Haldol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φίλε εννοείται ότι το είπα για πλάκα. Έχω συγγενείς κρητικούς καλοί άνθρωποι είναι απλώς μου αρέσει να πετάω κανα στερεότυπο από δω και από εκεί. Α, πάσο. Κατάλαβα ότι όντως είχες επηρρεαστεί απ' όσα λέγονται, όπου θα 'ταν κρίμα να μη δεις ένα απ'τα πιο ωραία νησιά μας λόγω αυτού.
lary7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχει παει κανεις Λεπτοκαρυα Πιεριας να μου πει εντυπωσεις; Θελω να παω για 3 ημερες ισα ισα να γεμισουν οι μπαταριες. Τιμες απο φαγητο κλπ/ παραλια.. Μια χαρα ειναι , αρκει να εχεις αμαξι να γυρισεις λιγο. Εκει γυρω εχει 5-6 καλα beach bar με σχετικα καλες παραλιες. Τιμες ποιο φθηνα απο νησια, καλο οδικο δικτυο και διπλα ειναι ο Ολυμπος για να ριξεις μια βουτια στο ρεμα ορλια. Αν ειστε αντροπαρεα πρεπει να πατε και Παραλια για socializing με σλαβικο στοιχειο... 3
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ αμουλιανη
stra777 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ikaria πολύ ωραία η Ικαρία με καταπληκτικές παραλίες άλλα δεν την λες φθηνή με καλές τιμές!
dionisis1925 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το μπάτζετ θα με γύρω στα 300-400 , αυτο με πειράζει , θέλω κάτι καλύτερο από Ίο, αν υπάρχει φυσικά χεχε Σε αυτά τα λεφτά φαντάζομαι δεν είναι μέσα ξενοδοχείο και μεταφορικά , για να πας Σκιάθο πηγαίνεις με ΚΤΕΛ ή με πούλμαν ανάλογα από που θα κλείσεις. Ακτοπλοϊκά + ΚΤΕΛ πήγαινε-έλα = περίπου 100 ευρώ (33 ευρώ το πλοίο και 15-17 ευρώ το κτελ ή το πούλμαν). Ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο = 25(αν το ψάξεις θα βρεις και πιο κάτω) χ 5 ημέρες = 125 ευρώ Η φιάλη στα μαγαζιά κοστίζει περίπου 80-90 ευρώ το απλό ποτό 8-9 ευρώ. Η μετακίνηση σας αν δεν νοικιάσετε αμάξι ή σκουτεράκια , θα γίνει με Κτελ , δεν θυμάμαι πόσο κάνει το εισιτήριο νομίζω 2-2,5 ευρώ. Τώρα αν πάτε παραλία και θέλετε να βρείτε ξαπλώστρες και ιστορίες εκεί ανεβαίνουν τα έξοδα Αν χρειαστείς άλλες πληροφορίες ρώτησε με ή εδώ ή μέσω πμ.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όχι Λευκάδα για ζευγάρι. Να πάτε Ρόδο. Γιατί το λες αυτό;
Arzen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδια! Για Ζακυνθο τι λετε?
mclein Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 πολύ ωραία η Ικαρία με καταπληκτικές παραλίες άλλα δεν την λες φθηνή με καλές τιμές! προ 2 ετων, 3 ατομα. εμεινα σε μεζονετα με 60€/ημερα και ετρωγα με 12€-14€ του σκασμου !
siracos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 papadimaf, on 03 Jul 2016 - 11:36 PM, said: Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ήσυχο νησί, με ωραίες παραλίες και καλές τιμές για να πάω με το αγόρι μου? Ευχαριστώ https://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC&biw=1920&bih=956&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiBoIX1797NAhWKwBQKHc0fCEAQ_AUIBigB Είπες ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα