Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήμουν για μια βδομάδα εκτός Αθηνών και μόλις γυρνάω σπίτι και ανοίγω το λάπτοπ, μου έγραφε το εξής μήνυμα:

"αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο"  και με βγάζει σε αυτή την σελίδα https://www.microsoft.com/genuine/validate/DownloadValidationSupport.aspx?displaylang=el&sGuid=ad4c5e10-72f9-40d8-b321-c740cab86018&OSV=6.1.7601.2.00010300.1.0.003.09.1032&LS=3&LegitCheckError=00000052&GenuineInfo=C004F07C&Channel=8&ErrCode=C004F07C

Επίσης είναι μαυρισμένη η επιφάνεια εργασίας. Εγώ δεν το πείραξα καθόλου. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ένα turbo-x λάπτοπ έχω. το ειχα πάρει από το πλαίσιο καινούργιο εδώ 4-5 χρόνια. Έχω τα windows 7 Home premium. Τι δεν θα είναι γνήσια? Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ.

Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πριν κανένα 4-5άμηνο είχα πάει το λάπτοπ σε μάστορα γιατί ζεστενόταν. Εκείνη την περίοδο είχα περάσει και τα windows 10 με αποτέλεσμα να σέρνεται το μηχάνημα. Οπότε μιας και το πήγα για την θερμόκρασία μου πέρασε πάλι τα windows 7. Δεν είχα πρόβλημα και μετά, τώρα συνέβη αυτό.

Δημοσ.

ένα turbo-x λάπτοπ έχω. το ειχα πάρει από το πλαίσιο καινούργιο εδώ 4-5 χρόνια. Έχω τα windows 7 Home premium. Τι δεν θα είναι γνήσια? Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ.

Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πριν κανένα 4-5άμηνο είχα πάει το λάπτοπ σε μάστορα γιατί ζεστενόταν. Εκείνη την περίοδο είχα περάσει και τα windows 10 με αποτέλεσμα να σέρνεται το μηχάνημα. Οπότε μιας και το πήγα για την θερμόκρασία μου πέρασε πάλι τα windows 7. Δεν είχα πρόβλημα και μετά, τώρα συνέβη αυτό.

απλά δεν τα ενεργοποίησες ξεκινά την ενεργοποίηση και βάλε τον κωδικό που έχει από κάτω το laptop και θα είσαι οκ  δες εδώ βήμα-βήμα πως θα το κανείς και με ποιους τρόπους 

Δημοσ.

Ναι με το κλειδί δεν ασχολήθηκα καθόλου εξ αρχής. Δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά.

Κάτω από το μηχάνημα έχει κάτι ταμπελάκια με αριθμούς. Τελικά την ενεργοποίηση πως θα την κάνω? (αν βγάλω τους αριθμούς, γιατί έχει ξεθωριάσει το ταμπελάκι).

Αν δεν μπορώ να βγάλω τους αριθμούς? μπορώ να βρω το κλειδί στο πλαίσιο, από όπου το πήρα?

Δημοσ.

πιθανόν ο μάστορας δεν χρησιμοποίησε το κλειδί που έχει στο κάτω μέρος του λαπτοπ σου

κανένα πρόβλημα, πας στις ιδιότητες του υπολογιστή, πατάς αλλαγή κλειδιού, δίνεις το δικό σου και είσαι σούπερ (προϋπόθεση, ο μάστορας σου έβαλε την ίδια έκδοση των Windows με αυτήν που είχες αγοράσει).

πιθανόν ο μάστορας δεν χρησιμοποίησε το κλειδί που έχει στο κάτω μέρος του λαπτοπ σου

κανένα πρόβλημα, πας στις ιδιότητες του υπολογιστή, πατάς αλλαγή κλειδιού, δίνεις το δικό σου και είσαι σούπερ (προϋπόθεση, ο μάστορας σου έβαλε την ίδια έκδοση των Windows με αυτήν που είχες αγοράσει).

ωπ! σχεδόν αντέγραψα τον προαπαντήσαντα!

Δημοσ.

Ναι πέρασε ακριβώς αυτά που είχα. Και μάλλον δεν χρησιμοποίησε το κλειδί γιατί δεν φαίνεται καθόλου. Όλα τα ταμπελάκια φαίνονται εκτός αυτό που θέλω.

Πήγα τώρα στις Ιδιότητες του υπολογιστή και εκεί που λέει ενεργοποίηση των windows, από κάτω έχει κάτι αριθμούς: Αναγνωριστικό προϊόντος: χχχχχ-χχχ-χχχχχχχ-χχχχχχ αυτό είναι το κλειδί? ή να πατήσω δίπλα που λέει αλλαγή κλειδιού?

