Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι το restaurant μονο εχω ανθρωπους εκει που μπορουν να με βαλουν καπου , δηλαδη την βιζα εχω τροπο να την δικαιολογησω αλλα το νοημα ειναι πως ειναι δυσκολο να περασεις ακομα και με "μεσω" σε δουλεια καλη εκει περα!!!Οσο για την Ρουμανια , πιστεψε με η Ρουμανια εαν εχεις μεσω να περασεις καπου ειναι παρα πολυ καλη, εχει πολυ καλους μισθους σε συγκεκριμενες δουλειες!!!Τωρα εαν δεν εχεις ενα χαρτι και πας να δουλεψεις Ρουμανια,μπορει ξαφνικα να απολυθεις ή να κλεισει η επιχειρηση (ποτε δεν ξερεις), μετα χωρις ενα χαρτι στα χερια σου τι κανεις? Καλά νταξ η Ρουμανία δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Αμέρικα ή θα πρέπει να παντρευτείς Αμερικάνα να πάρεις γκριν καρντ η να κάνεις κάτι μεγάλο ώστε να βρει ο εργοδότης σου λόγο να σε φέρει Αμέρικα. Με σερβιτόρος σε ρεστοραντ χλωμό το κόβω.
sivenco Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πρώτον το άγχος είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και αυτός που πέρασε 19690 μόρια είχε άγχος και αυτός που πέρασε με 14000 μόρια είχε άγχος. Πίεση από τους γονείς ασχολίαστο. Οπότε επαναλαμβάνω, πρέπει να διαβάσεις αν θες να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πτυχίο με λεφτά δεν πρόκειται να πάρεις. Μην υποβιβάζεις την ζωή σου επειδή τεμπελιάζεις (λυπάμαι φίλε, αλλά έτσι είναι αν αυτά που λες ισχύουν). Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε "Με λεφτα πτυχιο δεν προκειται να παρεις" .Δεν με ξερεις δεν σε ξερω, δεν υπαρχει περιπτωση εσυ ή εγω ή ο καθενας με το που γεννηθηκαμε να ειμασταν εξυπνοι , οριμοι, διαβαστεροι!!!Δεν μπορω να σου πω ναι, εκανα την μαλακια γιατι ειμαι μικρος και δεν εκατσα να διαβασω οσο επρεπε γιατι ειμαι μαλακας(συγνωμη για την υβρεις απλως ειμαι αντικειμενικος).Τωρα απο εδω και περα ηθελα μια γνωμη , και το σκεπτικο μου ηταν πως στο ΤΕΙ πληρωνεις οποτε λογικα καποια αξια θα εχει το χαρτι!!!Δηλαδη εσυ μου λες πως ηρθα εδω , ειμαι τεμπελης , δεν διαβασα και εγραψα πανελληνιες και τωρα σας ζηταω μια λυση να βγαλω ενα αξιο χαρτι πληρωνοντας!!!Οχι φιλε μου , εαν καταλαβα σωστα με συγχωρεις για τον χρονο σου αλλα δεν ειμαι τετοιος, απλως εκανα μια βλακια και ζηταω αποψη για την καλυτερη λυση!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε "Με λεφτα πτυχιο δεν προκειται να παρεις" .Δεν με ξερεις δεν σε ξερω, δεν υπαρχει περιπτωση εσυ ή εγω ή ο καθενας με το που γεννηθηκαμε να ειμασταν εξυπνοι , οριμοι, διαβαστεροι!!!Δεν μπορω να σου πω ναι, εκανα την μαλακια γιατι ειμαι μικρος και δεν εκατσα να διαβασω οσο επρεπε γιατι ειμαι μαλακας(συγνωμη για την υβρεις απλως ειμαι αντικειμενικος).Τωρα απο εδω και περα ηθελα μια γνωμη , και το σκεπτικο μου ηταν πως στο ΤΕΙ πληρωνεις οποτε λογικα καποια αξια θα εχει το χαρτι!!!Δηλαδη εσυ μου λες πως ηρθα εδω , ειμαι τεμπελης , δεν διαβασα και εγραψα πανελληνιες και τωρα σας ζηταω μια λυση να βγαλω ενα αξιο χαρτι πληρωνοντας!!!Οχι φιλε μου , εαν καταλαβα σωστα με συγχωρεις για τον χρονο σου αλλα δεν ειμαι τετοιος, απλως εκανα μια βλακια και ζηταω αποψη για την καλυτερη λυση!!! Φίλε μου εγώ σου λέω την γνώμη μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Εγώ κοιτάζω αντικειμενικά την κατάσταση. Η καλύτερη επιλογή σου τώρα θα ήταν να διάβαζες για πανελλήνιες. Θα πέρναγες και θα έμπαινες σε πανεπιστήμιο που πιάνει όσο το ΕΑΠ αλλά χωρίς έξοδα και με σχετική ευκολία.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πάντως παιδιά για ΙΕΚ μια χαρά είναι για "απλά" πρακτικά επαγγέλματα τύπου ξενοδοχουπάλληλος, μπαρμπέρης, κάποιου τύπου μηχανικός (αυτοκινήτου, μηχανών, ανελκυστήρων κτλ) όπου μετά την εξάμηνη (υποχρεωτική πλέον) πρακτική μια χαρά βρίσκεις να δουλέψεις. Από εκεί και έπειτα αν την πάρεις η πιστοποίηση είναι κρατική και αναγνωρίζεται παντού στην ΕΕ ως level 5 όπως ήδη είπε κάποιος και επίσης μπορείς να το πας και παραπέρα με κάποιο bachelor και ακόμα παραπέρα. Μην τα σνομπάρετε δηλαδή τόσο πολύ.
