fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασε πιο πάνω που λέμε πως εφαρμόζεται στο εξωτερικό η υποβοηθούμενη αυτοκτονία. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί δεν πήγε έξω δηλαδή όπως είχε πει αρχικά; Τον έπιασε να κάνει οικονομία; 1
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιος δεν έχει δει άτομο με καρκίνο να υποφέρει, απλά λέει "θέλω να τον έχω". Παίδες δεν τον έχετε, όταν φτάσει κοντά στο τέλος. Και ούτε αυτός ασχολείται με το περιβάλλον του. Έχω δει δύο συγγενείς εξ αγχιστείας να πεθαίνουν έτσι και ήταν σοκαριστικό για μένα. Ας μη λέμε ότι θέλουμε. Το εχω ξαναπει εγω εχασα την μανα μου, και οπως ειπα προσωπικα μπορει 10 μερες να ηταν σε καταστολη αλλα μονο και μονο που ηταν διπλα μου και της κραταγα το χερι μου εφτανε και με το παραπανω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω εμπειρίες από πολύ στενούς μου ανθρώπους στην οικογένεια για πως βιώνεται ο καρκίνος από κάθε άποψη, ένταση πόνου, ψυχική και σωματική κατάσταση, λειτουργικότητα, επιπτώσεις εξωτερικά του σώματος που τις βλέπει ο άλλος κτλ. Γενικά έχω να πω οτι κάθε μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στον άνθρωπο είναι διαφορετική. Ένας μακρυνός συγγενής μου επαθε καρκίνο στο παχύ έντερο, έμεινε τρεις εβδομάδες περίπου στο νοσοκομείο και απεβίωσε, δεν έμαθα λεπτομέριες πως το βίωνε από θέμα πόνου και επιπτώσεων, προφανώς υπάρχει αυτή η περίπτωση, υπάρχει και η περίπτωση που βασανίζεσαι και αργοπεθαίνεις σιγά σιγά. Άλλοι πάλι λένε συχνά για άτομα που έχουνε λιώσει από τον καρκίνο και τρομάζεις αν τους αντικρίσεις στο νοσοκομείο, τι να πω.......
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο παππους μιας φιλης μου εφυγε πριν λιγες μερες απο καρκινο. Ταλαιπωρηθηε παααααρα πολυ, ειχε μεινει το 1/3 του εαυτου του. Στο τελικο σταδιο οι πονοι ηταν αφορητοι και πια τις δυο τελευταιες μερες πηρε μορφινη και καταστολη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχω ξαναπει εγω εχασα την μανα μου, και οπως ειπα προσωπικα μπορει 10 μερες να ηταν σε καταστολη αλλα μονο και μονο που ηταν διπλα μου και της κραταγα το χερι μου εφτανε και με το παραπανω. Το θέμα δεν είναι τι ήθελες εσύ αλλά τι θα ήθελε/έκανε εκείνη αν είχε την επιλογή και το χρόνο/προετοιμασία... Τον πατέρα μου τον έχασα 4-5 μέρες πριν πεθάνει, όχι όταν πέθανε... 7
dimpa16 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 "Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται" Οταν μαθαμε την αρωστια του πατερα μου (καρκινος),παρακαλαγα τον Θεο να τον κανει καλα,να γινει ενα θαυμα. Στις τελευταιες 5-6 μερες,παρακαλουσα να τον λυτρωσει. Παιδια,ειναι να μην σου τυχει. 1
gphilip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 διαβαζω λετε ο καθενας στον κυκλο του για καρκινο εχουμε τελικα ψαχτει γιατι χτυπαει ο καρκινος τοσο πολυ κοσμο αδικα? 1
fylatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γενετικά αιτία και περιβαλλοντικοί παράγοντες. Τα πρώτα υπήρχαν από πάντα και γι αυτό τα άτομα μεγάλης ηλικίας από τα αρχαία χρόνια είχαν μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου και τα τελευταία έχουν γίνει χειρότερα με το σύγχρονο τρόπο ζωής.
DDevil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 διαβαζω λετε ο καθενας στον κυκλο του για καρκινο εχουμε τελικα ψαχτει γιατι χτυπαει ο καρκινος τοσο πολυ κοσμο αδικα? Θέλει ψάξιμο αυτο. Θα πρέπει να ψάξουμε να βρουμε τις ουσιες που προκαλούν καρκινο. Εντάξει τα βασικά τα ξέρουμε , εγω πχ εχω σταματησει εδω και χρονια να καπνιζω και το έχω απαγορευσει και στο γραφειο στους υπολοιπους. Βγαινουν εξω κανονικά. Δεν θες να προφυλαξεις τα πνευμονια σου, ωραια εγω δεν θα γινω παθητικος καπνιστης ομως.
Fotis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 διαβαζω λετε ο καθενας στον κυκλο του για καρκινο εχουμε τελικα ψαχτει γιατι χτυπαει ο καρκινος τοσο πολυ κοσμο αδικα? Ειναι σχεδιο ? 6
kostas kotsias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΨΑΞΤΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΣΙ...
DDevil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλά είδη καρκίνου μπορούν να προληφθούν εάν δεν κάποιος καπνίζει, διατηρεί ένα υγιές βάρος, δεν καταναλώνει πολύ αλκοόλ, τρώει πολλά λαχανικά, φρούτα και προϊόντα ολικής άλεσης, εμβολιάζεται κατά ορισμένων μολυσματικών ασθενειών, δεν καταναλώνει πάρα πολύ κόκκινο κρέας, και αποφεύγει την υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. 1
gphilip Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μην το ταΐζεις το τρολ αστο παλικαρι μου ασχολησου με τις ψευδαισθησεις σου εσυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα