κουλ ,πρωτοποριακο , κοινως θα τα εσπαγε.Και να μην αρεσε θα γινοταν απλως σεβαστο.

Δεν το αναλυω παραπανω γιατι  αρχισε η ματσαρα και οι Γερμανοι θα τα φανε στην μαπα τα γκολακια  :-D

Δημοσ.

Επίσης μιας και αναφέρθηκε προηγουμένως. Γνωρίζει κανείς τι λέει ο νόμος για τα κατοικίδια στις παραλίες ή και μέσα στο νέρο;

Δημοσ.

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Κατι που προκαλει αποτροπιασμο , προσβαλει βαναυσα το κοινωνικο αισθημα και τα σχετικα αν εφαρμοστει επισημα απο την πολιτεια γινεται αποδεκτο.Προφανως θα υπαρχει νομοθεσια για τον γυμνισμο, διαφοροποιησεις γυμνιστες -ηδονιστες (στην μαπα..) .Πιθανοτατα να υπαρχει προβλεψη και νομοθεσια σε μερικα κρατη για οικογενειακο γυμνισμο.Παντως για τους γυμνιστες ειναι τροπος ζωης και ετσι οποτε δεν σοκαρονται με τον ιδιο τροπο.

H ιδια γενικολογη παρατρηρηση ισχυει και για την ευθανασια που ανοιχτηκε στο αλλο θεμα.

Και ενα χαλαρο παραδειγμα.Αν καποιος κατεβασει κατι επικρατει μια απιστευτη ψευτοηθικολογια (αλλο η νομοθεσια , για το ηθικο μιλαμε..).Αν το κρατος εφτιαχνε δανειστικες ταινιοθηκες, οπως εχει βιβλιοθηκες, τοτε πλεον θα ηταν γαματο, κουλ ,πρωτοποριακο , κοινως θα τα εσπαγε.Και να μην αρεσε θα γινοταν απλως σεβαστο.

Μπορει κάτι να μην σε εκφραζει αλλα εφοσον ειναι νομος πρεπει να τον ακολουθησεις. Αλλιως μιλάς σε αυτο το σάιτ και αλλιως θα μιλουσες πχ στο μπου.κομ ετσι και στις παραλιες σε άλλες μπορεις να κυκλοφορεις γυμνος ενω σε άλλες οχι. Τι επιχειρημα να χρειαζεται σε αυτο δηλαδη? :cry:  Αυτο ειναι και τέρμα.

Δημοσ.

Λες λες λες και απο ουσία μηδέν, σε ρωτησα αν θα σε ενοχλούσε η θεα της μαλαπερδας δίπλα στο προσωπάκι της κόρης σου σήμερα που ειναι μικρή και μου απαντας τι θα ήθελες όταν θα μεγαλώσει, τρεις λαλουν και δυο χορεύουν δηλαδη, επίσης να σου πω πως αν μεγαλώσει με πούτσες διπλα απο το προσωπάκι της για να μην έχει κόμπλεξ , συγνώμη αλλα νομίζω πως όταν μεγαλώσει θα έχεις εσυ πολλά κομπλεξ γι αυτην ...

Φαντάσου το είπα και σε μία μόνο πρόταση για να μη δυσκολευτεί κανείς, αλλά πάλι κάπως κατάφερες να δυσκολευτείς. Σόρι, αν δε μπορείς να διαβάσεις ελληνικά δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Φιλική συμβουλή, αν κάποια στιγμή κάνεις παιδιά, φρόντισε πρώτα να σκεφτείς πώς θα γίνει να μην αντιγράψεις τα δικά σου shortcomings πάνω τους.

Λυπάμαι που εγώ θα σε στεναχωρήσω , αλλά ο καραγκιόζης και το ρεντίκολο για ακομη μια φορα εισαι εσύ.

Ναι αγορίνα μου. Σκύβω το κεφάλι στα επιχειρήματά σου.

Το χουι του defacer ειναι να αναλύει τα πάντα!

Καμια φορά απλα ακολουθεις τους κανονες. Και ο κανονας ειναι οτι σε μια παραλια που έχει θεσπιστει οτι δεν θα κυκλοφορεις γυμνος τοτε δεν κυκλοφορεις γυμνος. Για γυναικες / αντρες εμενα πχ δεν θα με πειραζε να δω τοπλεσ αλλα αν πειραζει τον διπλανο και παρει τηλεφωνο το Λιμενικο να ερθει για συστάσεις τοτε θα έχει δικιο.

Και δεν ειμαι καθολου συντηρητικος σε αυτα !

Δεν ξέρω αν πρόσεξες παραπάνω που έγραψα "εννοείται παραλίες γυμνιστών κλπ μη λέμε τα αυτονόητα έτσι;"

Να μη λέμε λοιπόν τα αυτονόητα.

Defacer είσαι δικηγόρος;

Καμία σχέση.

Δημοσ.

Και η παραλία τι διαφορά έχει απο την δουλειά;

και τα δύο ειναι απλά γεωγραφικές συντεταγμένες τόποι πάνω στον χάρτη...

Στην δουλειά σου πας γυμνός εσύ;

Η παραλία έχει τη διαφορά από τη δουλειά πως το dress code που θεωρείται επιτρεπτό δεν είναι το ίδιο. Φαντάζομαι δεν ήταν δύσκολο να το σκεφτείς μόνος σου, αλλά αν κρίνω από την επόμενη ερώτηση ίσως ζητάω πολλά.

Επίσης φαντάζομαι θα μείνεις έκπληκτος αν πω ότι γυμνισμό προσωπικά κάνω μόνο κατ' εξαίρεση έτσι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φαντάσου το είπα και σε μία μόνο πρόταση για να μη δυσκολευτεί κανείς, αλλά πάλι κάπως κατάφερες να δυσκολευτείς. Σόρι, αν δε μπορείς να διαβάσεις ελληνικά δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες παραπάνω που έγραψα "εννοείται παραλίες γυμνιστών κλπ μη λέμε τα αυτονόητα έτσι;"

Καμία σχέση.

Φιλε θεωρώ πώς είσαι ανοικτός στα επιχειρήματα ακόμη και εναντίον σου κρίνοντας από τα λεγόμενα σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω για θέματα μικρής σημασίας (για γυμνιστές λόγου χάρη) να κάνεις τόσο μεγάλη και άχρηστη ανάλυση. Είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ που κανένας δεν σε ξέρει προσωπικά. Γράφουμε όλοι εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Εσύ κάθεσαι πετάς και τις "μεγάλες" λέξεις για να αναλύσεις τι; Τους γυμνιστές. Δεν ξέρω τι κάνεις στην ζωή σου (από επάγγελμα εννοώ) και εδώ που τα λέμε δεν με νοιάζει. Από την στιγμή που λες ότι δεν είσαι δικηγόρος, γιατί να προσπαθείς να γίνεις σε ένα φόρουμ που κανένας δεν σε ξέρει προσωπικά και κανένας δεν νοιάζεται;

Μην κάνεις μεγάλη ανάλυση σε παρακαλώ. Δεν έχω τόση αντοχή σήμερα. Θέλω να μου απαντήσεις απευθείας. Ούτε τι θες αύριο, ούτε τι ήθελες χθες.

Edit: Τα σχόλια τα κάνω αυστηρά και μόνο εποικοδομητικά. Δεν έχω κάτι μαζί σου.

Δημοσ.

Φιλική συμβουλή, αν κάποια στιγμή κάνεις παιδιά, φρόντισε πρώτα να σκεφτείς πώς θα γίνει να μην αντιγράψεις τα δικά σου shortcomings πάνω τους.

Καμία σχέση.

Βρε μπαγάσα που δεν θέλεις με τίποτα να δεχτείς ότι έχεις γίνει ρεντίκολο, για ποιους γυμνιστές και για ποια αυτονόητα μιλάς τώρα?

Για παραλία γυμνιστών μίλησα εγώ όταν είπα ότι είμαι δίπλα σε μαμάδες και μικρά παιδιά και αν τρέχει τίποτα να τον πετάξω έξω και πετάχτηκες εσύ σαν την ΤσουΤσου να πεις τα δικά σου??

Υπάρχουν τα μηνύματα μια σελίδα πίσω είναι, τα ασυμμάζευτα πας να μαζέψεις, γίνεται?

Σε παραλία γυμνιστών τι να ζητήσουμε, τα αυτονόητα ότι κάνει ο καθένας ότι γουστάρει?? 1+1=2 φάση ε?

Ακόμα μια φορά ρεντίκολο με επιχειρήματα λοιπόν, πως σου φάνηκε??

Επίσης δεν φταίω εγώ, τα ελληνικά σου και ο τρόπος που εκφράζεσαι έχουν μεγάλο θέμα..

Φιλική συμβουλή, δεν ήξερα ότι είσαι γκει, μην κατηγορείς όμως αυτούς που έχουν την χειρότερη γνώμη για τους γκει μπαμπάδες εσύ φταις γι αυτό και η συμπεριφορά σου ..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε θεωρώ πώς είσαι ανοικτός στα επιχειρήματα ακόμη και εναντίον σου κρίνοντας από τα λεγόμενα σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω για θέματα μικρής σημασίας (για γυμνιστές λόγου χάρη) να κάνεις τόσο μεγάλη και άχρηστη ανάλυση. Είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ που κανένας δεν σε ξέρει προσωπικά. Γράφουμε όλοι εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Εσύ κάθεσαι πετάς και τις "μεγάλες" λέξεις για να αναλύσεις τι; Τους γυμνιστές. Δεν ξέρω τι κάνεις στην ζωή σου (από επάγγελμα εννοώ) και εδώ που τα λέμε δεν με νοιάζει. Από την στιγμή που λες ότι δεν είσαι δικηγόρος, γιατί να προσπαθείς να γίνεις σε ένα φόρουμ που κανένας δεν σε ξέρει προσωπικά και κανένας δεν νοιάζεται;

Μην κάνεις μεγάλη ανάλυση σε παρακαλώ. Δεν έχω τόση αντοχή σήμερα. Θέλω να μου απαντήσεις απευθείας. Ούτε τι θες αύριο, ούτε τι ήθελες χθες.

Edit: Τα σχόλια τα κάνω αυστηρά και μόνο εποικοδομητικά. Δεν έχω κάτι μαζί σου.

Γιατί μου αρέσει να αναλύω ζητήματα όπως στον άλλο αρέσει να αναλύει την εντεκάδα του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει σημασία αν είναι "ασήμαντα". Αν δε μπορεί κανείς να αναλύσει σωστά το ασήμαντο τι πιστεύεις ότι θα γίνει στο σημαντικό;

Βρε μπαγάσα που δεν θέλεις να δεχτείς ότι έχεις γίνει ρεντίκολο ποιους γυμνιστές και πια αυτονόητα λες?

Για παραλία γυμνιστών μίλησα εγώ όταν είπα ότι είμαι δίπλα σε μαμάδες και μικρά παιδιά και αν τρέχει τίποτα να τον πετάξω έξω και πετάχτηκες σαν την ΤσουΤσου να πεις τα δικά σου??

Υπάρχουν τα μηνύματα μια σελίδα πίσω τα ασυμμάζευτα πας να μαζέψεις?

Σε παραλία γυμνιστών τι να ζητήσουμε, τα αυτονόητα ότι κάνει ο καθένας ότι γουστάρει??

Ακόμα μια φορά ρεντίκολο με επιχειρήματα λοιπόν, πως σου φάνηκε??