Δημοσ.

Ο μάστοράς σου είναι πανηλίθιος και άσχετος. Απορώ γιατί πληρώνετε κάτι τέτοιους τσαρλατάνους.

Επίσης αν για τον οποιοδήποτε λόγο δε μπορούσε να διαβαστεί το κλειδί από κάτω, όφειλε να στο πεί για να το έχεις υπόψιν σου.

Με Belarc Advisor θα μπορούσε να πάρει το παλιό κλειδί για τα 7 (όπως και κλειδιά για Office 2010 για παράδειγμα) και να στο ξαναπεράσει στη νέα εγκατάσταση.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκιο, μια φορά την πατάει κάποιος. Παρόλο αυτά το πρόβλημα άρχισε πολύ αργότερα από τότε που το πήγα στον μάστορα.

Τώρα νομίζω βρήκα το κλειδί χρησιμοποιώντας αυτό το site http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html#DownloadLinks

αλλά όταν πάω ιδιότητες υπολογιστή και πατάω επάνω στο (πρέπει να κάνετε ενεργοποίηση σήμερα. ενεργοποιείστε τα windows τώρα) μου γράφει:

- Αγοράστε ένα νέο κλειδί ηλεκτρονικά

- πληκτρολογήστε διαφορετικό αριθμό κλειδί

- επικοινωνήστε με την Microsoft

Δεεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω το υπάρχον κλειδί δηλαδή.

Η άλλη επιλογή δίπλα από το (ενεργοποιείστε τα windows τώρα) είναι αλλαγή αριθμού κλειδιού. Πάλι δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω το υπάρχον κλειδί.

Και βάζοντας ένα νέο κλειδί προχωράει λίγο αλλά τελικά δεν το παίρνει.

Το υπάρχον κλειδί που το βάζω? Και η αλλαγή αριθμού κλειδιού είναι της επιλογής μου?

επίσης μου γράφει, ενδέχεται να έχετε πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού σε κάποιο μνμ

Δημοσ.

Εν ολίγοις, αν το κλειδί από κάτω είναι δυσανάγνωστο κι αφού έχει γίνει ήδη format στον υπολογιστή σου (άρα το ήδη περασμένο αυθεντικό χάθηκε), δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτε (αν θες να είσαι νόμιμος κλπ).

Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια νέα άδεια χρήσης με το κλειδί.

Αλλιώς κάλεσε τη Microsoft, στείλτους φωτογραφία του δυσανάγνωστου κλειδιού ΜΠΑΣ και βγεί άκρη.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ! θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα αναφέρω το πρόβλημα και εδώ

πρόσεξε μην στα ενεργοποιήσει χωρίς κλειδί και μετά από καμία ενημερώσει γραφεί ότι τα windows είναι κλειδωμένα και έχετε πέσει θύμα λαθρεμπορίας να κοιτάξεις της ιδιότητες να έχει αυτό το σήμα (βλέπε συνημμένο) επίσης μπορείς να πας στο plaisio για format (ένα 40€) άσχετα από το εάν φαίνεται το sticker θα πρέπει να στα ενεργοποιήσουν κανονικά μετά με ένα απλό πρόγραμμα σώζεις το κλειδί και το κρατάς . 

καθώς και από εδώ μπορείς να επικοινωνησεις με την microsoft 

post-291247-0-43676000-1467459733_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε και αυτό.

https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/

Δες ίσως και κάποιο από αυτά εδώ.

http://www.digitalcitizen.life/how-recover-your-lost-windows-7-or-windows-8-product-key

τι σχέση έχουν αυτά με το πρόβλημα του φίλου?

πρόσεξε μην στα ενεργοποιήσει χωρίς κλειδί και μετά από καμία ενημερώσει γραφεί ότι τα windows είναι κλειδωμένα και έχετε πέσει θύμα λαθρεμπορίας να κοιτάξεις της ιδιότητες να έχει αυτό το σήμα (βλέπε συνημμένο) επίσης μπορείς να πας στο plaisio για format (ένα 40€) άσχετα από το εάν φαίνεται το sticker θα πρέπει να στα ενεργοποιήσουν κανονικά μετά με ένα απλό πρόγραμμα σώζεις το κλειδί και το κρατάς . 

καθώς και από εδώ μπορείς να επικοινωνησεις με την microsoft 

πως θα του τα ενεργοποιήσουν στο πλαισιο χωρίς κλειδί?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...