stergem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Η περίπτωση να διαβάσεις και να περάσεις σε ένα ΑΕΙ του χρόνου αποκλείεται???
sivenco Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Η περίπτωση να διαβάσεις και να περάσεις σε ένα ΑΕΙ του χρόνου αποκλείεται??? Αυτο ψαχνω να δω, εαν αξιζει να ξαναδωσω του χρονου!!Εχασα την ευκαιρια φετος, οποτε ναι λογικα θα παω να δωσω του χρονου , για ΤΕΙ απο οτι βλεπω!!!
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πάντως παιδιά για ΙΕΚ μια χαρά είναι για "απλά" πρακτικά επαγγέλματα τύπου ξενοδοχουπάλληλος, μπαρμπέρης, κάποιου τύπου μηχανικός (αυτοκινήτου, μηχανών, ανελκυστήρων κτλ) όπου μετά την εξάμηνη (υποχρεωτική πλέον) πρακτική μια χαρά βρίσκεις να δουλέψεις. Από εκεί και έπειτα αν την πάρεις η πιστοποίηση είναι κρατική και αναγνωρίζεται παντού στην ΕΕ ως level 5 όπως ήδη είπε κάποιος και επίσης μπορείς να το πας και παραπέρα με κάποιο bachelor και ακόμα παραπέρα. Μην τα σνομπάρετε δηλαδή τόσο πολύ. το bachelor με το ιεκ τι σχέση έχουν ; δε σε βοηθάει κα που το ιεκ στο να κάνεις μπατσελορ. για την ακρίβεια δεν έχεις καμία εξέλιξη μετά το ιεκ. αφου δεν θεωρειται τριτοβαθμια εκπαιδευση. δε σου επιτρέπεται να κάνεις μεταπτυχιακό ούτε τίποτα παρόμοιο. παρά πολύ σπάνια δίνονται υποτροφίες για να μπεις σε κάποιο ΤΕΙ αν υπάρχει παρεμφερές στην ειδικοτητα που τελειωσεις απ οσο ξερω ,αλλά μιλάμε για εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις και μετρημένες στα δάχτυλα. και φυσικά θα πρέπει να έχεις αριστευσει. τώρα για τα επαγγέλματα που λες ναι οκ μόνο για αυτά αξίζει να πας και κανα δύο άλλα όπως σεφ.
bilya Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι το restaurant μονο εχω ανθρωπους εκει που μπορουν να με βαλουν καπου , δηλαδη την βιζα εχω τροπο να την δικαιολογησω αλλα το νοημα ειναι πως ειναι δυσκολο να περασεις ακομα και με "μεσω" σε δουλεια καλη εκει περα!!!Οσο για την Ρουμανια , πιστεψε με η Ρουμανια εαν εχεις μεσω να περασεις καπου ειναι παρα πολυ καλη, εχει πολυ καλους μισθους σε συγκεκριμενες δουλειες!!!Τωρα εαν δεν εχεις ενα χαρτι και πας να δουλεψεις Ρουμανια,μπορει ξαφνικα να απολυθεις ή να κλεισει η επιχειρηση (ποτε δεν ξερεις), μετα χωρις ενα χαρτι στα χερια σου τι κανεις? πραγματικά που νομίζεις οτι μπορούν να σε βάλουν που το λες κ το ξαναλές σε καμια πολυεθνική που αν σου ζητούσουν απολυτήριο θα χεις άσσο! επίσης το xp στους περισσότερους κλάδους >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>απο κάθε χαρτί ακόμα και απο το ΜΙΤ. απο τα λεγομενά σου πάψε να ακούς τους γονείς και τις προκαταλήψεις τους. ένα χαρτί δεν λέει τίποτα η εργασιακή εμπειρία πάντα θα υπερτερεί.
sivenco Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πραγματικά που νομίζεις οτι μπορούν να σε βάλουν που το λες κ το ξαναλές σε καμια πολυεθνική που αν σου ζητούσουν απολυτήριο θα χεις άσσο! επίσης το xp στους περισσότερους κλάδους >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>απο κάθε χαρτί ακόμα και απο το ΜΙΤ. απο τα λεγομενά σου πάψε να ακούς τους γονείς και τις προκαταλήψεις τους. ένα χαρτί δεν λέει τίποτα η εργασιακή εμπειρία πάντα θα υπερτερεί. Ναι αυτο ακριβως , δεν σου ειπα πως θα με βαλουν στην nasa αλλα σε μια δουλιτσα που καποιος δεν θα μπορουσε να μπει ετσι απλα, και με τον καιρο παει λεγοντας .Σωστος!!!
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι το restaurant μονο εχω ανθρωπους εκει που μπορουν να με βαλουν καπου , δηλαδη την βιζα εχω τροπο να την δικαιολογησω αλλα το νοημα ειναι πως ειναι δυσκολο να περασεις ακομα και με "μεσω" σε δουλεια καλη εκει περα!!!Οσο για την Ρουμανια , πιστεψε με η Ρουμανια εαν εχεις μεσω να περασεις καπου ειναι παρα πολυ καλη, εχει πολυ καλους μισθους σε συγκεκριμενες δουλειες!!!Τωρα εαν δεν εχεις ενα χαρτι και πας να δουλεψεις Ρουμανια,μπορει ξαφνικα να απολυθεις ή να κλεισει η επιχειρηση (ποτε δεν ξερεις), μετα χωρις ενα χαρτι στα χερια σου τι κανεις? Πίστεψε με δεν μπορείς να δικαιολογήσεις VISA για Αμερική. Αλλά θα το καταλάβεις όταν προσπαθήσεις να πας εκεί. ΤΟ θέμα είναι να βρεις δουλειά. αν καταφέρεις και βρεις δουλειά και σε απολύσουν έχεις πάρει εμπειρία που είναι πολύ πιο σημαντική από ένα παλιόχαρτο.
stergem Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν είναι δύσκολο να περάσεις σε κάποιο ΑΕΙ πληροφορικής, δες πχ Κέρκυρα,Τρίπολη που με περσινές βάσης ούτε 12κ μόρια δεν ήθελαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να γράψεις καλά άμα διαβάζεις λίγες ώρες τη μέρα. Αν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις λιγάκι νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξαναδώσεις.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν είναι δύσκολο να περάσεις σε κάποιο ΑΕΙ πληροφορικής, δες πχ Κέρκυρα,Τρίπολη που με περσινές βάσης ούτε 12κ μόρια δεν ήθελαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να γράψεις καλά άμα διαβάζεις λίγες ώρες τη μέρα. Αν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις λιγάκι νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξαναδώσεις. Είναι μαθητής ΕΠΑΛ δεν έχει πρόσβαση σε ΑΕΙ μόνο ΤΕΙ
bilya Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο ακριβως , δεν σου ειπα πως θα με βαλουν στην nasa αλλα σε μια δουλιτσα που καποιος δεν θα μπορουσε να μπει ετσι απλα, και με τον καιρο παει λεγοντας .Σωστος!!! σε τι δουλειά νομίζεις θα σε προτείνουν?
Holism Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιδιά για να μπει 18χρονος στο ΕΑΠ είναι πολύ δύσκολο γιατί δίνουν προτεραιότητα στους 30ρηδες +. Καλό είναι να το χει στο μυαλό του σαν δεύτερη λύση άλλα στην φάση που είναι, είναι απίθανο να μπει. 2
livefreeordie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιδιά για να μπει 18χρονος στο ΕΑΠ είναι πολύ δύσκολο γιατί δίνουν προτεραιότητα στους 30ρηδες +. Καλό είναι να το χει στο μυαλό του σαν δεύτερη λύση άλλα στην φάση που είναι, είναι απίθανο να μπει. Σωστο κι αυτο,μπορει να κανει και στο ΑΠΚΥ ομως που ειναι το ιδιο για πιο πολλες πιθανοτητες. Aν και γινεται με κληρωση ομως,οποτε παιζει οντως ρολο η ηλικια? Αφου υποτιθεται γινεται τυχαια επιλογη. (αν κι αυτο για μενα απαραδεκτο,κατα την αποψη μου αυτο που θα επρεπε να παιζει ρολο θα επρεπε να ηταν ο βαθμος απολυτηριου,οπως γινεται στα περισσοτερα σοβαρα πανεπιστημια στο εξωτερικο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα