Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη δημόσια αιδώ την ορίζει κάπου;

Δεν είμαι νομικός αλλά θεωρώ η επίδειξη γεννητικών οργάνων και ίσως το στήθος των γυναικών.

Δημοσ.

νομίζω κάπου μπερδευτηκατε και οι δύο (@defacer && @maus)

Ο μαους κοροϊδεύει την λογική να κάνεις γυμνισμό σε παραλία που απαγορεύεται και ο defacer κατάλαβε ότι μιλάει για παραλία γυμνιστών. Μετά επειδή μιλαγατε σε διαφορετική βάση απλά λέγατε αντίθετα πράγματα ενώ στην ουσία συμφωνείτε.

Για την ακρίβεια  ο μαους ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καμια λογική να πας και να πετάξεις την τσουτσου σου έξω δίπλα στις οικογένειες που παίζουν με τα μωράκια τους στις παραλίες, και απο την αλλη ο αλλος  μια χαρα κατάλαβε οτι δεν μιλάμε για παραλια γυμνιστών (οκ τι να λεμε, αν γυμνιστές σε παραλίες γυμνιστών ειναι σωστό να είναι γυμνοί η οχι ? ΛΛΟοοΟΛΛΛ)  αλλα ηρθε να το παίξει ανετιλα σε φάση τι διαφορά εχει το βυζί της τουριστριας που βλεπεις ελεύθερα στην παραλία από τον πουτσο, ο κώλος απο το μουνί, και αλλα τέτοια χαριτωμένα, βέβαια οταν έγινε περίγελο και ρεντίκολο προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με μια κωλοτουμπα αλλα Ιωάννης μελισανιδης με ενα ''αυτονόητο οτι μιλάμε για γυμνιστές''  αλλά τα μηνύματα είναι εδω και μένουν , η πολυ πονηράδα βλάπτει σοβαρά παίδες, προσοχή!

Κρίμα σε τεχνολογικό forum εν έτη 2016 να γίνεται συζήτηση τόσο χαμηλού επιπέδου.

Καταρχάς, παραλίες γυμνιστών δεν υπάρχουν , δλδ όχι επίσημα. 

Υπάρχουν παραλίες που απλά υπάρχει ανοχή στο γυμνισμό, αλλά με άτυπη αποδοχή των λουόμενων. 

Ο νόμος ορίζει ρητά τη μη προσβολή της δημόσιας αιδούς. 

Με λίγα λόγια , αν πάω σε μια παραλία που είναι όλοι γυμνοί και καλέσω λιμενική αρχή/αστυνομία, θα προβούν σε συλλήψεις.

Για τον TS , φυσικά είναι troll, αλλά απλά είναι παράνομος. Τέλος. 

Όπως και όλοι δλδ. 

Υπάρχουν εξαιρέσεις πχ το ξενοδοχείο Βριτομάρτις αλλά είναι ιδιωτικός χώρος.

Προσωπικά, ως γυμνιστής, θα πάω μόνο σε παραλίες που υπάρχει ανοχή και είναι χαρακτηρισμένη (φυσικά άτυπα) ως γυμνιστών και είμαι 'έτοιμος να συμμορφωθώ σε οποιαδήποτε παρατήρηση. 

Υπόψιν ότι η Ν. Κρήτη είναι παράδεισος, όπου οι τοπικές κοινωνίες υποστηρίζουν τους γυμνιστές (πχ Λέντας, Σούγια κτλ), λόγω εσόδων, κυρίως από ξένους. 

Πολλές παραλίες και στην Αν. Εύβοια καθώς και 2-3 στην Αττική (και ευτυχώς μία στα 15χλμ από το σπίτι μου).

Τέλος να πω ότι εύχομαι σιγά σιγά η κοινωνία να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ανοχή και αποδοχή του naturalism. 

Τέλειο μήνυμα φιλε,  μπράβο σου !

Μόνο ανοχή υπάρχει στους γυμνιστές και άτυπη αποδοχή , αν εγώ ειμαι με την οικογένεια  και τα παιδια μου σε παραλία που ειναι ολοι ντυμένοι  και ερθει ο άλλος να τα πετάξει εξω , τηλ στο λιμενικό και τον μαζέψανε και αυτόν και την τσουτσου του !

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...