Φιλική συμβουλή, δεν ήξερα ότι είσαι γκει μην κατηγορείς αυτούς που έχουν την χειρότερη γνώμη για τους γκει μπαμπάδες εσύ φταις γι αυτό και η συμπεριφορά σου ..

Δε μπορεί να είσαι τόσο τούβλο, μπορεί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί μου αρέσει να αναλύω ζητήματα όπως στον άλλο αρέσει να αναλύει την εντεκάδα του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει σημασία αν είναι "ασήμαντα". Αν δε μπορεί κανείς να αναλύσει σωστά το ασήμαντο τι πιστεύεις ότι θα γίνει στο σημαντικό;

Δε μπορεί να είσαι τόσο τούβλο, μπορεί;

Με κάλυψες.

:mellow: :mellow: :mellow:

Edit: No you didn't, αλλά θέλω να καθίσω να δω μέχρι που θα φτάσεις με επιχειρήματα. Γιατί για να φτάνεις στο "τούβλο" σημαίνει ότι πολύ στην γωνία είσαι. Χμμμ....

Δημοσ.

Το dress code δεν είναι παρα μια άλλη ανθρώπινη σύμβαση όπως είναι ότι άλλο κώλος άλλο βυζί άλλο μουνί ετσι άλλο business casual και άλλo beach-ware...

Άρα βάζεις δύο μέτρα δυο σταθμά να το κενό στην λογική σου ενώ καταρρίπτεις το ένα ως λάθος που προκύπτει απο την κατεστημένη σύμβαση (ότι το στήθος δεν έχει διαφορά απο την μαλαπέρδα γιατι όλα ειναι σημεία του σώματος που τα δείχνουμε) ενώ αποδέχεσαι μια άλλη κατεστημένη σύμβαση για να επιχειρηματολογήσεις εναντίων της απο πάνω λογικής. 

Είναι λούπα με άλλα λόγια αυτό. 

Το dress code εκτός από ανθρώπινη σύμβαση είναι και η απάντηση στην ερώτηση που μου έκανες. Αν ήθελες άλλη απάντηση, ας έκανες άλλη ερώτηση.

Βάζω δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Υπάρχει κάποιος εδώ που πάει στην εκκλησία με τα αθλητικά ή στη βάφτιση με μαγιό; Όχι; Άρα βάζετε όλοι δυο μέτρα και δυο σταθμά, και γω μαζί σας.

Εις άτοπον απαγωγή αν έχεις ακουστά. Lolage.

Δημοσ.

Αναλύσεις επί αναλύσεων, προσωπικά κολλήματα, φλυαρία και άγνοια...τι στην ευχή συζητάτε ρε παλικάρια; Πιο απλό δε γίνεται:

Το να είσαι γυμνός στη Χ τυχαία παραλία (όπως και σε μια ...πλατεία, επίσης) , απαγορεύεται από το νόμο. Το να είσαι γυμνός σε παραλία γυμνιστών (εφόσον από το νόμο κάποιες έχουν οριστεί ως τέτοιες) , επιτρέπεται.

Παρατηρήσεις:

1) Στις παραλίες γυμνιστών, σαφώς και υπάρχουν παιδάκια: Αυτά των γυμνιστών γονιών. Τα παίρνουν μαζί τους για μπάνιο, ξέρετε...δεν τα αφήνουν σε baby sitter.

2) Υποκειμενικό μεν, αλλά, το πόσο γελοίο μού φαίνεται να ενοχλείται ...επιλεκτικά κάποιος - από τη στιγμή που ούτως ή άλλως κάποιο άτομο αποφασίσει να τα πετάξει σε παραλία μη γυμνιστών - όχι από την παράβαση, αλλά από το αν ο παραβάτης είναι άντρας ή γυναίκα, δεν περιγράφεται...

(...χαλβαδιάζω το νινάκι τής κιουρίας - και κάνω και τα σχολιάκια μου στην παρέα... - αλλά το τσουτσούνι είναι αιτία παρεξήγησης!)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...